Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

ahanda bir misafirimiz var huuuu kimsin bakimmm kimlik görelim....

ayyy bende baskada kimse konusmuyorrrrr nıyeeee.sıkıldım gidiyorum işte ben gelince susuyonuz ben gidincede sabaha kadar çın çın çın :eek:lmaz: :umursamaz:

Hu kızlar ya ben hastayım ama ıhlamur kaynatsın papatya bana temam:kahve::asigim:

aaa hemennn istediğin ıhlamur olsun bacıım kocişin sana bakamıyo muuuu kıyamamm kaydirigubbakcemile3

bilmem miii amannn erkekler hep böyle valla abimlerin bebişi olcaktı demin haber aldık erkekmiişş kaydirigubbakcemile3 ben ilk gün erkek demiştim yengem bana tel.dan bağırıyo benim kzım olcaktı sen erkek erkek dedin öyle oldu kadın düşmanı diyo :roflol:

bilmem miii amannn erkekler hep böyle valla abimlerin bebişi olcaktı demin haber aldık erkekmiişş kaydirigubbakcemile3 ben ilk gün erkek demiştim yengem bana tel.dan bağırıyo benim kzım olcaktı sen erkek erkek dedin öyle oldu kadın düşmanı diyo :roflol:

He ya kadın düşmanı bu erkekler zaten benı acıle de zorla gürtürdü velet nolacak bende ona yapıcam ama aynısını bebışınız hayırlı olsun kız papatya hu :kedi::bbo:

sağol canım darısı tüm isteyenlerin başınaaaa evlenince de banaaa :Saruboceq:

ayyy bende baskada kimse konusmuyorrrrr nıyeeee.sıkıldım gidiyorum işte ben gelince susuyonuz ben gidincede sabaha kadar çın çın çın :eek:lmaz: :umursamaz:

Canım sen hamılesın die çabuk gücenıyon ha dımı moralınde bozukmu kız kumsal kız bebekten dolayı habıre kusuyon yasositosositoÇok üzgünüm çoook

benim sevgülüm okuo bacımmm braber okuyozz ailelerin haberi de var okullar yazın nişan okullar bitincede düğün inşalllaaaah kaydirigubbakcemile

canım hadi sen yurt dışındasın süre uzadı e bende aynı durumdayım merak etme normal yani :teselli:

ben geldim ayy okuyunca songülün dedikodusnu yapacam biraz,dün sabahın köründe bana msj atmış hediyem gitmemişmiş bre samsun izmir sanki şurası,sende songüle msj atsana madem gelmediyse

Su ıle gelınım de sewgululerı ıle konuşuyor heral yahu gelemedıler hergun kavga hergun düvüş yahu nezaman araları duzelıcek acep su annen nasıl oldu hudelikafadulden:Saruboceq:

yok be ya ne sevgilisi canım benim ağlamaktan gözlerim şişti,uyuyakalmışım canım,ben öyle her akşma konuşamıyorum msnde,hatta hiç konuşamıyorum canım onun işlerinden dolayı bide erken yatıyor erken kalktığı için,
Suuuuuu senı beklıyorum kız nerdesın hadı gel zemuszemus

geldim canım uyuyakalmışım ,çok kötüyüm hala ya...
Su senı affettı ıse nıe aglıyon kı baska seylerde var dımı hu:hulya:

başka şeyler yok işte çocuğu aradım diye kızdı affettim dedi zorla ikna ettim çok kızdı korkuyorum işte neden yaptım ya dönerse sözünden
suu canım iyimisin :kedi: bu kadar takma yaa üzülme gecicek elbett..hep küsüoz zaten..kendimiz kaşınıoruz biliosuun..iki gün sonra arar arar dayanamass özleeer opuyorumnanaktan

gececek demi sue

canım songül ablaya mesaj atarım atmasınada zaten elif abla verdim kargoya dedi yarın gelir diye umuyorumm

canım songül ablaya mesaj atarım atmasınada zaten elif abla verdim kargoya dedi yarın gelir diye umuyorumm

o zaman tamam,ya dün ben sinir oldum kargo gitmemişmiş sanki üzeriden 10 gün geçti,bana msj atıyorlar peşinden kargo gidiyor off ya papatya düzelecekmi herşey

düzelir bu kadar takmazsan düzelir canım bi normale dön bi silki kendine gell emin ol bunalım modundan bi çıkarsan herşey kendi kendine düzelir şuan hepsi üstüste geliyo gibi gelsedeee

ya dün akşamda gülmekten öldüm ben bunun arkadaşının numarasını bulup aradım ya,çocuğa ismimi farklı felan söyledim çocuğa dedimki rahatsız etmiyorum demi,yok dedi kurtlar vadisini izliyorum,reklam arasında arayayımmı dedimkaydirigubbakcemile3

ben ne bileyim çocuğun sabahın köründe gidip benimkine olayları anlatacağını onunda tutup tel.nu karıştırıp benim numaramı göreceğini

ya dün akşamda gülmekten öldüm ben bunun arkadaşının numarasını bulup aradım ya,çocuğa ismimi farklı felan söyledim çocuğa dedimki rahatsız etmiyorum demi,yok dedi kurtlar vadisini izliyorum,reklam arasında arayayımmı dedimkaydirigubbakcemile3

ben ne bileyim çocuğun sabahın köründe gidip benimkine olayları anlatacağını onunda tutup tel.nu karıştırıp benim numaramı göreceğini

ya sen naptın ki ben hala çözemedim sorun ne yani
:bbo:

X