Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadı kokusu güzelmiş derken? Balık yağında mümkün mü o ya? ben sırf o yüzden kullanamıyorum.Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Tuttui furutti tadındaymış valla eczacım öyle dediTadı kokusu güzelmiş derken? Balık yağında mümkün mü o ya? ben sırf o yüzden kullanamıyorum.
Bende burada bir yerimi alayım da içilir gibiyse bende alırım yaTuttui furutti tadındaymış valla eczacım öyle dedi
Bakalım deneyen biri gelirse görücezBende burada bir yerimi alayım da içilir gibiyse bende alırım ya
Ben kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hattaBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Tadı güzel mi cidden? İçilir gibi mi yani?Ben kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hatta
Ciddi misiniz benım oglumunda ıhtıyacı var ama hiçbir şey ıcıremedım oyüzden umudum kalmamıstı.Ben kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hatta
Tadı güzel mi cidden? İçilir gibi mi yani?
Baya güzel hemde ben bıraksam kızım şişeyi dikecek kafasına öyle diyimCiddi misiniz benım oglumunda ıhtıyacı var ama hiçbir şey ıcıremedım oyüzden umudum kalmamıstı.
Ciddi misin ya çünkü ben kousuna falan asla dayanamıyorum balık bile yiyemem öyle diyim zaten o yüzden balık yağı illa al diyor doktorumBaya güzel hemde ben bıraksam kızım şişeyi dikecek kafasına öyle diyimArgiivt diğer takviyelerini de tatdından dolayı rahat kullanabiliyoırduk
Tadının kokusunun hiç alakası yok . İyi ki keşfetmişim dediğim yüksek omega3 olan zengin içerikli bir takviye gıdaCiddi misin ya çünkü ben kousuna falan asla dayanamıyorum balık bile yiyemem öyle diyim zaten o yüzden balık yağı illa al diyor doktorum
Ay çok iyi o zaman ya yarın eczaneden alayımTadının kokusunun hiç alakası yok . İyi ki keşfetmişim dediğim yüksek omega3 olan zengin içerikli bir takviye gıda
alabilirsin canım tadı kokusu çok iyi hiç rahatsız etmez yani hattaAy çok iyi o zaman ya yarın eczaneden alayım
Ayy evet sen demiştin doğru iyik almışım ya kızım çok rahat içiyoralabilirsin canım tadı kokusu çok iyi hiç rahatsız etmez yani hattaSenrcpv 'ye ben tavsiye etmiştim
duyduğuma sevindim faydasını gördünüz umarım?Ayy evet sen demiştin doğru iyik almışım ya kızım çok rahat içiyor
Görmez olur muyuz ya ama dediğin kadar varmış bıraksam şişeyi dikecek kafasınaduyduğuma sevindim faydasını gördünüz umarım?
demiştim ben ama olabilir dikkat et diyeGörmez olur muyuz ya ama dediğin kadar varmış bıraksam şişeyi dikecek kafasına
Mutfakta üst raflarda saklıyorum resmen ulaşamasın diyedemiştim ben ama olabilir dikkat et diye![]()
Buraya konu açtığım çok iyi olmuş ben kendim cesaret edip alamazdım ya ama bunları okuyunca içim baya rahatladı içebilirim gibi duruyor ama çokcuklar için değil di mi bu kızıma aldım dedin çünkü?Mutfakta üst raflarda saklıyorum resmen ulaşamasın diye![]()