arkadaşlar bu dediğiniz XXXXXX argan yağının fiyatı nedir? rjinal di mi? ben aktarda sordum 15 tl idi güvenemedim almadım .kadına orjinal mi dedim evet dedi ama inanmadım.
ankarakiz ve leydia44 bu iki dolandırıcı aynı kişi olup buradaki hiçbir yorumlarına ve markalarına itibar etmeyiniz. ürün sahtemi gerçek mi bu 2 sahte profile bakıp siz karar verin ....
Ya sabır ya selamet..
Sahte üyelik açıyorlarda ne oluyor anlamıyorum nasıl bir ruhsal sıkıntısı var bunların!
genelde ruhsal sıkıntılı olanlar deil parasal sıkıntılı olanlar açıolar anacım ! bizleri yönlendirip ürünlerini almamızı saglıcaklar akıllarısıra...
Ya rabbim para hırsı insanlara neler yaptırır hale geldi
Neyse konumuza dönelim
Bende isim vermek yasak olduğu için şöyle tarif edeyim cam şişede olan
ve piyasada saç ürünleriyle kendini ispatlamış bir argan yağı aldım
az önce boyadan çıktı saçım saç serumu gibi alıp avucuma uyguladım nemliyken fönümü çektim
pırıl pırıl duruyor uçlardaki kırıh ve hafif yanıklarıma muhteşem etki etti ellerimde yumuşacık
ürünü aldığım yer cildinizede uygulayabilirsiniz dedi sürdüm bakalım eller yumuşacık olduğuna göre sorun olmaz diye umuyorum
en kısa zamanda temin edip saçlarım için denicem
Sevgili Lady Subaru,
Öncelikle yeni yılınızı kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum..
Argan Yağını uzun zaman önce duymuş ve de satın almıştım. Yalnız aldığım ürün bende alerji yapmıştı. Saçlarım çok kaşınmıitı ve de cildim de kabarmıştı.. Yanılmıyorsam, Shi... ürünü almıştım.. Emin değilim.. Alıntı yaptığım eski mesajınızda bahsettiğiniz ürünün markasını, bir mahsuru yok ise bana mesaj olarak yollayabilir misiniz?
Şimdiden size teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum..
Forumdaki tüm dostların da yeni yılını kutluyorum..
en kısa zamanda temin edip saçlarım için denicem
Arkadaşlar argan yağının orijinalini bursada nerede bulabilirim fikri olan var mıı?
Geçtiğimiz günlerde Saba Tümerin programına Güzide Duran çıkmıştı. Yıllar önce güzidenin yüzü inanılmaz sivilceli mosmor iltihaplı kötü bi görünümdeydi ve bu sorunu argan yağıyla çözdüğünü anlattı ve program sırasında yüzünde fondoten olmadığını sadece allık olduğunu belirtti. Cildi iyi görünüyordu ama ben reklam kokusu aldım ve pek itibar etmedim. Malum piyasaya yüzlerce mucize ürün çıkıyor yok karınca yağı yok saçları eski rengine döndürerek beyazları yok eden solüsyon, derken bir yıl geçmeden hepsi piyasadan toplatılıyor bu ürünlerin mucize değil bir yalan olduğu ortaya çıkıyor. Açıkçası güzidenin amerikada cildini tedavi ettirdğini duymuştum yani bunu argan yağıyla başarmış olması bana biraz olanaksız geldi. Ya kusura bakmayın arkadaşlar son zamanlarda herşeye şüpheyle bakar oldum. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Cildimde sivilce yok ama yavaş yavaş göz altlarımda gülmekten kaynaklanan mimik çizgilerin derinleşiyor cildime iyi gelecek bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürer hepinize mutlu günler
argan yağınının sahtelerine zeytin yağı ya da pamuk yağıyla karıştırıyolarmış. benim aldığımda çok hafif bir koku var ama elimde seyrelttiğimde koku kayboluyor, zeytin yağı kokusu gibi değil pamuk yağı nasıl kokuyor bilmiyorum. elime zeytin yağı sürüp denedim yağlı tabaka kalıyor. bu yağda beni etkileyen hemen emilmesi cilt tarafından ve yağlı bir tabaka bırakmaması. pamuk yağı hakkında bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?