- 6 Mayıs 2022
- 86
- 1
- 16
- 27
- Konu Sahibi Karambolele
Sen hala burada mısın ne arsız bi kadınmışsın sen ısrarla kötü yorum yapmaya devam ediyorsunIs arkadasina kasar diyebilir ama dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen hala burada mısın ne arsız bi kadınmışsın sen ısrarla kötü yorum yapmaya devam ediyorsunIs arkadasina kasar diyebilir ama dimi?
Yönetim seni haklısın diyip yağlayıp ballayıp gönderir hiçbir aksiyon almaz, uğraşırım dersen işleri hafiften aksat onun böyle kalkıp kalkıp gittiği her zaman kapılara koşma belki öyle uyarı alır ve biraz düzelir. Uğraşamam dersen de yeni bir iş bak illa ki bulursun, böyle toksik ortamlarda çalışmak çok zor.İşte, zaten benim derdim onun ne kadar süre wc de durup durmaması yada ne ile meşgul olduğu değil ki umurumda değil isterse mesaisini orada doldursun, derdim bu tür araziler yapılırken benim enayi yerine konmam maalesef onun yokluğunda yerine bakmakla yükümlü olmam
Engelle konundan istersen, yukarıda üç noktadan yapabilirsinSen hala burada mısın ne arsız bi kadınmışsın sen ısrarla kötü yorum yapmaya devam ediyorsun
Sen hala burada mısın ne arsız bi kadınmışsın sen ısrarla kötü yorum yapmaya devam ediyorsun
Engelle konundan istersen, yukarıda üç noktadan yapabilirsin
Benim ne yaptığımdan sana ne esila, ister alkışlarım istersem de yanağına bi öpücük kondururum. Tasası sana mı düştü? Kendini ne sanıyorsun forumun etik polisi misin?Siz de hemcinsine kasar diyeni alkislayin aynen devam.
Yüüüürrrrrrrüüüu git anasını satayım sana da üslubune de inadına da başlayacam dayak arsızı mahalle bebesi gibi ne gelip gelip duruyorsun yetti be konumuz bu mu şimdi günaydın denmemesi sgk yapılmaması mı benim derdim bambaşka ben ne diyorum sen ne diyorsun et be şikayetini nereye ediyorsan pro üyeliğini de sokarsın münasip bi yerine hadi yürü ancak gidersinBakin size gayet makul yollar gosterdim uslupsuzlugunuza Hala devam ediyorsunuz. Bu sekilde olmaz, hirsiniza dilinize sahip cikip haddinizi bilmediginiz surece zararda olan hakki gasp edilen siniri bozulan siz olursunuz. Bu arada devam edilirse acimam sikayet
ederim onunuze gelene agziniza geleni sayamazsiniz. Gun sonunda 2 kisi calistirilip sgksi bile olmayan gunaydin be denmeyen Ben degilim.
Benim ne yaptığımdan sana ne esila, ister alkışlarım istersem de yanağına bi öpücük kondururum. Tasası sana mı düştü? Kendini ne sanıyorsun forumun etik polisi misin?
Forum müfettişi galiba arsız gelip gelip üşenmeden cevap yazıyor ya hemcinsine hakaret etmişim senin bana yaptıkların ne Allah AllahBenim ne yaptığımdan sana ne esila, ister alkışlarım istersem de yanağına bi öpücük kondururum. Tasası sana mı düştü? Kendini ne sanıyorsun forumun etik polisi misin?
Çalışma izni için siz de başvurabilirsiniz, neden başvurmuyorsunuz ? Neden kaçak çalışıyorsunuz ?Tabi işin farklı boyutu da var bu şahıs tc vatandaşı, ben yabancı uyrukluyum oturumum var ama çalışma izni ve sigorta daha yapmadılar, yapmayı da düşünmüyorlar gözlemlediğim kadarıyla sanırım masraflardan kaçınıyorlar, sorsan benden, benim çalışmamdan çok memnunlareee ama beni memnun etmiyorsunuz, haklarımı istedim birkaç gün önce bakarız araştırırız dediler ayak çekiyorlar gibi geldi bana
Çalışma izni işveren tarafından ayarlanıyor çok araştırdım ben kendi başıma alamıyorumÇalışma izni için siz de başvurabilirsiniz, neden başvurmuyorsunuz ? Neden kaçak çalışıyorsunuz ?
onu dediğini görmedim ama ilk mesajında anlattığı her şey kızın işi bunun üstüne yıkmak için elinden geleni yaptığını gösteriyor.Is arkadasina kasar diyebilir ama dimi?
Siz is yerinde de böyleyseniz kadının sizi görünce iyi akşamlar dememesi normal.Muhatap meraklısı yok burada zaten, 8 saatlik mesainin yarısını bir başkasının işini yapmakla dolduruyor olsaydınız aynı yorumu yapmazdınız hadi şimdi öteye gereksiz feminist tavırlarınızı başka yere yansıtın