fiyatı nedir canım acaba :)
canım ben 55tlye almıştım 30 a veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyatı nedir canım acaba :)
kullanılmayan sıkıldığı için yapmayıp bir kenarda bekleyen elden çıkarmak isteyenler varsa puzzleların resmini paylaşırsa sevinirim. puzzle arayan başka arkadaşlara da yardımcı olur diye düşünüyorum
ben osmanlı resimleri dışında , manzara, fantastik, hayvan vs puzzleları arıyorum.
çantalar için de abiye tarzı hariç spor ve günlük kullanım çantaları arıyorum. (kahverengi ve kırmızı hariç)
güneş gözlüğü , parfüm ve ev eşyaları da arıyorum ancak bunlar için sadece benim ürünlerimden takas düşünüyorum bu aylık bütçemi forumdan alışverişle baya aştım
belirli bir ev eşyası ihtiyacım yok tarzım,beğendiğim bir şey olursa talip olurum
![]()
kullanılmayan sıkıldığı için yapmayıp bir kenarda bekleyen elden çıkarmak isteyenler varsa puzzleların resmini paylaşırsa sevinirim. puzzle arayan başka arkadaşlara da yardımcı olur diye düşünüyorum
ben osmanlı resimleri dışında , manzara, fantastik, hayvan vs puzzleları arıyorum.
çantalar için de abiye tarzı hariç spor ve günlük kullanım çantaları arıyorum. (kahverengi ve kırmızı hariç)
güneş gözlüğü , parfüm ve ev eşyaları da arıyorum ancak bunlar için sadece benim ürünlerimden takas düşünüyorum bu aylık bütçemi forumdan alışverişle baya aştım
belirli bir ev eşyası ihtiyacım yok tarzım,beğendiğim bir şey olursa talip olurum
![]()
Eki Görüntüle 1198123 Eki Görüntüle 1198122 Eki Görüntüle 1198124 Eki Görüntüle 1198125 Eki Görüntüle 1198126
markalı olması gerekmiyor
yalnız markalıysa önünde kocaman marka yazısı olmasın bir de kapaklı model olmasın
haydi kısmet umarım bulurum
kırmızı beyaz mavi denizci renkli çantalar da olur
![]()
tatlım sen benim puzzle lari al satmayayım en iyisi elinde nakit olunca alırsın meraklısına gitsin ben çocuklardan vakit bulamıyorum yapamadım
güzelmiş canım sadece ön cep kapaklı sanırım
fiyatı nedir ?
bir sorunu var mı fermuar, astar vs gibi?
bir de rengi gri mi bir resimde bej kum rengi gibi görünmüş
Bende bu çantanın aynısı var, orjinal olup olmadıgını bilmiyorum ablam bıraktı ama teyit ettiririm. Dışı tam orjinal gibi ama içinde barkod yok orjinal değil herhalde bilemiyorum. Rengi lacivert
cnm doğrudur sadece ön cep kapaklı gri renk mavi marka çantadır. hiçbir yerinde sorun yok sadece sıkıldığım için değiştirmek istiyorum.
fermuar astar vs sapasağlamdır.
fiyatı 25 tl diyorum
markalı olması gerekmiyor canım ama sahte de olmasın
teşekkürler yine de
tamam canım olabilir
peki takas düşünür müsün acaba çantalar ayakkabılar var bende de sıfır çoğu
cnm baktım urunlerine güzeller ama ayakkabılar bana uymuyor. çantalarda da ihtiyacım olan model yok ne yazıkki.