• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arıyorum:Arzum Mısır Patlatma Makinesi/bulunmuştur.

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
$IMG_8783.jpg Canım bu 10 tl uyarsa mesajlaşalım

başlıkta belirttiğim gibi puzzle arıyorum kullanılmayan sıkıldığı için yapmayıp bir kenarda bekleyen elden çıkarmak isteyenler varsa resmini paylaşırsa sevinirim.

çantalar için de abiye tarzı hariç spor ve günlük kullanım çantaları arıyorum

benim ürünlerimden takas da yapabilirim

vizon canvas çantayı bana ayırır mısınız başka şeyler eklediğinizde birlikte başka şeylerle almak isterim

tamam ayırdım yeni ürünleri eklemem baya bi sürer kız kardesimin evine gidip resim çekmem gerekiyor..bir de birsey soracagım konu baslığı nasıl değiştiriliyor biliyor musun?bazı arkadaslar yeni ürünler 7.sayfadan itibaren gibi baslık atıyorlar ben bir türlü yapamadım da:))

tamam ayırdım yeni ürünleri eklemem baya bi sürer kız kardesimin evine gidip resim çekmem gerekiyor..bir de birsey soracagım konu baslığı nasıl değiştiriliyor biliyor musun?bazı arkadaslar yeni ürünler 7.sayfadan itibaren gibi baslık atıyorlar ben bir türlü yapamadım da:))

bit pazarı sayfasının altında forumdan sorumlu nevreste var ona mesaj atıyorsun değiştirmek istediğin başlığı yazıyorsun o değiştiriyor

ben de bilmiyordum başkasından öğrenmiştim

çanta arayışım bitti sayılır yani yine çokçok beğendiğim olursa dayananmam alırım heralde ama genel ihtiyacımı karşıladım :32:

puzzleları olanlar bekleniyor yine osmanlı teması dışında birşeyler bulursam iyi olur

:44:

yok mu kızlar puzzleı olup elden çıkarmak isteyen?

cüzdan ve bileklikler de arıyorum özellikle ürünlerimle takas yapmak isteyenlerle alışveriş yapmak tercihim

Back