Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar bu dediğiniz XXXXXX argan yağının fiyatı nedir? rjinal di mi? ben aktarda sordum 15 tl idi güvenemedim almadım .kadına orjinal mi dedim evet dedi ama inanmadım.

ankarakiz ve leydia44 bu iki dolandırıcı aynı kişi olup buradaki hiçbir yorumlarına ve markalarına itibar etmeyiniz. ürün sahtemi gerçek mi bu 2 sahte profile bakıp siz karar verin ....

ankarakiz ve leydia44 bu iki dolandırıcı aynı kişi olup buradaki hiçbir yorumlarına ve markalarına itibar etmeyiniz. ürün sahtemi gerçek mi bu 2 sahte profile bakıp siz karar verin ....

Ya sabır ya selamet..
Sahte üyelik açıyorlarda ne oluyor anlamıyorum nasıl bir ruhsal sıkıntısı var bunların!

Ya sabır ya selamet..
Sahte üyelik açıyorlarda ne oluyor anlamıyorum nasıl bir ruhsal sıkıntısı var bunların!

genelde ruhsal sıkıntılı olanlar deil parasal sıkıntılı olanlar açıolar anacım ! bizleri yönlendirip ürünlerini almamızı saglıcaklar akıllarısıra...

genelde ruhsal sıkıntılı olanlar deil parasal sıkıntılı olanlar açıolar anacım ! bizleri yönlendirip ürünlerini almamızı saglıcaklar akıllarısıra...

Ya rabbim para hırsı insanlara neler yaptırır hale geldi
Neyse konumuza dönelim
Bende isim vermek yasak olduğu için şöyle tarif edeyim cam şişede olan
ve piyasada saç ürünleriyle kendini ispatlamış bir argan yağı aldım
az önce boyadan çıktı saçım saç serumu gibi alıp avucuma uyguladım nemliyken fönümü çektim
pırıl pırıl duruyor uçlardaki kırıh ve hafif yanıklarıma muhteşem etki etti ellerimde yumuşacık
ürünü aldığım yer cildinizede uygulayabilirsiniz dedi sürdüm bakalım eller yumuşacık olduğuna göre sorun olmaz diye umuyorum

Sevgili Lady Subaru,

Öncelikle yeni yılınızı kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum..

Argan Yağını uzun zaman önce duymuş ve de satın almıştım. Yalnız aldığım ürün bende alerji yapmıştı. Saçlarım çok kaşınmıitı ve de cildim de kabarmıştı.. Yanılmıyorsam, Shi... ürünü almıştım.. Emin değilim.. Alıntı yaptığım eski mesajınızda bahsettiğiniz ürünün markasını, bir mahsuru yok ise bana mesaj olarak yollayabilir misiniz?

Şimdiden size teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum..

Forumdaki tüm dostların da yeni yılını kutluyorum..

Argan yağı alırken lütfen dikkat edin. Çünkü çok moda bir ürün olduğu için maalesef sahte ve seyreltilmiş ürünler çoğaldı.

Argan yağı ışıltılı ve berrak altın sarısı rengindedir. Eğer başka bir yağ ile örneğin pamuk yağı ile seyreltilmiş ise rengi açılır ve yağ koyulaşır. Bunun yanında etkisi de azalır. Yüzünüze %50 oranında pamuk yağı sürüyor olabilirsiniz.

Çok ucuz olan argan yağları genelde yemeklik yağ olarak kullanılan argan yağlarıdır ki kozmetikte bir etkisi yoktur. Çok ucudan kastımız da 50 ml 15-20 tl olanlar. Bunun yanında argan yağı çok da pahalı bir ürün değildir. 100-150 TL vermenize de gerek yoktur.

Argan yağı alırken eğer organik olanları tercih edecekseniz ki tavsiyemdir, mutlaka güvenilir bir şirket yada marka olmasına dikkat edin. Çünkü aynı zamanda sahte sertifikalı argan yağları da satılmaya başlandı.

Argan yağı alırken sertifikasının güvenilirliğine, sertifika tarihinin yeni olmasına ve %100 saf olmasını garanti etmesine dikkat edin.

Şunu da belirtmekte fayda var, kremlerini yada şampuanlarını kullanmanıza gerek yok. Saf yağ duruken içine az bir miktar argan yağı eklenmiş krem yada şampuanların saf argan yağından daha etkili olmayacaktır.

Sanırım marka ismi buradan verilmiyor o yüzden gerçek yağların isimlerini söyleyemiyorum.

Yasemin
Dermokozmetik Uzmanı (Kimyager)

Argan Yağı Faydaları

Kullanılır kullanılmaz nemlendirici özelliği ile kuru ciltlerde belirgin değişimler yaratan argan yağının yağlı ciltleri de dengelediği bilinen faydalar arasında. Kozmetik üretiminde de gözde maddeler arasında yer alan argan, ciltteki sebum üretimini de ciddi bir oranda düşürüyor.

