kızlar merhaba,
ben de bu yağı çok almak istemiştim fakat türkiyedeki hiç bir firmaya güvenemedim...babamın arkadası fasta calısıyordu eşinden rica ettik argan yağını, 2 çeşit yağ getirmiş biri PLANTİL H'ule d'argan yağı arastırdım faslı bir kozmetik şirketi üretiyor fiyatı da 60 ml 7 euro civarında bunun rengi altın sarısı ve kokusu yok aynı zamanda üzerinde kozmetik için yazıyor ve kavrulmamış ibaresi var.diğerini ise açık bir şekilde getirmiş pet şişeyle anneme de bunun orjinal olduğunu söylemiş fakat bunun çok kötü bir kokusu var ve yemeklik kavrulmus yağ yüz ve vücut için uygun değil.argan yağı açık altın sarısı renginde ve kokusuz olmalı bunu aklınızda tutun lütfen.
2 gün oldu sürmeye baslayalı ben sivilcelerim için talep etmiştim.sivilcelerin sonucunu hemen alıcagımı zannetmiyorum ama 2 günde bile cildimde inanılmaz derecede etki gördüm yumusacık pamuk gibi oldu yüzümellerim,tırnaklarım ve dudaklarım için de kullandım sonuc simdiden mucizee.hiç bir kremin yapamadığı etkiyi yapıyor inanın.
bu ürünü sivilceleri için kullanıpta fayda gören oldumu çok merak ediyorum?
evet aslında kaynağından getirtmek en doğrusu,,keşke bizim de fas ta tanıdık olsaydı:))) tekrar getirtme şansınız olursa,ben de talibim bilginize...