Arka ßahçe Laklakçılarııı :)

• Konu Sahibi AswangCullen
bebetom kısmetse ben 2 ay sonra falan

bu arada kızlar sizede merhaba merhaba dedim ama kimse de tık yok :dilcikar:

İİİ düşün iii gelsin basına su bence senden vazgeçmez o ne iş yapıyor sewgulun kızzemuszemus

Saol canım şeker attınmı hıa.s.

astsubay canım ben bu aralar istediğim zaman arayamıyorum onu o beni arıyor yani arasamda ulaşamam şimdi off allahım ya ben ne yaptım

katılıyorum varya ben benimkini arkadaşını arıcam üstelik çapkınn yada o benimkini ....zannımca birimiz diğerinin katili olur kötükedihüso

meraba speedy su çok dertli kaptırdık bizde :hulya: hoşgeldiin

astsubay canım ben bu aralar istediğim zaman arayamıyorum onu o beni arıyor yani arasamda ulaşamam şimdi off allahım ya ben ne yaptım
Hııııı buda güzel di su sen çılgınsın su yarın arar merak etme su cugum a.s
katılıyorum varya ben benimkini arkadaşını arıcam üstelik çapkınn yada o benimkini ....zannımca birimiz diğerinin katili olur kötükedihüso
bencede papatya haklısın benım esımde waw:tomato:

öldür beni yaşamayı istemiyorum...:gitme::sinifsinif:

Speedy begendınmı kız elbısenı modelını bızle paylaşsana kız hu hu ne renk ıstıyorsun :hulya:

Oda senı sewıyorsa merak etme gerı gelecek su üzme kendını artık bak yarın güzel haberlerını alıcaz kız sende ozaman bana ımza eklemeyı üğretecegıne söz ver çabuuk sudelikafadulden

su canım sen sevgilin için mi böyle perişansın böyle hüzünlüsün inan hiç gerek yok
herşeyi oluruna bırak zaten zamanla bi şeyle taşlar yerine oturur

bebetom senim imza da kocaman =)

Ewt speedy ımzam çuvalın içinde kız hu:lepi:

Hadi iii geceler benım koca basımda dıkeldı yıne kızlar yalı kazzıgı gıbışakkıdıklava:

Huhu yarın gürüsürüz üzülme su lütfen bak canım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…