Ben 20 ml aldım sürekli gittiğim bi attardan. Sertifikası da var ama ne varsa bende var! saçıma sürdüm, ıııhh... cildime sürdüm, cıkk... insanda esaslı bir cilt olacakelalem bi sürüyor; ne leke kalıyor ne, kırışıklık.
kızlarrrr bugun aldım watsons dan argan yagını orjınalmıdır bılgısı olan????ayrıca yuz ıcınn yazmıyor sac ıcnn oldugu yazıyor yuzume sursem olurmu sızcee kullanlan varmı watsons tan ?
bence seninki sahte öyle onaylı diye nerden biliyon ki gerçek olduğunu her şey sağlık bakanlığından onaylı zaten mesela kaça alıyorsun gerçek argan yağı inanılmaz pahalı
Sağlık bakanlığından onaylı olması gerçek olduğu manasına gelmiyor maalesef... Bir ürün ürettiğinde bakanlığa başvurup bildirim formu dolduruyorsun diyorsun ki ürünümün adı erik, eriğin içeriği elma, portokal, muz... Bakanlık bakıyor içerik evet, elma, portokal, muz, ve onay veriyor bu arada bu elma portokal ve muzun ekolojik olup olmadığına, insan sağlığını tehdit edip etmediğine dikkat etmiyor inceleme yapmıyor bu konuda... Ne yazık ki bakanlık bu ürünün adı neden erik diyede sormuyor anlayacağınız bakanlık izni diye bir şey yok, hiç bir firma ürünleri için bakanlıktan izin veya onay almaz, sadece bildirimde bulunur elini kolunu sallayan piyasaya ürün sürebilir gayet basittir... Birde bakanlık arada bir denetim yapar ortam steril mi değil mi diye... Steril olsunda şişeye doldurduğun çok önemli değil...
bkz 5324 sayılı Kozmetik Kanunu...
Ancak ürün içeriğine dair eksik bilgi varsa,yanlış bilgi verdiyseniz ürün şikayet alıyorsa bakanlık resmi inceleme yapar arkadaşlar...
Buradan yola çıkarak aranması gereken bakanlık onayı değil Uluslararası Ecocert Organik tarım sertifikası gibi global sertifikalardır...
aynen canım sana katılıyorum :) :)
Bizde bir şeyler üretelim
huckleberryciğim ben de aynı senin gibiyim. en ufak şeyi bile önce burada araştırıp okumadan alamaz oldum. bu forumda yüz adet ileti yazmış olan kişiler özel mesaj atma hakkına sahip oluyor. sizin o kadar iletiniz ( yani konulara yorumunuz ) yoksa özel mesaj atamıyorsunuz ama size özel msj gelebiliyor. yalnız diğer arkadaşlar daha iyi bilir, sanırım admin denilen yetkili kişilere özel msj yollayabilirsiniz. ama çok emin değilim. ben de yeniyim. yavaş yavaş öğreneceğiz. ben dün sonunda yüze ulaştım heyooo.
arganla ilgili ise ben de hiç bişey bilmiyorum
Biz bu araştırma geliştirme durumumuzla ne istersek yapabilirizhemde kimsenin sağlığıyla oynamadan kandırmadan
Ben aldığım argan yağını cildimde de kullanıyorum pul pul döktü ve cilt rengim beyaz pembe tenli olduğum için toparlandı sanki
ama tabi kil maskesi gibi maskelerde yapıyorum bu yüzden tam emin olamıyorum sanki işe yarıyor
Bencede
Bu arada evet argan yağının cildi soyması normal içinde antioksidan var çünkü, aynı şekilde buğday yağıda soyar yalnız koruyucu kullanmayı unutma...
ya rica ediyorum biri bana kullanıpda memnun kaldıgı %100 dogal sertifikalı bir argan yağı önersin..neolur biri msj atsın kafam karıştı...hanggisini alıcammm bilmiyorum
ya rica ediyorum biri bana kullanıpda memnun kaldıgı %100 dogal sertifikalı bir argan yağı önersin..neolur biri msj atsın kafam karıştı...hanggisini alıcammm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?