Psikolojik mi hasasım diye mi bilmiyorum ama içemiyorum o tarz maalesefKendiniz için istiyorsunuz değil mi? Ben mollersin balık yağını kullanıyorum şurup olanlardan değil kapsül olanlardan. Yuttuktan sonra da asla tadı gelmiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolojik mi hasasım diye mi bilmiyorum ama içemiyorum o tarz maalesefKendiniz için istiyorsunuz değil mi? Ben mollersin balık yağını kullanıyorum şurup olanlardan değil kapsül olanlardan. Yuttuktan sonra da asla tadı gelmiyor.
Master fish oil aldım sonunda içebiliyorum bişi teşekkürler amaVenatura kullanabilirsiniz o kokmuyor![]()
Bence psikolojik sizinki. Ben de küçükken annemin zorla içirdiği balık yağlarından dolayı tiksindim ama bu kullandığımda en ufak bir koku tad yok. Çünkü ben şu an hamileyim ve koku, tad hassasiyetim var. Eğer hissetseydim asla kullanamazdım. Mollersin şurup olanını denemiştim oğluma almıştım ama koku yok denmesine rağmen içemedim ben sırf yağ (başka ne olacaktı zatenPsikolojik mi hasasım diye mi bilmiyorum ama içemiyorum o tarz maalesefgeçmiş kötü tecrübeler ne yaparsın
Ya işte öyle herkese hafif rahatsızlık yapan beni mahvediyor asla içemiyorum ama master fish oil iyi geldi hiç rahatsızlık olmadı bende, üstelik keto3 de varmış içindePiyasadaki en iyi yağ Möller's diye biliyorum. Limon veya karışık meyve aromalısını tercih edebilirsiniz. Yutarken değil ama yuttuktan sonra mideden hafif bir rahatsızlık hissi oluyordu bende. Kapsül olanları da var.
Ay işte o tat varya öfff iğrenç cidden tutti furittili aldım argivitten o güzel ama hiç kötü tadı kokusu rahatsızlığı yokKrill yağı alabilirsin o daha iyi kokmuyor midede patlayıp balıksı tadı gelmiyor ayyy İprençbiraz pahalı diğer balık yağlarına göre ama rahat içimi
O kısmını bilmiyorum ama eczacım argivit önerdi burada da insanlar memnun kalmış onu aldım bendeSoguk su baligindan elde edilen ve kaynatma islemi gormemis olanlardan secin. Yoksa faydasindan cok kanserojen olur. Tadini kokusunu bilemem tabi.
Kaç çeşit şey denedim olmadı ama en sonunda bu master fish oil iyi geldi içebiliyorum hem kendim hem kızımHiç kokusu olmayan var
Yada yosundan üretilmiş
Türkiyede bulunurmu bilmiyorum
Midemden kokusu tadı geliyor onlarında tutamıyorum midemde yani istifra ediyorum öyle diyim bu tutti furitti olanda sıkıntı olmadı ama hemde içeriği de dolu sevdimSiz içecekseniz şurup almayın zaten, yutulabilir formda olanlardan alın. Kokusu da tadı da rahatsız etmez.
İşte o tat konusu varya ölüm ölüm... Argivitn güzel ama tutti furittisi aldım memnunum içiyorumEvet en iyisi möllers ben doktor tavsiyesiyle aldım ama tadı yüzünden içemedik tutti furittisi iğrenç bence başka aroma denensin
Easy fish oil limon aldık onu bıraksam bütün hepsini yiyebilir çiğneme tableti
Geçtim yemeyi pişen yerde kokusundan duramıyorum balığın maalsef mümkün değil o şekilde almam yani ama eczacımla baya konuştuk argivitn bu tarz ürünleri sağlıklı ve güzelmiş içim rahat o açıdan kısacaTaze balık alın fırında az pişirip vitaminini öldürmeden tüketin vitaminlr işiniz nedi sadece zarar bunlar. Hasta değilseniz vitamin takviye vs gereksiz ayrıca zararlılar sanmayın ki bunlar doğal ve zararsız. O hapın içinde bozulmadan durması için konanlar bile zarar.
Bende master fish oil aldım işte tutti furittili tadı gayet güzel benceÇok şaşırdım ben de kızıma möllers aldım tutti furittili yeni boyu çıkmış 150 ml olandan hiç balık kokusu ve tadı yok çok şaşırdım bu yorumunuza buzdolabında saklamanız gerekiyor bir de
Ben öyle kaç ürün dağıttım atmadım ama ihtiyacı olana verdim hep bu argiviti içebiliyorum kokusu tadı güzel hiç balık balık değil master fish oil sizde deneyebilirsiniz bencehap yutmayı sevmediğim için şurup şeklinde almıştım ama aynı koku problemi yüzünden atmıştım ürünü
Çok saol canım bende yumurta sağlığı için iyi diye almak istiyorum ama tadından emin olamamıştım argivit alayım bende o zamanDeğerlerim düşük çıktı canım bir de balık falan da yemiyorum deyince mecbur takviye gıda kullan dedi eczacımda bunu önerdi burada da hanımlar memnunuz deyince aldım argivitten bende tadından falan memnun kaldım ama
Argivite bayıldı bizimki bu easy fish oil içeriği de güzel ama tadını sevmedi içemedik bir türlü, argivit yeni master fish oil ürününü gözüm tuttu, kolaylıkla içiyorum hattaBenim oğlum da jelibon tarzı sevmiyor. Argivit çok haz etmesede yutabiliyor. Argivitten şaşmam