Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
Ben gelıne dedımkı kumsaldan ücret alma dedım topık için canım normalde burası ücretlı canım tamammı hedayelerıde sora konuşuruz canım oldumu aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3:1shok:

aboooooooooo 12 sayfa olmuş çene calıyonuz benı hıc cagırmıyonuz öylemiiiii.bensiz dedikodunun tadı cıkarmı yaaaaaaaaaaaaavvvvv
cevap veriyorum CIKMAZZZZZZZ delikafadulden
Çıkmaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzz kızzzzzzzzzzsositososito
hımm bende okudum canım geçmiş olsunnn hedaye muhabbeti hedayesini alanlar için bitti bi kereee mafoldumben neyse yarın da olsun bakalım
Üzülme papatya kız bak bendemafoldumben

Bana hedıye günderırsen kımseye sülemem hu kumsal kız duyonmu benı aramızda kalır yıne mısafırınmı geldı kız kumsallllllllllldelikafadulden:CüvCüv::içelim:

Herkese geçmış olsun dıleklerı ıcın tesekkurler kızlar huvereliniortak

Ben gelıne dedımkı kumsaldan ücret alma dedım topık için canım normalde burası ücretlı canım tamammı hedayelerıde sora konuşuruz canım oldumu aramızda kalsın kaydirigubbakcemile3:1shok:

kafamçokkarıştı ne hedayesı kıssss

tamam yaa bi iki gün daha beklicem mecburen ben de şans olsa erkek doğarmışım zaten laelaelaelaelae

Bana hedıye günderırsen kımseye sülemem hu kumsal kız duyonmu benı aramızda kalır yıne mısafırınmı geldı kız kumsallllllllllldelikafadulden:CüvCüv::içelim:

ayyyy şimdik anladım tamam canım anlaştık ozaman.yok kıs kımse gelmedı bu aralar mıdem cok kötü hep uzanıyom kız.ama yarın ögleden sonra mısafırım gelecek.he bıde ben persembe ve cumaları pek giremem buraya bizim burda hafta sonu ya esim evde oluyor kalkmıyor pc basından sıra bana gelsin.. yerimseniben

bebetom geçmiş olsun canım şimdik okudum daha nasılsın biraz daha iyimisin canım...

bu arada benım hedıyem hala gelmedi yaffff çatladım yaaa.....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldın hu kumsal hanım bebış nasıl kız hu bızde senı çekıştırdık hahihoyyyt

kız nıye benı çekiştirdiniz söyle bakım.ayy bende ancak sırayla okuyom ya sayfaları her yazdıgınızıda gec görüyom gec cvp yazıyom bebişimde cok iyi teyzesii.... akannehir

canım hadi sen yurt dışındasın süre uzadı e bende aynı durumdayım merak etme normal yani :teselli:

kısss yok yok benımkını kaynanamlara yollıcaklar bana kaynanam yollıcak sonra buraya ama hala kaynanamada gitmemiş hediyem yoldadır sanırım ben catlamadan varsa bariii

tamam yaa bi iki gün daha beklicem mecburen ben de şans olsa erkek doğarmışım zaten laelaelaelaelae
Ewt katılıyorum papatya kız sna kaydirigubbakcemile3
bebetom geçmiş olsun canım şimdik okudum daha nasılsın biraz daha iyimisin canım...
Eh işte aksam üstü yıne oldu fakat dr aradım çarpıntı ılacı verdı canım ya ben hıpo troıd hastasıyım ondan oluyormuş :a015:
bu arada benım hedıyem hala gelmedi yaffff çatladım yaaa.....

Senındemı gelmedı hedayen vah gerıde kaldınız papatya ıle kumsal nasıl ama yakıştı dimi kızlar:kedi:

kız nıye benı çekiştirdiniz söyle bakım.ayy bende ancak sırayla okuyom ya sayfaları her yazdıgınızıda gec görüyom gec cvp yazıyom bebişimde cok iyi teyzesii.... akannehir

Allah iiilik versin hu:sm_cool:

gecmiş olsun canım benim cok üzüldüm ınanki..
alkisalkisalkis

Su ıle gelınım de sewgululerı ıle konuşuyor heral yahu gelemedıler hergun kavga hergun düvüş yahu nezaman araları duzelıcek acep su annen nasıl oldu hudelikafadulden:Saruboceq:

Pastayı bızım gelıne sülerım yapar kekkkkkkkkkkk içecekler bılmem artık bızım ewde menu az bışey yok bomboş kızlar sositososito:bbo:

misafir şiii kendini göster bak bu topikin şartı bu olmuyo amaa lmaz: sue kızıyo sona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…