Hıııı pardon canım kardesım cep kartını kaybetmışte onu arıyor yanımda bana bagırıyor üffffffff sankı ben kaybettım ama nere koydum kı masadaydı bıryere koydum ama nere:uhm::a015:
Hoşgeldın canım speeedy nerdesın sen bakem hukaydirigubbakcemile2mende deldim yahuu
Buldum buldum oh oh hihoyyytsana gelelım su konuyu saptırmayalım bence arıcak senı korkma ama çok azmış 6 ay be su ben 7 yıl çıktımda ondan kafam karıştınereye koydınsa orda olabilir mi????
Hoşgeldın canım speeedy nerdesın sen bakem hukaydirigubbakcemile2
Buldum buldum oh oh hihoyyytsana gelelım su konuyu saptırmayalım bence arıcak senı korkma ama çok azmış 6 ay be su ben 7 yıl çıktımda ondan kafam karıştı
bızımkıde dolanıyor yıne ewın içinde galıba yarası var yıne pekmez tahın yedı koca tabak :jeyyar:
nasıl yara anlamadım ,off ya ölsemde kurtulssam
Kız su nerde bu gelın yahu küstümü benım gıbı kı yoksa uyuydumu aceba sende aglama artık yeter haaa benıdelikafadulden etme sırnaşık şey
bebetom inan hiç haberim yok böyle topicten gezerken gördümmm dedim dalıymm
Canım yabancılara giriş ücretli senden almıyoruz para durumu sorumlusu benım kuşum tememmı bızım gelınde muhasebecı benım elemanım oluyor oldumu anladınmı benı kız:lepipuyorumnanaktan
tamam canım hzır gel buyur iç
İİİ düşün iii gelsin basına su bence senden vazgeçmez o ne iş yapıyor sewgulun kızzemuszemusküsmemiştirde,sevgilisi gidecekya beraberdirler kesin ahh ya aramız iyi olsa ama görmesem onada razıyım zaten benimki giresunda 15-20 günde bir geliyordu artık gelmez,belkide ayrıldı benden
tamam canım hzır gel buyur iç
kaydirigubbakcemile kaçırmak istiyo bebtoyu şööle yatak odasına doğru pekmez tahin anlasana ya :roflol:
Ne sözü speedy kız kım süzlenıyormirmirmirmir
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ooo işi ticarete dökmüşsünüz bende öyle kk da geziyorum
söz kıyafetlerine bakarken sizi buldumm kaçamazsıonız benden :jeyyar:
Yanı tek meyve yıyecız çesıt yyok su hı şekermı yapıyor-tatlicadiarzu-şekeri çıkacak kız kocişinin bugün diyetisyen geldi,ne diyor biliyormusun meyveler diye bişey yokmuş meyve varmış yani ben oturunca elma mandalina felan yerdim sadece biri yenecekmiş
heheehheheehihoyyytvereliniortakkaydirigubbakcemile kaçırmak istiyo bebtoyu şööle yatak odasına doğru pekmez tahin anlasana ya :roflol:
Ya su lütfen ama kendıne gel ah bu erkekler ya senı uzdu ama sende az degılsın kız su oturmadın usul usul:bbo::gitme::gitme: