• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum:Arzum Mısır Patlatma Makinesi/bulunmuştur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuna benzer bi çanta var elimde , sadece sapları koyu kahverengi deriden ve iki köşelik (aynı kahverengi deriden) var iki kenarında çantanın.Koton marka yarın fotoğrafını atabilirim istersen.
$1.jpg

canım çok naziksin ama öyle kendimi borçlu hissederim takaslık birşeyler beğenseydin keşke

canım erkek çanta da arıyormuşsun ben de var, küçük el çantası gibi ama sap kısmındaki tutma yeri kopmuştu resim eklerim istersen:34:

canım erkek çanta da arıyormuşsun ben de var, küçük el çantası gibi ama sap kısmındaki tutma yeri kopmuştu resim eklerim istersen:34:

11.sfdakilere benzer ya da buradaki gibi arıyorum canım erkek için küçük olanlardan değil

$pr_01_335_max.jpg

Şuna benzer bi çanta var elimde , sadece sapları koyu kahverengi deriden ve iki köşelik (aynı kahverengi deriden) var iki kenarında çantanın.Koton marka yarın fotoğrafını atabilirim istersen.

aradıklarım bu tarzda canım yanlardan çapraz askısı olacak şekilde

$14268_8471_1531116059600_1-250x250.jpg $14270_8477_1531116139599_1-525x360.jpg $renkli-yikama-deri-1-1100x1300.jpg

arıyorum takasla almak tercihim ama fiyatı çok yüksek olmadıkça ücretle de alabilirim

başka kimsede yok mu arkadaşlar
siz resim koyun yine de gösterdiğim gibi değilse de tam olarak beğenebilirim

aramaya devam elinde olan yok mu hiç orta boy erkek çantası en azından

ayrıca skechers marka 37-37.5-38 numaralarda ayakkabı terlik sandalet alabilirim

Uzun Askılı Çanta kahverengi hariç her renk olabilir - orta veya büyük boy ve kapaksız modellerden

Bileklik zincir ve deri bilekliklerden arıyorum . plastik boncuklu istemiyorum

Visko Yastık 2 adet olabilir

Nevresim Takımı çiçeksiz herhangi bir desen olabilir çift kişilik

Erkek Hırka gri renk hariç her renk olabilir ,düğmeli ya da fermuarlı olabilir

37.5-38 numara sandalet ve spor ayakkabılar

cüzdan, kahve ve siyan renk hariç her renk olabilir

parfüm , şekerli meyveli tatlı kokular

kızlar aradıklarım bunlar mümkünse takasla almak istiyorum

ürünlerim arasında sıfır olan markalı ürünler de var ve hepsi orjinal

erkek için

32/32
33/32 bedenlerde kot pantolonlar

markalı tshirtler
sweatshirtler
şortlar

yani kızlar kısacası gömlek hariç erkek giyime dair herşey olabilir
L Beden aranıyor

kızlar diğer belirttiğim ürünleri hala aramakla beraber şu an ek olarak Arzum Mısır Patlatma Makinesi de arıyorum alıp birkaç kere kullanmış kenarda duran varsa sorunsuz almak isterim

Back