1. Argan yağı cildinizi yumuşatır, nemlendirir ve cildinizi kurumaya karşı korur.
2. Gündüz ve gece kullanımı ile kuru ve nemli cilt arasında denge kurar.
3. Geceleri tüm cilt tipleri için harika bir etki oluşturur. Uyku boyunca cildin yenilenmesini sağlar ve cildin yaşlanmasına karşı savaşır.
4. Nemlendirici etkisi çok güçlüdür; cildi dışarıdan gelecek güneş, kötü hava, soğuk, çatlak ve gerginliklerin oluşumunu önleyerek erken yaşlanmanın önüne geçer.
5. Kahverengi Noktaların, Yüzdeki Sivilcelerin ve Boyun Çizgilerinin Giderilmesine yardımcıdır.

Argan Yağı yüze haftada 2-3 defa olmak üzere hafif bir masaj ile cilde yedirilerek uygulanmalıdır.

Maksimum etkinin sağlanması için tercihen gece yatmadan önce uygulanmalıdır. Eğer sivilceniz varsa yatmadan önce yağı pamuklu bir çubukla da yüzünüze uygulayabilirsiniz.

Argan Yağı mutlaka temiz bir cilde uygulanmalıdır. En iyi etkinin sağlanması için yağı uygulamadan önce buhar banyosu yapınız ya da en azından haftada bir kez, normal banyo yaptıktan sonra Argan Yağı’nı vücudunuza uygulayın ve rahatlayın. Sonucu çabucak göreceksiniz.

Merhaba acaba aldığınız ürün orjinal değil miydi? Ben yaklaşık 1 haftadır cildimede uyguluyorum sorun yok.
Morf.... adlı markanın argan yağını aldım dediğim gibi marka kendini ispatlamış olduğu için çekinmedim ve sorun yaşamıyorum .
Şimdilik sonuş cildim esnek ve çok daha duru

en kısa zamanda temin edip saçlarım için denicem

saça serum şeklinde deniyorum çok memnunum cilttede epey başarılı gidiyor aynaya bakmaya doyamıyorum

Arkadaşlar argan yağının orijinalini bursada nerede bulabilirim fikri olan var mıı?

Diğerlerinden şüphe duyduğum için ben güvendiğim ve diğer ürünlerindende memnun olduğum bir firmanınkini aldım sanırım kağan parfümeride bulabilirsiniz

Ben internet sitesinden aldım ve en az 1o tane ayrı marka inceledim. aslında kaliteli olan iki üç marka hemen kendini belli ediyor. kapıda 129lira ödedim aynı üründen bir tane de bedava geldi kampanya varmış. sizin anlıcağınız tanesi 65 oldu orjinal argan yağı.sevgililer gününe kadar devam edecekmiş kampanya har. argan yagı markası.

Bu arada ben artık her gün sürüyorum, bildiğm kadarıylar sadece saçlarda haftada 2-3 gün bana gelen kitapçıkta cilt için her gün kullanıma uygundur yazıyor.

Geçtiğimiz günlerde Saba Tümerin programına Güzide Duran çıkmıştı. Yıllar önce güzidenin yüzü inanılmaz sivilceli mosmor iltihaplı kötü bi görünümdeydi ve bu sorunu argan yağıyla çözdüğünü anlattı ve program sırasında yüzünde fondoten olmadığını sadece allık olduğunu belirtti. Cildi iyi görünüyordu ama ben reklam kokusu aldım ve pek itibar etmedim. Malum piyasaya yüzlerce mucize ürün çıkıyor yok karınca yağı yok saçları eski rengine döndürerek beyazları yok eden solüsyon, derken bir yıl geçmeden hepsi piyasadan toplatılıyor bu ürünlerin mucize değil bir yalan olduğu ortaya çıkıyor. Açıkçası güzidenin amerikada cildini tedavi ettirdğini duymuştum yani bunu argan yağıyla başarmış olması bana biraz olanaksız geldi. Ya kusura bakmayın arkadaşlar son zamanlarda herşeye şüpheyle bakar oldum. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Cildimde sivilce yok ama yavaş yavaş göz altlarımda gülmekten kaynaklanan mimik çizgilerin derinleşiyor cildime iyi gelecek bir ürün arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürer hepinize mutlu günler

ben argan yağını uzun araştırmalar sonunda aldım kullanıyorum ,çok güzel nemlendiriyor. yağ olmasına rağmen anında cilt tarafından emiliyor ve parlama yapmıyor. şimdilik hoşuma gitti bakalım sivilce lekelerimi geçirecek mi, merakla bekliyorum.

biraz pahalı benim aldığım sitede bir alana bir bedava vardı. arkadaşımla aldık 50 ml 65 liraya geldi.

SADECE tek başına mı argan yagı sürdü anlamadm benim aldıgım kokusu bütün yaglar gibi sizinki nasıl orjınal olup olmadıgı anlayalım lütfen

Son düzenleme:
argan yağınının sahtelerine zeytin yağı ya da pamuk yağıyla karıştırıyolarmış. benim aldığımda çok hafif bir koku var ama elimde seyrelttiğimde koku kayboluyor, zeytin yağı kokusu gibi değil pamuk yağı nasıl kokuyor bilmiyorum. elime zeytin yağı sürüp denedim yağlı tabaka kalıyor. bu yağda beni etkileyen hemen emilmesi cilt tarafından ve yağlı bir tabaka bırakmaması. pamuk yağı hakkında bilgisi olan var mı?

pamuk yag mı hiç duymadım ne faydası var acaba...avm deki aktarlardan almıştım acaba sahte miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…