Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElArıyorum: Loğusa Geceliği ve Sabahlığı Uygun Fiyata
1 hafta içinde almam lazim. Erkek bebek olacak. Mavi renk ve uzun kollu olursa sevinirim. Beyaz ya da Ekru da olabilir. Izmir'deyim.Eldende olabilir kargoda olabilir.
1 hafta içinde almam lazim. Erkek bebek olacak. Mavi renk ve uzun kollu olursa sevinirim. Beyaz ya da Ekru da olabilir. Izmir'deyim.Eldende olabilir kargoda olabilir.
English homeden almıstım ekru renk sabahlık ve pijama altı ıcıne istedıgın bır atlet uydurabılirsın cok sık bır takım m beden ama genıs dılersen foto atarım istanbuldayım
Kasım ayında dogum yaptım bı kere gıydım hastane cok sıcaktı usumedım bırde gecelık vardı yanımda ama ben pijama ıle rahat ettım tertemiz duruyor dokumadır ayrıca
Ben de bir kaç tane var ince kalın vs. Ozelden foto atabilirim ama oncelikle sorayim ona gore foto crkeyim; siz ne kadar lık birşeyler dusunuyorsunuz. Bendekiler yeşim den alındı çünkü