Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben de kuaförden Nashi Argan aldım, kokusu güzel diye sırf
Ama sonra çok daha güzel bir ürün buldum Fixation Hair serum (mavi şişe), saç uçlarını mükemmel yapıyor, özellikle saçım bakırken çok iyi gelmişti.
Argan' ın da oldukça faydalı olduğunu söylüyorlar ama bu aldığım Nashi Argan orijinal mi değil mi bilemediğim için tedirginim açıkçası.

benım istedigim hep cildim için hem saçlarım için kullanmak ne tavsiye edersiniz kullanıpta memnun kalan cilti güzelleşen yokmu yahuu

huuuuuu :) huuuuu :) sesimizi duyan yok mu, internette arama yapınca 486951215646 tane argan yağı var :) dökülen saçlarım ve cildimmmm için hagi argan yağı, sevgili arkadaşlarım? bi bilen bi duyan

huuuuuu :) huuuuu :) sesimizi duyan yok mu, internette arama yapınca 486951215646 tane argan yağı var :) dökülen saçlarım ve cildimmmm için hagi argan yağı, sevgili arkadaşlarım? bi bilen bi duyan

haklısın arkadaşımmm sesimizi duyan yooook :)

en son dayanamıcam ottomans ın yagını alıcam ben kimse bişey yazmassa

arkadaşlar araştırdıgım kadarıyla hare iyi sanırım..hem sertifikasıda var.bir alana bir bedava falan diyor.yani tanesi 65tlye geliyor..böyle giderse birşey alamayacağız..ben bunu sipariş edip deneyeceğim,şansıma artık bakalım iyi çıkarsa burdan haber veririm..

kızlar tüm argan yagları keçilerin kakasından çıkan argan tohumundan mı yapılıyor
eğer öyle ise bilemiyorum hiç hoş değil

ağaçtan direk toplanıp ezilen tohumdan elde edilen argan yağı yok mu?
ben de aldım ama
keçi mevzu canımı sıkıyor

bende rarştırdım ama orjinalliği konusunda tereddütlerim var.. piyasada çok farklı fiyatlarda bulmak mümkün memnun kalırsan tavsiye edersin artık:)

Bende kuaförden Nashi marka aldım ama orjinal mi degil mi bi fikrim yok :44:
Faydası oldumu derseniz Her banyo sonrası saçımın uçlarına sürüyorum uçlarında gözle görülür bi değişiklik yok ama bunun sebebi düzleştirici yapmam olabilir o yüzden faydası olmadı diyemicem
Yalnız çok tuhaf bi şekilde saçımın dökülmesi durdu çok çok fazla dökülüyodu saçım şampuanımı degiştirip bitkisel şampuan aldım içine serumları kırıp bikaç yag döktüm bide her duştan sonra argan sürüyorum sanırım etkili bi yöntem oldu

Arkadaşlar yazılarınızı uzun uzun okudum. Ve geçenlerde arakadaşımın tavsiyesi üzerine yeni çıkan argan güzellik seti diye bir ürün aldım. Şuan 1 hatfadır kullanıyorum.Gerçekten işe yarıyor. Saçlarımdaki dökülmeler ve cildimdeki akneler gün geçtükçe azaldı. Tavsiye ederim.Forumdada diger arkadaşların yazdıgı gibi gerçekten keşfedilmemiş bir ürün. Aldıgım setin içerisinde şampuan sabun krem ve 150 ml argan yağı bulunuyor. Denemenizi tavsiye ederim.

Ayyy bende simdi merak ettim...
Acaba nerde bulunur?
Ciltte hucre yenilenmesine yardimci oluyormus duydum...
Ama aktarlarda varmi?

Arkadaşlar yazılarınızı uzun uzun okudum. Ve geçenlerde arakadaşımın tavsiyesi üzerine yeni çıkan argan güzellik seti diye bir ürün aldım. Şuan 1 hatfadır kullanıyorum.Gerçekten işe yarıyor. Saçlarımdaki dökülmeler ve cildimdeki akneler gün geçtükçe azaldı. Tavsiye ederim.Forumdada diger arkadaşların yazdıgı gibi gerçekten keşfedilmemiş bir ürün. Aldıgım setin içerisinde şampuan sabun krem ve 150 ml argan yağı bulunuyor. Denemenizi tavsiye ederim.

1 haftada hem dökülmeler azaldı hem sivilceler geçti ha

Daha makul bir şekilde reklam yapmalısınız ki insanlar inansın.. Kaç mesaj sonra bu ürünü size ben temin edebilirim demeyi düünüyorsunuz. Aynı yazıyı birkaç yere de kopyalamışsınız. Ben de bu yazımı sizin mesajlarınıza kopyalayayım

Ünlü manken Çağla Şikel Show Tv'de yayınlanan Saba Tümer'in sunduğu Saba Tümer ile bugün programına katıldı. Saba Tümer Çağla Şikel'e güzelliğinin sırrını sordu. Çağla Şikel cilt güzelliği için Argan yağı ve Hyalüronik asit kullandığını açıkladı.

Şu anda gazetelerde Çağla'nın keçi pisliğini cildine sürdüğü haberlerinden çağla bunalmış.... Argan yağını bilen biri anlatsa keşke : )

arkadaslar

forumun bazi yerlerinde kayisi cekirdegi yagi ile ilgili su ile inceltip kullanilmasi geektigini yzmis bazi kişiler. Eger o şekilde kullanmazsaniz kırışırsınız denmiş. bu argan yağı için de geçerli mi acaba? İçime kurt düştü de. Siz ne şekilde kullanıyorsunuz direk mi sürüyorsunuz?

canım ben çok araştırıorum bu argan yagını ama bunu ilk defa sende duydum sanmıorum böle bişey lüzum olsun zaten cilt için olanı ayrı saç için olanı ayrı diye biliıorum yada saç içinde cilt içinde aynı kullanılar bi ürün var argan yağı olarak

Kazen abi, kızma ama Çağla Şikel*in cildi güzel değil ki... hoş bi kadın ama cildi güzel değil

yağ işe yaramıyor sonucuna vardım ben

Hyalüronik asit evet cildi epey bir tazeler , nemlendirir ve çizgileri giderir bu tamamen doğru ama argan yağı normal bir yağ, bu kadar mucizeler beklenmesi yanlış...Tek farkı cilt tarafından daha kolay emilmesi ve içeriğindeki e vitamini oranının diğer yağlara göre çok daha yüksek olması, eh işin içine birazda böyle keçilerin hazmettiği tohumlar vs gibi gizemler eklenince fiyatda alıp başını yürüyor...

İshita, argan için su ile inceltmeye gerek yok ama mesela gazını kaçırdığın bir maden suyunu fısfıslı şişeye doldur, argan yağı sürmeden biraz önce yüzüne fıslarsın bu sayede cildin daha da iyi emer yağı, bu tüm yağlar ve tüm bakım kremleri için geçerli...

bana özelden mesaj atabilirmisiniz lütfen,bir dolu marka var? eğer bir mahsuru yok ise tabiki ..ben size mesaj atamıyorum ,yeni olduğum için teşekkürler şimdiden..
Sanırım marka ismi buradan verilmiyor o yüzden gerçek yağların isimlerini söyleyemiyorum.

Canım google'da bir arama yapıp hyaluronik asidin ne olduğunu kafanda netleştirmeni istiyorum senden... Buna göre bu soruyu geri alacağına eminim...

Yok hayır botox yaptırma fikrindeysen ona göre bir merkeze gitmen lazım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…