• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arılıııkkkk Duruluuuukkkk =P

Evelynn Evelynn nerdesin canım benim. Bir gittin düğüne pir gittin. İnşallah iyisindir.
Merak ettim seni. Bir haber çak :KK66:

Aaa ben bu konuyu unnutmuşum kız hiç aklıma gelmedi :D Bildirim de gelmeyince unutmuşum gitmişim.
İyi oldu hatırlattıgın bugun coookk işim var cok

Bugun yapacaklarım

Bulaşıklar halledilecek(Tüümm tezgah doluuuu berbat bir halde ev)
Dağınıklık toplanacak
Ev süpürülecek,silinecek
Wc yıkanacak

Ay yazınca cok azmış gibi durdu ama ev suan normal ev gibi olmadığı için bunlar saatlerimi alacakkkkk

Merhaba, nickiniz dikkatimi cekti 1kedi annesi olarak bir baktim ki konunuz da bana gore usengecim, biraz saglik sorunlarimla da ilgili de olsa calisirken neler yapardim yetisirdim simdi zamanin hicbir kiymeti kalmadi. Ama kedimizden sonra ev daha toplu oldu salon vb en azindan oja zarar gelmesin diye kirilacak, kesecek batacaklar hemen yerine gidiyor. Ama evin her yeri top allah korusun bi yerimizi kiricaz basip da:)

Merhaba, nickiniz dikkatimi cekti 1kedi annesi olarak bir baktim ki konunuz da bana gore usengecim, biraz saglik sorunlarimla da ilgili de olsa calisirken neler yapardim yetisirdim simdi zamanin hicbir kiymeti kalmadi. Ama kedimizden sonra ev daha toplu oldu salon vb en azindan oja zarar gelmesin diye kirilacak, kesecek batacaklar hemen yerine gidiyor. Ama evin her yeri top allah korusun bi yerimizi kiricaz basip da:)

Benim evde 2 kedi bir köpek bir de kuş var artık sen düşün halimizi :D Ne yazıkki çok fazla dağılıyor ev. Halı zaten yok. Ama seviyorum:)

Dün neler yaptım

• Bulaşık mak boşaltıldı, kirliler yerleştirildi
  • Çamaşır yıkandı,asıldı
  • Dağınıklık toplandı
  • Ev süpürülüp,silindi
  • Toz alındı
  • Koltuklar fırçalandı
  • Kedilerin kumu temizlendi

Bugün yapacaklarım

• Bulaşıklar halledilecek
  • Ocak silinecek
  • Wc yıkanacak
  • Nevresim değiştirilecek
  • Dağınıklık toplanacak
  • Mutfak perdesi yıkanıp,camı silinecek

Ay hiçbirini yapmadım :KK70:
Gece yatarken nevresim değiştircem sadece
Ay yukarida listeyi okuyunca nasil yaa demistim neyse dogru yolu bulmussun:)) bir de koltuk fircalamayi okuyunca saygiyla egildim onunde:))) ben hic sevmesem de ortu kullaniyorum ve camasir kurutma makinesi en buyuk kurtaricim tuy toplama konusunda da tabii bazen bizim koltuklar ne renkti diye dusunmuyor degiliz esimle:)))

Ay yukarida listeyi okuyunca nasil yaa demistim neyse dogru yolu bulmussun:)) bir de koltuk fircalamayi okuyunca saygiyla egildim onunde:))) ben hic sevmesem de ortu kullaniyorum ve camasir kurutma makinesi en buyuk kurtaricim tuy toplama konusunda da tabii bazen bizim koltuklar ne renkti diye dusunmuyor degiliz esimle:)))

Yok kız fırcalamak 2dk lık iş. Temizlensin diye değil de tüyleri toplamak için öyle sürtüveriyorum 2dk:)
Kurutma mak yokediyormu tüyleri cidden ya. Ben yıkıyorum sonra ütülerken hep tüy toplama rulolarıyla geçiyorum. Makineden tüylü çıkıyor hep.s

Ahh tembel kedi ahhhhhhhhhhhh
Ev işleri beni öldürüyor ya zengin doğmalıymışım ben hizmetçilerim uşaklarım olmalıymış, ruhum öyle:D

Kendime emirlerim
  • Bulaşık mak boşalt
  • Kirlileri yerleştir, tezgahı sil
  • Wc yıka
  • Dağınıklık topla
  • Perde yıka

Yok kız fırcalamak 2dk lık iş. Temizlensin diye değil de tüyleri toplamak için öyle sürtüveriyorum 2dk:)
Kurutma mak yokediyormu tüyleri cidden ya. Ben yıkıyorum sonra ütülerken hep tüy toplama rulolarıyla geçiyorum. Makineden tüylü çıkıyor hep.s
Ben cok gereksiz bulurdum o makineyi, buyuk konusmamak lazimmis. Elimizde ikea rulolariyla canimiz cikiyordu daha dogrusu benim, filtreden cikanlara inanamazsin. Melek olan kedimizin tammtuyndokme zamaniydi. Simdiki ufak henuz dokmuyor yoksa resmini cekeyim diycem:) yikamadannonce ortuler carsaf ne resimler canimiz cikiyordu hani islanijcamiyice yapisiyor demislerdi. Hop makineden cikani at kurutmaya filtreden de avuc avuc topla istrsen minder yap:)

