Evelynn nerdesin canım benim. Bir gittin düğüne pir gittin. İnşallah iyisindir.
Merak ettim seni. Bir haber çak
Merhaba, nickiniz dikkatimi cekti 1kedi annesi olarak bir baktim ki konunuz da bana gore usengecim, biraz saglik sorunlarimla da ilgili de olsa calisirken neler yapardim yetisirdim simdi zamanin hicbir kiymeti kalmadi. Ama kedimizden sonra ev daha toplu oldu salon vb en azindan oja zarar gelmesin diye kirilacak, kesecek batacaklar hemen yerine gidiyor. Ama evin her yeri top allah korusun bi yerimizi kiricaz basip da:)
Ay yukarida listeyi okuyunca nasil yaa demistim neyse dogru yolu bulmussun:)) bir de koltuk fircalamayi okuyunca saygiyla egildim onunde:))) ben hic sevmesem de ortu kullaniyorum ve camasir kurutma makinesi en buyuk kurtaricim tuy toplama konusunda da tabii bazen bizim koltuklar ne renkti diye dusunmuyor degiliz esimle:)))Ay hiçbirini yapmadım
Gece yatarken nevresim değiştircem sadece
Ay yukarida listeyi okuyunca nasil yaa demistim neyse dogru yolu bulmussun:)) bir de koltuk fircalamayi okuyunca saygiyla egildim onunde:))) ben hic sevmesem de ortu kullaniyorum ve camasir kurutma makinesi en buyuk kurtaricim tuy toplama konusunda da tabii bazen bizim koltuklar ne renkti diye dusunmuyor degiliz esimle:)))
Ben cok gereksiz bulurdum o makineyi, buyuk konusmamak lazimmis. Elimizde ikea rulolariyla canimiz cikiyordu daha dogrusu benim, filtreden cikanlara inanamazsin. Melek olan kedimizin tammtuyndokme zamaniydi. Simdiki ufak henuz dokmuyor yoksa resmini cekeyim diycem:) yikamadannonce ortuler carsaf ne resimler canimiz cikiyordu hani islanijcamiyice yapisiyor demislerdi. Hop makineden cikani at kurutmaya filtreden de avuc avuc topla istrsen minder yap:)Yok kız fırcalamak 2dk lık iş. Temizlensin diye değil de tüyleri toplamak için öyle sürtüveriyorum 2dk:)
Kurutma mak yokediyormu tüyleri cidden ya. Ben yıkıyorum sonra ütülerken hep tüy toplama rulolarıyla geçiyorum. Makineden tüylü çıkıyor hep.s
Ah ah bugun ne isler halledecektim toplam yapilanlarAhh tembel kedi ahhhhhhhhhhhh
Ev işleri beni öldürüyor ya zengin doğmalıymışım ben hizmetçilerim uşaklarım olmalıymış, ruhum öyle
Kendime emirlerim
- Bulaşık mak boşalt
- Kirlileri yerleştir, tezgahı sil
- Wc yıka
- Dağınıklık topla
- Perde yıka
Yapılacaklar
Temizlik
Bakım
- Dağınıklık toplamak
- Bulaşık mak boşaltmak, kirlileri yerleştirmek
- Çamaşır katlamak, yıkayıp asmak
- Ev süpürmek,silmek,toz almak
- Kum temizlemek
- Manikür,pedikür
- Saç düzleştirmek
Bunların hepsi bir günde yapılmaz ki.
Yaparsanız ben üşengecim demeyin. O benim çünkü. Eşimden bir koldan girişsek bile akşama pertimiz çıkar, kişisel bakım v.s hak getire.
Ben çalışmıyorum şuan evdeyim o yuzden sığıyor. Çalışan için zor olur tabi. Hatta üşenmezsem mutfak dolabı da silmeyi düşünüyorum
Resmen özendim şu an. Sallana sallana ayaklarıma kediciklerim dolana dolana temizlik yapabilmek, oh ne hoş. Ben bir güne sığdırıyorum haftada.
Bazen çamaşır askılığından çorap alıp giyiyoruz.
Çok utandım şu an. : p
Evimiz düzenlidir ama, giyinme odamız hariç.
Kolay gelsin size, okurken yoruldum. : p
Sirf merakimden soruorum cnm .Bu yaşımda 1 kere manikür yaptırdım hepsi o. Hiç çıkmıyor ki. Pedikür de yaptırmadım.
Kaşlarım yok,bıyık ta hiççç almadım. Sarıyım ben zaten
Makyaj a çok ilgim var ama bam telim saçlarım
Bir kadının en güzel aksesuar ı saç olduğuna inanıyorum ben.
Mutlaka temiz olmalı. Ha bazen iki çocukla vakit bulamıyorum banyo ya. O anda dışarı çıkmam gerekiyorsa kuru şampuan kullanıyorum. Yada mısır nişastası
Böyle tüyolarım çoktur benim.
Bir tane mavi kotum var ne akla hizmet almışım bilmiyorum. Rengini sevmedim şimdi. Giymiyorum gündüz dışarı çıkıcam kızı doktor a götürücem o arada aktar bulursam kot boyası alıcam. Kotu siyaha boyayıp giyerim
Kahverengi süet botum var. Rengi solmuş biraz güneşe maruz kalmış. Onu da ayakkabıcıya verip siyah a çevirtticem, bakayım birde kesilir mi diye sorucam.dize kafar da ben biraz kısa olsun istiyorum.
Deri tayt moda bu sene. Sıvama deri, üzerine uzun bir gömlek, kısa bot giy çık dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?