- 8 Ocak 2011
- 1.429
- 346
- 363
bütün ürünlerim 32. ve 33.sflarda buradan bakabilirsinizNeyle mesela resmini çekip yollar mısın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683186&page=32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün ürünlerim 32. ve 33.sflarda buradan bakabilirsinizNeyle mesela resmini çekip yollar mısın
krem rengi , toz pembe pudra rengi çanta ve markalı cüzdanlar artıyorum cüzdan benetton puma polo vs gibi olabilir kırmızı ve kahverengi hariç
meraba;
puzzle hala arıyormusunuz ?
beğendiğim tarzda olursa alıyorum
osmanlı teması hariç şeyler seviyorum genelde
canım bendekı osmanlı teması degıl yarın fotosunu ceker gönderırım.
1000 parçalık 2 tane puzzle ım var . aynı kutu ıcınde 1 tanesını actık yapıcam dıye . yarısını bıtırmıstım. sonra mısafırın cocukları bozunca bır daha da başlamadık kaldı öylece. aksama fotolarını ceker gönderırım.
tamam akşama bekliyorum
yalnız a101 marketteki puzzlelardansa onlar var bende zaten genelde onlar aynı kutuda 1000lik 2tane oluyor o yüzden onlardan olabileceğini düşündüm
canım valla blmıyorum ben almamıstım onu.
tamam akşam bakalım
canım bendekı bu a101 mıdır deglmıdır ben bılmıyorum. ben almamıstım yanı. bak begenırsen konusuruz.
canım bendekı bu a101 mıdır deglmıdır ben bılmıyorum. ben almamıstım yanı. bak begenırsen konusuruz.
cnm puma çanta duruyor mu duruyorsa fiyat nedr takas düşünürmüsn?Çanta budur canım
cüzdan ve bileklikler de arıyorum özellikle ürünlerimle takas yapmak isteyenlerle alışveriş yapmak tercihim
cnm puma çanta duruyor mu duruyorsa fiyat nedr takas düşünürmüsn?
krem rengi , toz pembe pudra rengi çanta ve markalı cüzdanlar artıyorum cüzdan benetton puma polo vs gibi olabilir kırmızı ve kahverengi hariç
bu puzzle lar hala mevcutmudur acaba ben alamadım kaçırdım a101 den.
konuyu baştan okumadım ama bende 1000 parçalık bi puzzle var kutusunda duruyor görünce gözüm kesmedi yapmayı pek ilgi alanıma girmiyo demekki...mutluluğun resmi Eki Görüntüle 1121921