Ahh tembel kedi ahhhhhhhhhhhh
Ev işleri beni öldürüyor ya zengin doğmalıymışım ben hizmetçilerim uşaklarım olmalıymış, ruhum öyle:KK70:

Kendime emirlerim
  • Bulaşık mak boşalt
  • Kirlileri yerleştir, tezgahı sil
  • Wc yıka
  • Dağınıklık topla
  • Perde yıka
Ah ah bugun ne isler halledecektim toplam yapilanlar
-kahvalti etmek
-kediyle oynamak :)
- camasir makinesini doldurmak
- pazar arabasi aramak icin carsiya cikmak (gecen gun petshoptan kedi kumunu yukleyince esim pasajin merdivenlerinde mefta etti de olani:) )
-donuste marketten eksikler
-camasir makinesini calistirma:))))

Yapılacaklar

Temizlik

• Dağınıklık toplamak
  • Bulaşık mak boşaltmak, kirlileri yerleştirmek
  • Çamaşır katlamak, yıkayıp asmak
  • Ev süpürmek,silmek,toz almak
  • Kum temizlemek
Bakım
  • Manikür,pedikür
  • Saç düzleştirmek

Yapılacaklar

Temizlik

• Dağınıklık toplamak
  • Bulaşık mak boşaltmak, kirlileri yerleştirmek
  • Çamaşır katlamak, yıkayıp asmak
  • Ev süpürmek,silmek,toz almak
  • Kum temizlemek
Bakım
  • Manikür,pedikür
  • Saç düzleştirmek

Bunların hepsi bir günde yapılmaz ki. :KK57:
Yaparsanız ben üşengecim demeyin. O benim çünkü. Eşimden bir koldan girişsek bile akşama pertimiz çıkar, kişisel bakım v.s hak getire.

Bunların hepsi bir günde yapılmaz ki. :KK57:
Yaparsanız ben üşengecim demeyin. O benim çünkü. Eşimden bir koldan girişsek bile akşama pertimiz çıkar, kişisel bakım v.s hak getire.

Ben çalışmıyorum şuan evdeyim o yuzden sığıyor. Çalışan için zor olur tabi. Hatta üşenmezsem mutfak dolabı da silmeyi düşünüyorum :KK48:

Ben çalışmıyorum şuan evdeyim o yuzden sığıyor. Çalışan için zor olur tabi. Hatta üşenmezsem mutfak dolabı da silmeyi düşünüyorum :KK48:

Resmen özendim şu an. Sallana sallana ayaklarıma kediciklerim dolana dolana temizlik yapabilmek, oh ne hoş. Ben bir güne sığdırıyorum haftada.
Bazen çamaşır askılığından çorap alıp giyiyoruz.
Çok utandım şu an. : p
Evimiz düzenlidir ama, giyinme odamız hariç. :KK66:

Kolay gelsin size, okurken yoruldum. : p

Resmen özendim şu an. Sallana sallana ayaklarıma kediciklerim dolana dolana temizlik yapabilmek, oh ne hoş. Ben bir güne sığdırıyorum haftada.
Bazen çamaşır askılığından çorap alıp giyiyoruz.
Çok utandım şu an. : p
Evimiz düzenlidir ama, giyinme odamız hariç. :KK66:

Kolay gelsin size, okurken yoruldum. : p

Benimki de düzenli değil ya çok dağınığım ben:) Teşekkür ederim:)

Bu yaşımda 1 kere manikür yaptırdım hepsi o. Hiç çıkmıyor ki. Pedikür de yaptırmadım.
Kaşlarım yok,bıyık ta hiççç almadım. Sarıyım ben zaten :KK66:
Makyaj a çok ilgim var ama bam telim saçlarım :KK70:
Bir kadının en güzel aksesuar ı saç olduğuna inanıyorum ben.
Mutlaka temiz olmalı. Ha bazen iki çocukla vakit bulamıyorum banyo ya. O anda dışarı çıkmam gerekiyorsa kuru şampuan kullanıyorum. Yada mısır nişastası :KK66:
Böyle tüyolarım çoktur benim.
Bir tane mavi kotum var ne akla hizmet almışım bilmiyorum. Rengini sevmedim şimdi. Giymiyorum gündüz dışarı çıkıcam kızı doktor a götürücem o arada aktar bulursam kot boyası alıcam. Kotu siyaha boyayıp giyerim :KK66:
Kahverengi süet botum var. Rengi solmuş biraz güneşe maruz kalmış. Onu da ayakkabıcıya verip siyah a çevirtticem, bakayım birde kesilir mi diye sorucam.dize kafar da ben biraz kısa olsun istiyorum.
Deri tayt moda bu sene. Sıvama deri, üzerine uzun bir gömlek, kısa bot giy çık dışarı :KK66:
Sirf merakimden soruorum cnm .
Benim de bi tane kahverengi botum var onu ayakkabicida siyaha boyatabilirmiyim.
Orjinal rengi gibi dururmu sence.
Yaptirmasi ne kadar

Back