Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
işe yarıyor denemiştim.. ama bir de şöyle bakmak gerek cilde faydası olan tek ürün o değil..

kızlar bilgisi olan var mı benım cıldım cok yağlı ve genıs gözenekleri var onlaraı kapamaya yardımcı olur mu kı yoksa daha fazlamı yağlandırır cildimi bilemedim(

merhaba benım cıldım yağlı ,gözenekli argan yagı gözeneklerimi kapatırmı işe yararmı?

arkadaşlar ben de sivilceli ve üstelik lekeli bi cilde sahibim.defalarca doktora gittim ve en son gittiğimde doktor bile bana argan yağı önerdi,hemen aktara gittim aktarda bana MAİA diye bi markanın argan yağını önerdi orjinal oldugunu soyledi kullandım ve inanamazsınız ama kullandığımın ertesi günü bile etkisini çok fazla gördüm,kullanmanızı tavsiye ederim :)

Nedense benim gerçek yağlar satan aktarım da -ki dışarda 5 TL verdiğiniz uyduruk yağların orjinali 30-40 TL falandır- bu yağın şu anda tamamen sahtekarlık olduğunu, bu yağın orjinalini bulup üretmenin hiç de kolay olmadığını, insanların sömürüldüğünü söylüyor.. Nedense bir anda argan yağcılar sardı etrafı..

ertesi gün ! heeee ?

yahu bu ertesi gün hapı gibi oldu ama genede hamile kalıyorlar bu sivilceler sonra çoğalmasın ?

en ucuz reklam yöntemi bu olsa gerek !

Sevgili kazen,reklam diyosun ama bunun bana hic bi fayudasi yok :) ertesi gun fayda gordum dememin sebebi iltihapli 3 tane sivilcem vardi ,gece surdum ertesi sabah iltihabi sonmustu,yoksa 1 gunde hic bi urun mucizevi bi etki gostermez ben sadece deneyimimi paylastim,ister kullan ister kullanma

O sivilcelerin iltihabının sönesi vardır. Tentürdiyot, betadin vs de aynı işi görebilir

Ayrıca nicki ciltbakımı olan biri reklama ihtiyacı var gibi görünmekte. Hani ilk mesaj, cilt, sivilce, argan vs... Şartlar oluşmuş gibi

İlgiyle izliyorum...

Son düzenleme:

Merhaba,
banada özelden marka ismi vermen mümkün mü?Uzun zamandır araştırıyorum ama ürünlerin orjinalliği kafamı karıştırıyor.
Bu yüzden karar veremedim.
ŞİMDİDEN teşekkürler...

bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu kısa surede bile etkilerini gördüm cilt her gecen gün daha yumusak ve kadifemsi duruyor kesinlikle tavsiyemdir.

benefi gerçekten çok bilgilendirici bi yorum yazmışsınız. elinize sağlık. ben maalesef henüz tanıştım bu ürünle. sizden rica etsem bana hangi markayı beğendiğinizi yazabilir misiniz? cildim yağlı, argan yağı sivilcelere iyi gelecek derken daha da arttırır mı sizce? sonuçta yağ.

ev0lution, arkadaşım şu eczanede gördüğün ürünün markasını bana özelden yazabilirmisin. kafam çok karıştı bir türlü alamıyorum. yardımcı olursan sevinirim

kızlarrrr bugun aldım watsons dan argan yagını orjınalmıdır bılgısı olan????ayrıca yuz ıcınn yazmıyor sac ıcnn oldugu yazıyor yuzume sursem olurmu sızcee kullanlan varmı watsons tan ?

kızlarrrr bugun aldım watsons dan argan yagını orjınalmıdır bılgısı olan????ayrıca yuz ıcınn yazmıyor sac ıcnn oldugu yazıyor yuzume sursem olurmu sızcee kullanlan varmı watsons tan ?

Sakıncası olucağını sanmıyorum çnkü kuaförüm cildinede sür demişti

arkadaşlar herkese merhaba.
uzun zamandır her konuda kadınlar kulübünün forum sayfalarına bakmadan birşey yapmamak adetim oldu.
üyeydim ama hiç foruma yazmadım, kuralları da çok bilmiyorum.
argan yağı almam gerekiyor, internette sayısız satış yapan yer var, ama güvenmiyorum.
özelden mesaj atmak nasıl yapılıyor, bir arkadaşım yardımcı olabilirse çok sevinirim.

huckleberryciğim ben de aynı senin gibiyim. en ufak şeyi bile önce burada araştırıp okumadan alamaz oldum. bu forumda yüz adet ileti yazmış olan kişiler özel mesaj atma hakkına sahip oluyor. sizin o kadar iletiniz ( yani konulara yorumunuz ) yoksa özel mesaj atamıyorsunuz ama size özel msj gelebiliyor. yalnız diğer arkadaşlar daha iyi bilir, sanırım admin denilen yetkili kişilere özel msj yollayabilirsiniz. ama çok emin değilim. ben de yeniyim. yavaş yavaş öğreneceğiz. ben dün sonunda yüze ulaştım heyooo.

arganla ilgili ise ben de hiç bişey bilmiyorum

banada mesaJ atarmısınız özeldenn, marka ismi için ... şimdiden teşekkürler...

Ben 20 ml aldım sürekli gittiğim bi attardan. Sertifikası da var ama ne varsa bende var! saçıma sürdüm, ıııhh... cildime sürdüm, cıkk... insanda esaslı bir cilt olacak elalem bi sürüyor; ne leke kalıyor ne, kırışıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…