Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
pamuk yag mı hiç duymadım ne faydası var acaba...avm deki aktarlardan almıştım acaba sahte miydi

Pamuk Yağı Faydaları ve Kullanımı
Gossypium hirsutum veya Gossypium barbadense tohumlarından elde edilen, karakteristik tadı ve kokusu olan, oldukça koyu renkli (kırmızı-kahverengi) bir yağdır. Pamuk yağı yüzde 13-44 oleik ve yüzde 33-58 linoleik asit içerdiği için oleik-linoleik asit grubu yağlar arasında yer almaktadır. En önemli doymuş yağ asidi ise yüzde 17-29 oranındaki palmitik asittir.

Faydaları
Omega – 6 ve Omega – 9 yağ asitlerini içerir. Omega – 6 yağ asidi vücudun üretemediği ve dışarıdan alınması gereken yağ asitlerinden biridir. Bileşiminde bulunan vitaminler cilt ve saç sağlığı açısından önemlidir. E vitamini içerir ve iyi bir antioksidandır. Kızartılan gıdaya gevreklik verir. Hamur işleri ve kek kremaları için idealdir.

canım ben pamuk yağının nasıl bir kokusu olduğunu bilmiyorum. argan yağımın saf olup olmadığını anlamak için sordum. sivilceler veya izleri için önce doktora gitmek lazım. argan yağına gelince benim tecrübelerim çok güzel nemlendiriyor. cildim pamuk gibi oluyor. içeriğinde yüksek oranda E vitamini olduğu için uzun süreli kulanımlarda cildi yeniler diye düşünüyorum. tek başına sivilceleri geçireceğini düşünmüyorum. ben cildime kil maskesi yaptıktan sonra çok kuruduğu için çok az argan yağı sürüyorum.

ben de amerikadan bir yakınıma josie maran argan oil aldırdım, bakalım 2 hafta içinde burda olucak
tecrübelerimi yazarım
cilt kurulugu için almıştım, sizler kaç liraya temin ettiniz benim aldıgım ürün 48 dolar- 50 ml

kızlar bir de ürünün kokusu nasıl? henüz elime geçmediği için çok merak ediyorum
kokusu ve rengi nasıl? ve her markanın kokusu rengi aynı mı acaba?

canım ben kuaforden aldım markası yazmıyor.Baya yogun ve harika bir kokusu varrrrrr

sevgili lady subaru aldıgınız ürün saça özel miydi
çünkü bazı markaların ürünleri direk hair serum diye geçiyor yani saça özel, mesela agadir marka ürünler böyle sırf saça özel serisi var türkiyede bulunmuyor bu marka

bazı markalarınki ise organic argan oil diyip hem saç hem yüz için oldugunu belirtiyorlar örnek; josie maran marka argan yağı

acaba tüm argan yağları saca uygulanabilir mi benim saçlarım düz ve çok incecik tellere sahip hemen hergün fön cekerim, biraz yıprandı hafif röflelerim de var

siz bu yagı nasıl uyguladınız saça? yağlı görünüm oluyor mu?

canım ben kuaforden aldım markası yazmıyor.Baya yogun ve harika bir kokusu varrrrrr

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
hay allah merakım her geçen gün artıyor, gelse de bi kullansak
iyi gelirse bir sürü alırım, cildim de saçlarım da çok kuru

argan yağının orijinali açık, berrak altın sarısı renkte ve kokusuz olmalıymış.

selam kızlar,
ben de uzun suredir internetten argan yagını araştırıyorum. cok fazla marka var ve fiyatlar cok değişken. bence bilinen markalardan şaşmayın. zeytinyağının ucuzundan korkarım cunku hep karışık yağ satarlar bu ondan da maliyetli bence 48 dolar normal bir rakam.

Ben de eczanelere sormak istiyorum bu ürünleri ama adı nedir, markası nedir öğrenebilir miyim?

Güzelim ben morfose un argan yağını aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/494677-morfose-argan-yagi.html buradan detaylara ulaşabilirsiniz
firmayla görüştüm cildinizede kullanabilirsiniz diyorlar ki kullanıyorum sorun yok
saç dibime 1 kere geceden uyguladım yumuşacık yapıyor ertesi sabah yıkıyorum
kurutmadan önce saç serumu mantığıyla uçları koruması için kullanıyorum
fönden sonrada kullanabilirsiniz yumuşacık pırıl pırıl yapıyor saçı

yasemin hanım merhaba özelden yazamıyorum siz yağ markasını özelden yazarmısınız.çok sevinirim.yazınız son derece güvenilir geldi.bu konudaki bilgilerinize güvendim.şimdiden teşekkürler...

Slm arkadaşım,

bu xxxxxxxx markasının ismini bana yazabilirmisin özelden...şimdiden teşekkürler....

bir yağ kokuyorsa uzak durun derim ben, doğal yağ hafif aromatik özgün kokusu dışında kokmaz, hiç argan yağı görmedim kullanmadım ama işim gereği birçok yağı bilirim, doğal yağ güzel kokmaz.

Bu gün doğal ürünler satan ve sürekli alış veriş yaptığım bir aktardan aldım argan yağını biotema diye birşey . Sanki parfüm gibi fıss sıkıyorsun azıcık yağ geliyor ve ince bir katman olarak sürmek gerekiyormuş . Makyajımı sildikten sonra sürdüm bakalım yarın sabah bebek poposu gibi yumuşak bir yüzüm olacak mı ? :))

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim

merhaba marka ismini özelden yollarmı sınız ?
tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…