• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum:Arzum Mısır Patlatma Makinesi/bulunmuştur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
krem rengi , toz pembe pudra rengi çanta ve markalı cüzdanlar artıyorum cüzdan benetton puma polo vs gibi olabilir kırmızı ve kahverengi hariç

bende de bu çantalar var.

nine west çanta

esur91.png

nine west çanta

sfkosj.png

nike çapraz asılabilen çanta

2ynnpzr.png

krem rengi , toz pembe pudra rengi çanta ve markalı cüzdanlar artıyorum cüzdan benetton puma polo vs gibi olabilir kırmızı ve kahverengi hariç

meraba;

puzzle hala arıyormusunuz ?

beğendiğim tarzda olursa alıyorum
osmanlı teması hariç şeyler seviyorum genelde

canım bendekı osmanlı teması degıl yarın fotosunu ceker gönderırım.

1000 parçalık 2 tane puzzle ım var . aynı kutu ıcınde 1 tanesını actık yapıcam dıye . yarısını bıtırmıstım. sonra mısafırın cocukları bozunca bır daha da başlamadık kaldı öylece. aksama fotolarını ceker gönderırım.

canım bendekı osmanlı teması degıl yarın fotosunu ceker gönderırım.

1000 parçalık 2 tane puzzle ım var . aynı kutu ıcınde 1 tanesını actık yapıcam dıye . yarısını bıtırmıstım. sonra mısafırın cocukları bozunca bır daha da başlamadık kaldı öylece. aksama fotolarını ceker gönderırım.

tamam akşama bekliyorum
yalnız a101 marketteki puzzlelardansa onlar var bende zaten genelde onlar aynı kutuda 1000lik 2tane oluyor o yüzden onlardan olabileceğini düşündüm

tamam akşama bekliyorum
yalnız a101 marketteki puzzlelardansa onlar var bende zaten genelde onlar aynı kutuda 1000lik 2tane oluyor o yüzden onlardan olabileceğini düşündüm

canım valla blmıyorum ben almamıstım onu.

Eklentiler

• $123.jpg
    $123.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 82
  • $1231425.jpg
    $1231425.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $1252363.jpg
    $1252363.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $125463363.jpg
    $125463363.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $12523363511.jpg
    $12523363511.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 77
canım bendekı bu a101 mıdır deglmıdır ben bılmıyorum. ben almamıstım yanı. bak begenırsen konusuruz.

evet tahmin ettiğim gibi bendeki a101de satılmış olan puzzle bu canım neyse kısmet belki puzzle arayan başka talibi çıkar

cüzdan ve bileklikler de arıyorum özellikle ürünlerimle takas yapmak isteyenlerle alışveriş yapmak tercihim

puzzle dışında arayışın devam ediyorsa çanta ayakkabı takı için konularıma bakabilirsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konuyu baştan okumadım ama bende 1000 parçalık bi puzzle var kutusunda duruyor görünce gözüm kesmedi yapmayı pek ilgi alanıma girmiyo demekki...mutluluğun resmi $Mutluluðun resmi.jpg

Back