• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar merhaba,

ben de bu yağı çok almak istemiştim fakat türkiyedeki hiç bir firmaya güvenemedim...babamın arkadası fasta calısıyordu eşinden rica ettik argan yağını, 2 çeşit yağ getirmiş biri PLANTİL H'ule d'argan yağı arastırdım faslı bir kozmetik şirketi üretiyor fiyatı da 60 ml 7 euro civarında bunun rengi altın sarısı ve kokusu yok aynı zamanda üzerinde kozmetik için yazıyor ve kavrulmamış ibaresi var.diğerini ise açık bir şekilde getirmiş pet şişeyle anneme de bunun orjinal olduğunu söylemiş fakat bunun çok kötü bir kokusu var ve yemeklik kavrulmus yağ yüz ve vücut için uygun değil.argan yağı açık altın sarısı renginde ve kokusuz olmalı bunu aklınızda tutun lütfen.:34:

2 gün oldu sürmeye baslayalı ben sivilcelerim için talep etmiştim.sivilcelerin sonucunu hemen alıcagımı zannetmiyorum ama 2 günde bile cildimde inanılmaz derecede etki gördüm yumusacık pamuk gibi oldu yüzüm:16:ellerim,tırnaklarım ve dudaklarım için de kullandım sonuc simdiden mucizee.hiç bir kremin yapamadığı etkiyi yapıyor inanın.

bu ürünü sivilceleri için kullanıpta fayda gören oldumu çok merak ediyorum?

evet aslında kaynağından getirtmek en doğrusu,,keşke bizim de fas ta tanıdık olsaydı:))) tekrar getirtme şansınız olursa,ben de talibim bilginize...

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim

bende mrkanın ismini istiyorum lütfenn biri yazsın özelden :17:

markayı söyler misin özelden peki ???????

Viyoless ,,canımm,,benim özel mesaj hakkım yok henüz ama yukarıda paylaştım ben,,deowell argan aldım hepsiburda dan,,,sertifikalı ve hatta üzerindeki barkodlaa ürünün orjinalliğini sorgulayabiliyorsun,,ne alırsan al ama üzerinde mutlaka ithalatçı firma bilgileri olsun,,hepsinde yok malesef,,,şimdi duştan çıktım saçlarıma da sürdüm,,süper oldu :)) umarım buradan okuyabilirsin,,sevgiler ,,,

Viyoless ,,canımm,,benim özel mesaj hakkım yok henüz ama yukarıda paylaştım ben,,deowell argan aldım hepsiburda dan,,,sertifikalı ve hatta üzerindeki barkodlaa ürünün orjinalliğini sorgulayabiliyorsun,,ne alırsan al ama üzerinde mutlaka ithalatçı firma bilgileri olsun,,hepsinde yok malesef,,,şimdi duştan çıktım saçlarıma da sürdüm,,süper oldu :)) umarım buradan okuyabilirsin,,sevgiler ,,,

çok teşekür ederim :) canım cevabın için sevgiler sana da :34:

çok teşekür ederim :) canım cevabın için sevgiler sana da :34:

arkadaşlarıma da aldık bu yağdan,çok memnunlar,,amvayin serisini kullanıyordu biri,,onu bıraktı o kadar yani:)))
59 tl olmuş kendi sitesinde,dün sipariş verdim,bugün geldi yine,,,ben devam yani,,,nemi çok güzel gerçekten,,,sevgiler...

bende 10 gün önce zorah marka argan yağı aldım , sanırım tek organik olan buymuş eczacı öyle dedi... 10 gündür kullanıyorum baya işe yarıyor, hem cilt rengini düzenliyor hemde sivilceleri kurutuyor.. ben baya beğendim cildim kuru olduğu için en iyi tarafı nemlendirici görevi görmesi..

bende 10 gün önce zorah marka argan yağı aldım , sanırım tek organik olan buymuş eczacı öyle dedi... 10 gündür kullanıyorum baya işe yarıyor, hem cilt rengini düzenliyor hemde sivilceleri kurutuyor.. ben baya beğendim cildim kuru olduğu için en iyi tarafı nemlendirici görevi görmesi..

ne kadara aldın eczaneden argan yağını?ben avondan saçım için argan yağlı serum aldım yumusacık ve parlak oldu.

ben daha önce bidoğa almıştım onun kokusu vardı sanki badem yağı kokuyordu. şimdi aktarda gördüm geçenlerde botaniva o altın sarısı pürüzssüz ve kokusuz arkasında ecocert sertifikası vardır yazıyodu ama evde netten barkot kontrolü yaptım. orjinal değil diyordu. ancak denildiği gibi berrak kokusu yok altın sarısı katkı varmıki acaba . fiyatıda 25 ml 15 tl fiyat beni şüphelendirdi çünkü sitelerde baktım orjinal olduğunu savunan firmaların markası 100 ml 120 tl civarı bunun yüz ml i ise 60 tl filan oluyor yani yarısı napsam bilemedim şimdi... inşallah bu doğrudur sitelerle uğraşmaktansa burda var :) :31:

