Arkadaşlar ben ameliyatımı oldum Perşembe günü. Dual plan 300 cc yuvarlak protezlerden takıldı. Meme ucu oldu çünkü aynı zamanda meme ucum 3 santim yukarı taşındı, biraz sarkıklık vardı o düzeltildi. Pansumanım ilk açıldığında biraz korktum. Çünkü meme ucu etrafındaki deri büzük büzük görünüyor. Gerçi Aylin hanım söylemişti ameliyattan önce, açarkende söyledi. Düzelecekmiş. Onun dışında herşey süper. Çok mutluyum. Meme şeklim süper, dekoltem şiş olmasına rağmen süper. Gelişmeleri yazıcam.
Sen kime olacaksın siyahkuğu. Hiç korkma hiç korkacak bişey yok. Biran evvel ol bence, insanın psikolojisi tavan yapıyo.bayanssulusmile
geçmiş olsun canım.. umarım hersey yolundadır:lepi:
zemuszemus ya mutlaka öyledir ama ameliyat deyince insan geriliyor tabi.. Anestezi filan. Kasın kesilmesi... Ne bileyim. Sen nasılsın şimdi?
Kasa bir zararı yokmuşki, azıcık aşağıdan açıyorlar. Kollarda hafif bir halsizlik var o da geçici bişey . Burda kimle mesajlaştıysak problem kalmıyo dedi 3 hafta dolunca herşey bitiyomuş. Ben çok iyiyim şimdi. Hiç bekleme bence geçen günümüze yazıkmış.
Oh ne güzel. Ben kendimi o kadar yalnız sanıyordum ki gelinciktarlası, sanki dünyada en küçük göğüslü kadın benmişim gibi geliyordu bana. Bu yazdıklarınız o kadar destek oluyor ki bana anlatamam... Forumdaki tüm kızlara sevgilerimle...hihoyyyt
merhaba gelinciktarlası.Sen kime ameliyat olmuştun.Damlamı yuvarlakmı
Ne demek canım ya istediğin kadar destek veririz. Sen görüştünmü doktorunla??? Ne dedi?olumunekankayizsmile
sağolasın:) bana dual plan, meme ucu kesisi, 275 veya 300 cc, yuvarlak dedi. 1 haftada işe dönersin dedi.. Karar verince ara dedi. Ben de cesaretimi toplarsam şubat sonu gibi istiyorum işte..:kedi:
Merhaba birce Aylin hanıma ameliyat oldum. 300 cc yuvarlak takıldı canım dual plan olarak.bayanssulusmile
Gelinciktarlası,geçmiş olsun canım. Çok mutlusundur tahmin edebiliyorum. :) Mutluluğuna çok sevindim canım. Sen ameliyattan önce kaç bedendin? Şimdi kaç beden takıyorsun? ben C kup istiyorum kaydirigubbakcemile2 daha 18 yaşındayım ama bu saatten sonra göğüslerim büyümez biliyorum.Mesleğimi bi elime alıyım, o zaman hemen para biriktirip ameliyat olucağım.Sana tekrar geçmiş olsun canım, esen kal.
öncelikler herkese slmlar ;
bu siteye yeni üye olmuş ve sizler gibi küçük memeden muzdarip biri olarak bu sitedeki yorumlarınızla kafamdaki tüm sorulara cevap buldum diyebilirim. gerçekden meme kadını ilk etapda gösteren ve cinsel kimliği için çok önemli bir unsur. erkeklerin büyük ve güzel meme gördüğünde bakmalarına kızmamak lazım zira ben bile kadın olduğum halde imrenerek bakıyorum.
bu ameliyatı olmak isteyen herkesin iki korkusu var: birincisi maddi konular ikincisi ameliyat sonrası memnuniyet ve oluşabilecek durumlar. ama dediğim buradaki paylaşımlarla sanırım benim gibi bu konuda kafasında sorusu olan herkes en iyi şekilde aydınlanmıştır. ameliyatı yapacak doktorda çok önemli tabi. hani bazen medyada estetik cerrah isimleri duyuyoruz katıldıkları programlarda dinliyoruz ama tabi onlardan kimsede ben kötüyüm demiyor :) burada en çok duyduğum isim dr. aylin karanlık ismi oldu. bende maddi anlamdaki problemi çözdüğümde ilk gideceğim isim o olacak. sonuçta ameliyat olan kişilerin buradaki anlatımları çok daha etkili. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin. bu durum psikolojinizi gerçekden çok etikiliyor. kadınlığın ana unsuru gibi meme. olmazsa olmuyor :) neyse inş. bir gün bende buradan ameliyat oluyorum, oldum ve şu an durum bu tarzında yazılarımı sizlerle paylaşırım. sevgilerimle :)
memnunmusun canım.Ben ankaradayım dün bir doktorla daha görüştüm genelde yuvarlak yapıyor ama ben beğenmedim pek içime sinmedi.ağrı oluyormu dual planda.Artık istanbulda olmanın yolu görünüyor bana sanıyorum.Acaba aylin hanıma mail atsam bir iki tane fotoğraf gönderirmi yaptıklarından.böylece direkt ameliyat günümü alırım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?