- 7 Ekim 2007
- 1.085
- 1
- Konu Sahibi AswangCullen
Saol tekrar herkese tşk. kızlar hatunlar bugun ne pastası var içecekler kımden bakem hucokacimcoook
bende hindistan cevizli kurabıye tuzlu pasta ve bayram kakesi var caylar sizden hadi bakem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol tekrar herkese tşk. kızlar hatunlar bugun ne pastası var içecekler kımden bakem hucokacimcoook
ahanda bir misafirimiz var huuuu kimsin bakimmm kimlik görelim....
aaa hemennn istediğin ıhlamur olsun bacıım kocişin sana bakamıyo muuuu kıyamamm kaydirigubbakcemile3
bilmem miii amannn erkekler hep böyle valla abimlerin bebişi olcaktı demin haber aldık erkekmiişş kaydirigubbakcemile3 ben ilk gün erkek demiştim yengem bana tel.dan bağırıyo benim kzım olcaktı sen erkek erkek dedin öyle oldu kadın düşmanı diyo :roflol:
ayyy bende baskada kimse konusmuyorrrrr nıyeeee.sıkıldım gidiyorum işte ben gelince susuyonuz ben gidincede sabaha kadar çın çın çın lmaz: :umursamaz:
sağol canım darısı tüm isteyenlerin başınaaaa evlenince de banaaa :Saruboceq:
canım hadi sen yurt dışındasın süre uzadı e bende aynı durumdayım merak etme normal yani :teselli:
Su ıle gelınım de sewgululerı ıle konuşuyor heral yahu gelemedıler hergun kavga hergun düvüş yahu nezaman araları duzelıcek acep su annen nasıl oldu hudelikafadulden:Saruboceq:
Suuuuuu senı beklıyorum kız nerdesın hadı gel zemuszemus
Su senı affettı ıse nıe aglıyon kı baska seylerde var dımı hu:hulya:
suu canım iyimisin :kedi: bu kadar takma yaa üzülme gecicek elbett..hep küsüoz zaten..kendimiz kaşınıoruz biliosuun..iki gün sonra arar arar dayanamass özleeer opuyorumnanaktan
İnş.senın sewgulun nerde kız bu su da gelmedı üffffffffffffffffşakkıdı
canım songül ablaya mesaj atarım atmasınada zaten elif abla verdim kargoya dedi yarın gelir diye umuyorumm
ya dün akşamda gülmekten öldüm ben bunun arkadaşının numarasını bulup aradım ya,çocuğa ismimi farklı felan söyledim çocuğa dedimki rahatsız etmiyorum demi,yok dedi kurtlar vadisini izliyorum,reklam arasında arayayımmı dedimkaydirigubbakcemile3
ben ne bileyim çocuğun sabahın köründe gidip benimkine olayları anlatacağını onunda tutup tel.nu karıştırıp benim numaramı göreceğini