Kızlar selam,

Argan yağında 4.şişem ilk olarak aktardan maıa adlı yağı aldım fena değildi ama %100 saf gelmedi 2.şişemi (aynı makanın)r
internetten aldım bildiğin zeytin kokuyordu.Sonra revigen aldım set olarak vucut kremi iyi ama argan yağı iyi değildi.En son hare argan aldım bildiğin zeytin kokuyor.Bariz hemde eco sertifikalı kendim kontrol ettim.Sanırım mutlaka 90-100 arası vermek lazım sanırım 30 ml'lik şeye.Doa kozmetikten almak istedim ama argan yağı stokta yoktu denemek lazım.

burda okuduğum yorumları referans alarak DEOWELL argan yağı satın aldım. Tabii ki benim için esas önemli olan ecocert damgalı olması tanıtımları o yönde çünkü. gelgelelim ürün geldi ama üzerinde ecocert li olduğuna dair hiç bir ibare ya da belge yok. firmaya mesaj attım bilgilendirin diye tabii ki geri dönüş olmadı. ithalatçı firmayla ilgili ise internette aydınlantıcı bir bilgi bulamadım(teknomas ltd şti). Kutu üzerinde Morocco dan ithal edildiği yönünde bilgi var ihracatçı firma Arganisme Cosmetics. İhracatçı firmanın sitesine de baktım orda da ecocert li olduğu iddia edilmiş. Hepsi bi tarafa bozuk zeytin kokusu gibi kötü bir kokusu var. Kısacası organik olduğundan hatta argan yağı olduğundan bile şüpheliyim. iadenin yollarını arıyorum ya da sineye çekicem sinirlerimi bozmamak için.

Merhaba arkadaşlar.Yardımcı olabileceğim bir konu gördüm mü siteye yazıyorum.10 gün kadar önce tesadüfen girdiğim bir kuaförde saçlarımın boyamaktan kuruyup pişmaniye gibi kabarmasından dert yandım.Kuaför çok güzel bir yağ var elimizde dene beğenmezsen geri getir diyerek bir ürün çıkarttı.Ben bayağı bir mesafeli davrandım.Almak istemedim açıkçası çok şey denemiştim hiç bir işe yaramıyordu.Sertifikalı argan yağı olduğunu söyledi.Baktım üzerinde argan and linseed oil yazıyor bu bi karışım ama dedim içimden.Bir damla sıktı ve yüzümde denedi.Bak hiç yağlı his bırakmıyor çok hafif bir ürün diyerek uygulamayı yaptı.Gerçekten öyle olduğunu görünce bi de bunu deneyelim baklım dedim ve aldım.Linseed neymiş araştırınca keten tohumu yağı olduğunu gördüm.Olioseta adlı bu yağ karışımı, yıllardır unuttuğum gerçek saçımı geri getirdi bana adeta.Saçımı yıkayıp kuruladıktan sonra 3 damla elime sıkıp saçlarımın üzerinde gezdiriyorum.Tarakla çok kolay açılıp taranıyor.kuruttuğumda da kabarma mısır püskülü gibi görünme yapmıyor.Cildime de haftada 2 kez bir damla sürüyorum daha bir etki görmek için erken sanırım ciltte.Markayı araştırdım pek bilinen bir marka değil.Başka satan bir yere de rastlamadım internette.Umarım devamını temin edebilirim.Çok büyük bir dertten kurtuldum çünkü.
Kısaca bu ikilinin karışımı güzel sonuç veriyor.Bu karışımdan bulursanız kaçırmayın derim :16:

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim

Markanın adını yazabilir misin özelden?

kızlar merhaba

elimde 2 şişe Josie Maran argan oil ve Tarte %100 pure maracuja oil var

http://www.sephora.com/argan-oil-P218700 $argg.jpg

birini kullanıyorum, zaten uzun zamandır kullandığım bir ürün önceki sayfalarda yorumlarım var geçmiş aylara ait

tarteyi de açtım, fakat elimdeki diğer açılmamış Josie Maran argan oil ile ilgilenen olursa lütfen bana mesaj atsın

imkan olursa yerine ysl chromatics far palet istiyorum, ürün 48 dolara satılıyor amerikadan getirildi bana

ben her zaman temin edebilirim, şu an ysl için nakit vermek istemiyorum

ilgilenen ve merak eden olursa ürünlerimi msn de webcamda gösterebilirim

orijinalliği ve kullanılmamış yeni olduğunu garanti ederim, ürünün karton kutusu yok ancak şişe ağzı şurup şişeleri ya da su şişelerinde olduğu üzre plastik kapak bükülerek koruma bantları yırtılırsa ancak açılıyor yani açılmamış bir ürün

50 ml damlalıklı şişe, soğuk sıkım elde edilmiş ve %100 saf

[video=youtube;Q2U9r611nCI]http://www.youtube.com/watch?v=Q2U9r611nCI&feature=player_embedded[/video]

Son düzenleme:
eklemeyi unuttum, Josie Maran da Tarte de ülkemizde bulunmayan satışı olmayan ürünler

yerine ysl choromatics far paleti istiyorum 1 numara

Ben Rossmann da görmüştüm argan yağı ama sertifika filan hiç bakmadım fiyatı iyiydi şimdi bi netten araştırayım nasılmış diye.Tam olarak argan yağı ne işe yarıyor cilt içinmi saç içinmi kızlar?

Back