• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Argivit Master fish oil kullanan var mı?

tuzbiber

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
275
171
303
Aydın
Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?

Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Tadı kokusu güzelmiş derken? Balık yağında mümkün mü o ya? ben sırf o yüzden kullanamıyorum.

Ben kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hatta

Ben kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hatta
Ciddi misiniz benım oglumunda ıhtıyacı var ama hiçbir şey ıcıremedım oyüzden umudum kalmamıstı.

Baya güzel hemde ben bıraksam kızım şişeyi dikecek kafasına öyle diyim 🤣 Argiivt diğer takviyelerini de tatdından dolayı rahat kullanabiliyoırduk
Ciddi misin ya çünkü ben kousuna falan asla dayanamıyorum balık bile yiyemem öyle diyim zaten o yüzden balık yağı illa al diyor doktorum

Easy fish oil kullan portakallı. Tutti furittili şeyler ip iğrenç oluyor sıvılar hele ıyyyyyy
Möllers aldım en iyisi diye tutti furittisi güzel dediler bırak çocuk içsin biz bile içemedik

Ciddi misin ya çünkü ben kousuna falan asla dayanamıyorum balık bile yiyemem öyle diyim zaten o yüzden balık yağı illa al diyor doktorum
Tadının kokusunun hiç alakası yok . İyi ki keşfetmişim dediğim yüksek omega3 olan zengin içerikli bir takviye gıda

Mutfakta üst raflarda saklıyorum resmen ulaşamasın diye 😅
Buraya konu açtığım çok iyi olmuş ben kendim cesaret edip alamazdım ya ama bunları okuyunca içim baya rahatladı içebilirim gibi duruyor ama çokcuklar için değil di mi bu kızıma aldım dedin çünkü?

Back
X