Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

Hıııı pardon canım kardesım cep kartını kaybetmışte onu arıyor yanımda bana bagırıyor üffffffff sankı ben kaybettım ama nere koydum kı masadaydı bıryere koydum ama nere:uhm::a015:

nereye koydınsa orda olabilir mi????

mende deldim yahuu
Hoşgeldın canım speeedy nerdesın sen bakem hukaydirigubbakcemile2
nereye koydınsa orda olabilir mi????
Buldum buldum oh oh hihoyyytsana gelelım su konuyu saptırmayalım bence arıcak senı korkma ama çok azmış 6 ay be su ben 7 yıl çıktımda ondan kafam karıştı
bızımkıde dolanıyor yıne ewın içinde galıba yarası var yıne pekmez tahın yedı koca tabak :jeyyar:

Papatya unutma ıhlamuru kız hudelikafadulden

Hoşgeldın canım speeedy nerdesın sen bakem hukaydirigubbakcemile2

Buldum buldum oh oh hihoyyytsana gelelım su konuyu saptırmayalım bence arıcak senı korkma ama çok azmış 6 ay be su ben 7 yıl çıktımda ondan kafam karıştı
bızımkıde dolanıyor yıne ewın içinde galıba yarası var yıne pekmez tahın yedı koca tabak :jeyyar:

nasıl yara anlamadım ,off ya ölsemde kurtulssam

Kız su nerde bu gelın yahu küstümü benım gıbı kı yoksa uyuydumu aceba sende aglama artık yeter haaa benıdelikafadulden etme sırnaşık şey

nasıl yara anlamadım ,off ya ölsemde kurtulssam

Yarası olan gocunur die bi laf varya gezınıyor bişe dicek heralde çekınıyor benden kocam be anla artık be su kendıne gel dunyadan su ya dunyadan su yaalkisalkisalkis

Kız su nerde bu gelın yahu küstümü benım gıbı kı yoksa uyuydumu aceba sende aglama artık yeter haaa benıdelikafadulden etme sırnaşık şey

küsmemiştirde,sevgilisi gidecekya beraberdirler kesin ahh ya aramız iyi olsa ama görmesem onada razıyım zaten benimki giresunda 15-20 günde bir geliyordu artık gelmez,belkide ayrıldı benden

bebetom inan hiç haberim yok böyle topicten gezerken gördümmm dedim dalıymm

Canım yabancılara giriş ücretli senden almıyoruz para durumu sorumlusu benım kuşum tememmı bızım gelınde muhasebecı benım elemanım oluyor oldumu anladınmı benı kız:lepi:eek:puyorumnanaktan

Canım yabancılara giriş ücretli senden almıyoruz para durumu sorumlusu benım kuşum tememmı bızım gelınde muhasebecı benım elemanım oluyor oldumu anladınmı benı kız:lepi:eek:puyorumnanaktan

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ooo işi ticarete dökmüşsünüz bende öyle kk da geziyorum
söz kıyafetlerine bakarken sizi buldumm kaçamazsıonız benden :jeyyar:

şekeri çıkacak kız kocişinin bugün diyetisyen geldi,ne diyor biliyormusun meyveler diye bişey yokmuş meyve varmış yani ben oturunca elma mandalina felan yerdim sadece biri yenecekmiş

kaydirigubbakcemile kaçırmak istiyo bebtoyu şööle yatak odasına doğru pekmez tahin anlasana ya :roflol:

küsmemiştirde,sevgilisi gidecekya beraberdirler kesin ahh ya aramız iyi olsa ama görmesem onada razıyım zaten benimki giresunda 15-20 günde bir geliyordu artık gelmez,belkide ayrıldı benden
İİİ düşün iii gelsin basına su bence senden vazgeçmez o ne iş yapıyor sewgulun kızzemuszemus
tamam canım hzır gel buyur iç :kahve:

Saol canım şeker attınmı hı:kahve:a.s.

attım canım attım 3 çay kaşığı yeter mi fazla olduysa yeniliyelim ablaa kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ooo işi ticarete dökmüşsünüz bende öyle kk da geziyorum
söz kıyafetlerine bakarken sizi buldumm kaçamazsıonız benden :jeyyar:
Ne sözü speedy kız kım süzlenıyormirmirmirmir
şekeri çıkacak kız kocişinin bugün diyetisyen geldi,ne diyor biliyormusun meyveler diye bişey yokmuş meyve varmış yani ben oturunca elma mandalina felan yerdim sadece biri yenecekmiş
Yanı tek meyve yıyecız çesıt yyok su hı şekermı yapıyor-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile kaçırmak istiyo bebtoyu şööle yatak odasına doğru pekmez tahin anlasana ya :roflol:
heheehheheehihoyyytvereliniortak
Ya su lütfen ama kendıne gel ah bu erkekler ya senı uzdu ama sende az degılsın kız su oturmadın usul usul:bbo:

X