Eneee hayırlı olsun yeni topigimiz canım.
Ev konusunda da bakım konusunda da desteklerim.
Bakımlı olmayı çok seviyorum. Giyinmeyi süslenmeyi.
İki kızım var maşallah düz duvara tırmanan cinsinden
Eşim yoğun çalışır ben kızlarımla hayat yaşarım.Ona rağmen bakımdan vaz geçmem geçemem. Seviyorum yahu.
Saçlarım sürekli düzdür, yada değişik değişik modeller yaparım. Kırmızı oje pek severim şuan elim de var
Bugün çarşafları değiştirdim,mutfağımı süpürdüm,silmek için buhar ın ısınmasını bekliyorum
Çamaşır yıkandı serildi,kuruyanlar alındı katlanıcak doğru dolaplara. Daha da iş yapıcam. Akşam a da kendime kahve maskesi
Kahvemi içer telvesini yüzüme sürerimtopuklarım da bakım istiyor birde onlara bakarım olur sana mis gibi
Yaptığım bakımlar öyle zor şeyler değil ki. Akşamları yayılmayı severim hele kızlar uyuyor sa mümkün değil yerimden kalkmam kolay kolay. Küçük bir aynam var. Alıyorum onu yanıma düzleştirici de yanımda seriyorum bir örtü yayıldığım yerde düzleştiriyorum. Bazen öyle de alışmışım ki ayna ya bile gerek kalmıyor.ayy tam sen gibi birine ihtiyacım var benim yaaa
Bende bakımlı olmayı cok seviyorum ama üşeniyorum da bazen, hele de saçlarımı düzleştirmeye. Halbuki bayılırım düzleştirdiğimdeki saçlarıma. Hele bu aralar üstümde bir ağırlık var. Ojelerimin uçları çıkmaya başladı iğrenç görünüyorum. Bu akşam halletcem hepsini.
Buharlı makinan mı var? Markası ne memnun musun? Ben viledayla siliyorum ama içim rahat etmiyor. Elimle de silecek kadar hamarat değilim açıkçası.
Yaptığım bakımlar öyle zor şeyler değil ki. Akşamları yayılmayı severim hele kızlar uyuyor sa mümkün değil yerimden kalkmam kolay kolay. Küçük bir aynam var. Alıyorum onu yanıma düzleştirici de yanımda seriyorum bir örtü yayıldığım yerde düzleştiriyorum. Bazen öyle de alışmışım ki ayna ya bile gerek kalmıyor.
Yere örtü sererim üzerine leğen içine sıcak su biraz da saç kremi koyarım ayaklarımı içine elimde telefon yada tv kumandası bazen de kitap yine kızlara bağlı. Biri düzenini çabuk kabul etti 9 da yatar diğeri daha küçük diş çıkarıyor uyumaz ama öyle gelip bana sarmaz. Ben ayaklarımı suya koyarım onu da yanıma alır hamur oynarız
Sonra bşr ponza taşı bende shcoll ayak törpüsü de var onunla temizler bir vazelin sürüp çorap giydi mi tamamdır.
Kahve peeling i çok güzel oluyor. Kesinlikle dene derim.
Adım dan da anlaşılacağı üzere iyi bir kahve içicisiyim günde 5 tane içerim. Şekersiz olduğu içinde hafta da bir telvesini yüzüme sürerim. Cildin kuru ise içine de bir damla zeytinyağı koy bırak kurusun yıka. İzlerine nemlendirici tamamdır.
Kıvırcık olması için başka bir alet aldım asrın icadı saçı içine çekip kıvırcık çıkarıyor
Buhar makinam da arçelik buharika canım. Memnunum.ayda bir dip kıyı onunla çekiyorum.
Toz aldıktan sonra da bir beze azıcık vazelin sürüyorum parlıyor. Geçen hafta yapmıştım öyle dün gece normal bezle üzerinden geçtim yine parıl parıl oldu mobilyalar.
Duşa kabine bulaşık makinası parlatıcısı sıkıp siliyorum u lekeleri elveda diyorum
Üşenmek yok unut onu sen. Üşeniyorum dedikçe üşenirsin.Ayy hayalimdeki kadınsın
Aynen vakit almayan şeyler bunlar ama mesela o leğeni işim bitince toparlamak falan üşeniyorum ya. Bu günlüğü de o yuzden açtım çünkü tembelim ben
Vazelin olayını anlamadım ben ya nasıl yani beze vazelin sürüp vazelinli bezle mi geçiyorsun toz aldığın yüzeylerin üzerinden? Vazelin bulaşmıyor mu? yoksa bu başka bir vazelin mi?
Baybliss curl secret canım. Videoları var izle derimBen su kivircik yapan makinayi merak ettim. Markasi nedir acaba? @Bi kahve
Baybliss curl secret canım. Videoları var izle derim
Ne güzel canım evde bile olsa kendine bakman. Nasıl mutlu oluyor değil mi bir kadınTesekkurler canim bakicam simdi. Ben disarda tesetturluyum ama evimde bakimli olmayi seviyorum uzun zamandir pratik bir kivircik dalgali sac makinasi arayisi icindeydim ama yorumlar kafami karistiriyordu. Senin memnun kaldigini gorunce sevindim. Simdi biraz inceleyim
Ne güzel canım evde bile olsa kendine bakman. Nasıl mutlu oluyor değil mi bir kadın
Ben sevdim o aleti en fazla 10 dakika da yapıyorum. Fiyatı pahalı diye hani değer mi dedim ama değiyor.
Benim de iki canavar la kuaför e gitmek hayalAynen ozellikle evde yapabilecegim pratik biseyler arayisina girdim malum benim ikinci bebe geliyor kuafor yollari tastan anlayacagin sac boyatmadan boyatmaya giderim artikbir sey daha sorucam kullandigin duzlestiriciden memnun musun? Memnunsan markasi nedir? fon makinasiyla cekilmis gibi olmuyor benim saclarim. Bende philips silenceforce var. Acaba duzlestiriciden mi kaynakli yoksa biryerlerde hata mi yapiyorum?
Benim de iki canavar la kuaför e gitmek hayal
Eşim boyuyor zaten güzel xe yapıyor ha. Kuaför bile çok beğendi geçen kızın saçını kestirmeye gittik te.
Benim düzleştirici sinbo canım. A101 den almıştım çok çok memnunum. Fön çekebiliyorum düzleştirici ile. Basit bir kuralı var. Düzleştirirken saçı aşağıya çekmicen yukarı doğru çekip bırakıcan fönlü gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?