Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
ya sen naptın ki ben hala çözemedim sorun ne yani
:bbo:

ben sevgilimin en yakın arkadaşını araım numarasını bulup,ama kendimi farklı tanıttım bi konuda bana yalan söylediğini düşünüyordum,amacım onu öğrenmekti,çocuk salak her gördüğü kıza aşık olan bi tip bende bir zaman kandırır öğrenmek istediklerimi öğrenirim diye düşünmüştüm ama evdeki bulgurdan oldum gibi anladınmı şimdi

hımm ajanlık yapıyım derken yakalandın bravoo e madem yalan söylüyosun neden doğru düzgün sormadın arkadaşımm :mymeka:

hımm ajanlık yapıyım derken yakalandın bravoo e madem yalan söylüyosun neden doğru düzgün sormadın arkadaşımm :mymeka:

soruyordum geçiştiriyordu beni off ya çok kötüyüm ölmek istiyorum affettim dedi ama çok kızdı en son saat 5 te görüştük o arayamıyor her zaman müsait olursam yarın arayacam dedi sence düzelirmi

peki istediğini öğrenebildin mi yani yoksa bu boşuna mı gitti yani değdi mii ben kendimi düşünüyorum hani sevgilim bana güvenmeyip arkadaşımla konuşsa üstelik herkese aşık olma potansiyeli olan biri buuu....sanırım çok incinirdim ama zamnla emiim ki düzelir canım

Üzülme canım yahu papatyanın dedıgı gıbı ögrendınmı ogrenmek istedıkelrını sue kız ama bıraz sevgılıne ayıp oldu ama senı zaten affetmış daha ne üzülüyon sue lütfen takma kafana canım senı sewdıgıne kesın emınmısın suea.s

etsem bu kadar üzülmem kaydirigubbakcemile3ama onun geçmişte söylediği 2 yalan var çok büyük ben onları yüzüne vurdum bugün,kendimi savunmak için sende geçiştiriyorsun bende inanamadım dedim,aylardır hergün 3-4 kere ayrıldık bitti diyen ben bugün nasıl yalvardım anlatamam 6 aydır birlikteyiz nerdeyse adamın ağzından bir kere bile çıkmamıştı,bugün bitsin dedi istemiyorum çok ağladım papatya çok kötüyüm yaaa

Sewıyorsa zaten mesele yok aglamakla sorunlar çüzülmez sue sen onu arayamıyonmu hızemuszemus

sue değilim ben sen suları karıştırmışsın,ya emindim bugüne kadar beni sevdiğini

İşte Allah senı cezalandırıdımı sue kız :kedi:

Sewıyorsa zaten mesele yok aglamakla sorunlar çüzülmez sue sen onu arayamıyonmu hızemuszemus

en son 5 te konuştuk ben öyle canımın her istediğine arayamıyorum geceleri ,bu meseleyide sonra anlatırım ,tabi karar değiştirip benden ayrılmazsa

Kız su sensın be üffffffffff delırtme benı ha:sinifsinif:

Ayrılmazzzzzzzzzzzzzz ya bence çunku 6 yılın hatırı vardır onda sımdı düşünmede bıraz yalnız kalsın bence sulmaz:

sen nasıl oldun bebetom,daha gençsin bu yaşta ne çarpıntısı

Hiç sorma uzun hıkaye su dınlersen yorulursunya ben hıpotroıd hastasıyım canım ondan çarpıntım oluyor tansıyonumdanda supelıyım hayırlısı ölümden korkmuyorum susositososito

bebeto tamam canımkonuştukça batıyon kız iyice çöktü sayendeee kaydirigubbakcemile3

Hıııı pardon canım kardesım cep kartını kaybetmışte onu arıyor yanımda bana bagırıyor üffffffff sankı ben kaybettım ama nere koydum kı masadaydı bıryere koydum ama nere:uhm::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…