pamuk yag mı hiç duymadım ne faydası var acaba...avm deki aktarlardan almıştım acaba sahte miydi
Merhaba acaba aldığınız ürün orjinal değil miydi? Ben yaklaşık 1 haftadır cildimede uyguluyorum sorun yok.
Morf.... adlı markanın argan yağını aldım dediğim gibi marka kendini ispatlamış olduğu için çekinmedim ve sorun yaşamıyorum .
Şimdilik sonuş cildim esnek ve çok daha duru
saça serum şeklinde deniyorum çok memnunum cilttede epey başarılı gidiyor aynaya bakmaya doyamıyorum
Diğerlerinden şüphe duyduğum için ben güvendiğim ve diğer ürünlerindende memnun olduğum bir firmanınkini aldım sanırım kağan parfümeride bulabilirsiniz
canım ben kuaforden aldım markası yazmıyor.Baya yogun ve harika bir kokusu varrrrrr
Yeni aldığım sodyumsuz ve sülfatsız şampuanımın içinde argan yağı varmış henüz kullanma şansım olmadı umarım saçlarıma çok iyi gelir bu yağ :)
şampuanınızın markasını öğrenebilir miyim?teşekkürler
Kızlar benim cildimde aşırı pullanma vardı, argan yağı içeren ürünleri çok duydum ama türkiyede kuaförlerde ve aktarlarda vardı. Onlarada güven olmuyor. Bir doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından getirttim ... Mükemmel bir şey mutlaka deneyin cildimi pamuk gibi yaptı , kaşıntılar geçti , cildim parlak ve canlı görünmeye başladı
Geçen bir eczanenin camında gördüm aynı marka türkiyeye de gelmiş accaaaayip sevindim hemen argan yağı içeren kremi aldım..Mutlaka deneyin bence. Ama sadece yetkili eczanelerde bulunuyormu...
sevgili lady subaru aldıgınız ürün saça özel miydi
çünkü bazı markaların ürünleri direk hair serum diye geçiyor yani saça özel, mesela agadir marka ürünler böyle sırf saça özel serisi var türkiyede bulunmuyor bu marka
bazı markalarınki ise organic argan oil diyip hem saç hem yüz için oldugunu belirtiyorlar örnek; josie maran marka argan yağı
acaba tüm argan yağları saca uygulanabilir mi benim saçlarım düz ve çok incecik tellere sahip hemen hergün fön cekerim, biraz yıprandı hafif röflelerim de var
siz bu yagı nasıl uyguladınız saça? yağlı görünüm oluyor mu?
Argan yağı alırken lütfen dikkat edin. Çünkü çok moda bir ürün olduğu için maalesef sahte ve seyreltilmiş ürünler çoğaldı.
Argan yağı ışıltılı ve berrak altın sarısı rengindedir. Eğer başka bir yağ ile örneğin pamuk yağı ile seyreltilmiş ise rengi açılır ve yağ koyulaşır. Bunun yanında etkisi de azalır. Yüzünüze %50 oranında pamuk yağı sürüyor olabilirsiniz.
Çok ucuz olan argan yağları genelde yemeklik yağ olarak kullanılan argan yağlarıdır ki kozmetikte bir etkisi yoktur. Çok ucudan kastımız da 50 ml 15-20 tl olanlar. Bunun yanında argan yağı çok da pahalı bir ürün değildir. 100-150 TL vermenize de gerek yoktur.
Argan yağı alırken eğer organik olanları tercih edecekseniz ki tavsiyemdir, mutlaka güvenilir bir şirket yada marka olmasına dikkat edin. Çünkü aynı zamanda sahte sertifikalı argan yağları da satılmaya başlandı.
Argan yağı alırken sertifikasının güvenilirliğine, sertifika tarihinin yeni olmasına ve %100 saf olmasını garanti etmesine dikkat edin.
Şunu da belirtmekte fayda var, kremlerini yada şampuanlarını kullanmanıza gerek yok. Saf yağ duruken içine az bir miktar argan yağı eklenmiş krem yada şampuanların saf argan yağından daha etkili olmayacaktır.
Sanırım marka ismi buradan verilmiyor o yüzden gerçek yağların isimlerini söyleyemiyorum.
Yasemin
Dermokozmetik Uzmanı (Kimyager)
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
canım ben kuaforden aldım markası yazmıyor.Baya yogun ve harika bir kokusu varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?