- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
-
- Konu Sahibi AswangCullen
İİİ düşün iii gelsin basına su bence senden vazgeçmez o ne iş yapıyor sewgulun kızzemuszemus
Saol canım şeker attınmı hıa.s.
Offfffffffff çok muş be ben 1 tatlı kasıgı yarısı alım ablacım yaattım canım attım 3 çay kaşığı yeter mi fazla olduysa yeniliyelim ablaa kaydirigubbakcemile3
he pardon ya kendimde değilimki ,offffff:sinifsinif:
bebetom kısmetse ben 2 ay sonra falan
bu arada kızlar sizede merhaba merhaba dedim ama kimse de tık yok :dilcikar:
kusura bakma ne olur ben çok kötüyüm,papatyayıda esir aldım,pardon canım ,şuan kesseler kanım akmaz
meraba speedy su çok dertli kaptırdık bizde :hulya: hoşgeldiin
bebetom kısmetse ben 2 ay sonra falan
Hayırlı olsun kız şimdiden sende benım gıbı kocan erkenden uyursa yanında uyumaya erkenden alıştırma olurmu kuşum yoksa basına dıkılıp hadı uyuyak der sana habıre üfffffffffya nıe ewlıyım kı ben bekar olmak guzelkafamçokkarıştı
bu arada kızlar sizede merhaba merhaba dedim ama kimse de tık yok :dilcikar:
Hııııı buda güzel di su sen çılgınsın su yarın arar merak etme su cugum a.sastsubay canım ben bu aralar istediğim zaman arayamıyorum onu o beni arıyor yani arasamda ulaşamam şimdi off allahım ya ben ne yaptım
bencede papatya haklısın benım esımde waw:tomato:katılıyorum varya ben benimkini arkadaşını arıcam üstelik çapkınn yada o benimkini ....zannımca birimiz diğerinin katili olur kötükedihüso
Ne sözü speedy kız kım süzlenıyormirmirmirmir
Yanı tek meyve yıyecız çesıt yyok su hı şekermı yapıyor-tatlicadiarzu-
heheehheheehihoyyytvereliniortak
Ya su lütfen ama kendıne gel ah bu erkekler ya senı uzdu ama sende az degılsın kız su oturmadın usul usul:bbo:
Hııııı buda güzel di su sen çılgınsın su yarın arar merak etme su cugum a.s
bencede papatya haklısın benım esımde waw:tomato:
öldür beni yaşamayı istemiyorum...:gitme::sinifsinif:
Speedy begendınmı kız elbısenı modelını bızle paylaşsana kız hu hu ne renk ıstıyorsun :hulya:
Oda senı sewıyorsa merak etme gerı gelecek su üzme kendını artık bak yarın güzel haberlerını alıcaz kız sende ozaman bana ımza eklemeyı üğretecegıne söz ver çabuuk sudelikafadulden
Tam bakamadım ama ılk ortadakı alyans ve yesıl elbıse çok guzelmış canım yaavereliniortak
hiç yaramı deşme vallahi ya canım
istersen şu linkten bakabilirsin çünkü net seçemedim:jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-kesimi/335834-sipaydi-ye-yardim-lutfen.html
sayfa 9dan itibaren bakabilirsin ama :lepi: