• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
herkese merhaba
internette argan yağlı ürünleri araştırırken bu foruma ulaştım. Gerçekten çok kapsamlı çok güzel bir forum. Argan yağının mucizevi faydalarını okudum ve gerçekten argan yağlı doğal ürünler araştırıyorum. Kızlar önerisi olan var mı?Arkadaşım internet üzerinden Arganlife isminde bir ürün almış, içerisinde sülfat,boya,silikon olmadığını söylüyor. Ürünü bende google dan aradım bir satış sitesinde buldum. Arkadaşım çok memnun kaldı bende kullanmayı düşünüyorum.

Argan yağı saç için çok başarılı olabilir ama ben cilt için güvenip almak taraftarı değilim daha önce de belirtmiştim
bizim ihtiyacımız olan e vitamini ve cildimizin yenilenmesini desteklemek
cilt konusunda başarılı 2 formülüm var denemenizi öneririm:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
:42:

kızlar öyle bahsedildiği gibi mucize bir yağ değil ama saç ve cilt için iyi bir nemlendirici
yok leke geçirir yok cözenek küçültür hele en büyük yalan güzide duranın cildini düzeltmesi
yahu o delik deşik çıban gibi sivilceler cilt soymadan antibiyotiksiz düzeltilemez
kesin kimyasal peeling ile düzelttiler
nemlendirici amaçlı argan yağı kullandı bir firmayla anlaşıp söyledi yağı piyasanın yeni ürün ihtiyacı kullandı
ciddi rakamlara satılıyor bu pek normal değil pahalı olması demek orjinal ve işe yarar olduğu anlamınada gelmiyor ki bu güne kadar kozmetik ürünlerine harcadığımız para ve alamadığımız sonuçlar ortada:19:
google a ''doa kozmetik'' yazıp ulaşabilirsiniz
boşa ne olduğu belirsiz o firmalara para dökmeyin biz kadınlar her zaman böyle konularda kullanılıyoruz:19:
iki topiğim var kendi kullandığım ve başarılı olan formül ve ürünler umarım yardımcı olabilirim

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
:42:

herkese merhaba
internette argan yağlı ürünleri araştırırken bu foruma ulaştım. Gerçekten çok kapsamlı çok güzel bir forum. Argan yağının mucizevi faydalarını okudum ve gerçekten argan yağlı doğal ürünler araştırıyorum. Kızlar önerisi olan var mı?Arkadaşım internet üzerinden Arganlife isminde bir ürün almış, içerisinde sülfat,boya,silikon olmadığını söylüyor. Ürünü bende google dan aradım bir satış sitesinde buldum. Arkadaşım çok memnun kaldı bende kullanmayı düşünüyorum.

Argan yağının mucizevi fatydası falan yok!!!!!!
Her yazılana reklama ne kadar kolay inanıyorsunuz sizler yahu yapmayın böyle, sadece iyi bir nemlendiriciden öteye geçmiyor.:19:
Benim açtığım konularda da durumu gayet kolay kavrayabilirsiniz.
Alın size şahsen alışveriş yaptığım yerin linki okuyun açıklamaları!
Doa Kozmetik, BTKSEL YALAR, DOA, ARGAN YAI

Bende kullandım hatta ilk aldığımda konu dahi açtım ama içeriğini oku bakalım o morf.... un saf argan yağı mı:1:

ing yazıyo içeriği.Sennki saf mı.Üstünde yazanlar şöyle ;

Nemlendirici ve Kondisyoner Etki
Pürüzsüz parlak asil ve sağlıklı saçlar
Tüm saç tipleri için uygundur.

Alkol içermez
Anında emilerek saçlara nem ve parlaklık kazandırır,
Saç ucu kırıklarını engeller, kondisyoner etkiye sahiptir, neme karşı dirençlidir diye gidiyo

ing yazıyo içeriği.Sennki saf mı.Üstünde yazanlar şöyle ;

Nemlendirici ve Kondisyoner Etki
Pürüzsüz parlak asil ve sağlıklı saçlar
Tüm saç tipleri için uygundur.

Alkol içermez
Anında emilerek saçlara nem ve parlaklık kazandırır,
Saç ucu kırıklarını engeller, kondisyoner etkiye sahiptir, neme karşı dirençlidir diye gidiyo

Canım cilt için soruyorsan doa dan aldım ama henüz kullanmadım, saç için diyorsan morfose aldım serum mantığıyla uçlara uyguluyorum ama çok ağırlaştırıyor.
Bununla uğraşmaktansa hindistan cevizi yağı ve badem yağıyla saçıma bakım yapmayı tercih ediyorum.

Canım cilt için soruyorsan doa dan aldım ama henüz kullanmadım, saç için diyorsan morfose aldım serum mantığıyla uçlara uyguluyorum ama çok ağırlaştırıyor.
Bununla uğraşmaktansa hindistan cevizi yağı ve badem yağıyla saçıma bakım yapmayı tercih ediyorum.

anladım.Saç için olanı demştim.benim saçım çok kabarıyodu şekil verdiğimde hemen bozuluyodu.Bunun yumuşak yaptığını kayganlık verdiğini duyunca kullanmak istedim .GErçekten yumuşacık yaptı memnun kaldım ben.

Sivilce zaten yağdan oluştuğu için yağ ile sivilce geçirmeye çalışan birisi değilim.Çok eskiden bu hatayı yaptım yani burada görüp yağ ile bakım yaptım cildime,mahvalmuştu cildim.Argan yağının çok iyi bir nemlendirici olduğunu biliyorum.Saçlarda kullanılırsa yumuşacık,parlak görünümlü saçlara sahip olursunuz.ellerinize,ayaklarınıza sürerseniz yine yumuşacık olur.Lütfen kimse bir ürünü kötüleyip diğerine yöneltmeye çalışmasın.Argan yağı mucizevi bir nemlendiricidir,denenmiştir.

Bende saçlarım için arganrain kullanıyorum daha önce çok bahsini duymuştum aldım kullanmaya başladım gayet memnunum sivilceler için bir şey diyemicem ama kullanmaya başladıktan sonra kirpiklerimde ve cildimde değişmeleri gördüm saçlarım zaten bayaa düzeldi eski mat görüntüsü ortadan kalktı tavsiye ederim kullanmakta fayda var :D

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim

bende mrkanın ismini istiyorum lütfenn biri yazsın özelden :17:

Kızlar ben Mecitefendi'nin argan yağını kullanıyorum memnun kaldım aromalı bir kokusu yok ve rengi açık:3:

son 1 aydır her akşam olmasa da haftada 3 7ada 4 gece yatmadan önce kullanıyorum, bence gayet güzel bir nemlendirici, cildim karma olduğu ve yanak bölgemde hassasıyeti çok olduğu için temizlerken rosensenin köpüğünü kullanıyorum (ondan da çok memnun olduğumu belirtmeden geçemem). yüzümü kuruladıktan sonra küçük bir fısfıslı kolonya şişesine doldudrup buzdolabının kapağında sakladığım rosense gülsuyunu yüzüme fısfıslıyorum ve öyle bırakıyorum, gece yatmadan önce de yine cildimin ıslak olması için sade suyla yıkayıp hafifçe kurluyorum, cildim nemliyken argan yağını sürüyorum (her akşam değil ama), ve son bir aydır cildimde gözle görülür bir fark oldu. Geçen yıllarda aynı yöntemle ozon yağını kullanmıştım, ondan da iyi sonuç almıştım ama ikisi arasında karşılaştırma yapmam gerekirse argan yağı daha güzel nemlendiriyor diyebilirim. ha birde şunu da ekleyeyim, sanki cilt lekellerini de yok etti gibi. gerçi leke sorunum yok ama cilt rengimin daha dengeli olduğunu gözlemledim arkadaşlar. benim tecrübelerim şimdilik bundan ibaret, yani mucize olmasa da çok iyi bir nemlendirici olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.

Ben yurt dışından getirtmiştim. Küçük bir şişeye anormal bir para odedim. Ben yüzümde değil saçımda kullandım. Yaklaşık 6 ay ama. İnanılmaz sonuçlar aldım. Saçıma denemediğim şey kalmamıştı. Turplu su, evigen ampuller, sarımsaklar :P Argan Yağından sonuç aldım bir tek.

saçlarım için bende kullanmayı düşünüyorum aktara gıdıp alıcam bugun umarım faydasını gorurum

ama acaba bi tüylenme sorunu yapar mı sivilceler gitsin derken bi de tüylerle uğraşmak istemiyorum yüzümde...

Ben dün aldım aktardan aldıktan sonra okudum yazılarınızı. malesef kötü kokuyor benim aldığım içindekiler kısmında %100 argan yağı olduğu yazıyor ama kokusu kötü gerçekten. 20ml 22 tlye aldım. saçımı daha ilk uygulamadan yumuşattı. eğer yüzüme de uygulamaya karar verirsem eczaneden sertifikalı olanı alacağım ama yüz konusunda gerçekten tereddütlüyüm. tırnaklarımda da çok soyulma oluyor tırnaklarıma da denemeye başladım bakalım. tırnak ve saç konusunda umutluyum denediğim diğer tüm yağlardan daha kolay emiliyor. hele tırnaklarım sürdükten 2 dakika sonra emdi tüm yağı. umarım tırt çıkmaz:)

Ben kuaförümden almıştım argan yağını .Kitoko. Kuaförler biraz pahalı satar ama daha ucuza bulabilirsiniz. 75 tl vermiştim.

Saçlarıma iyi geldi,kabarıklığı ve elektriklenmeyi önlüyor,saçı da çok iyi besliyor. öyle ağır bir kokusu yok benimkinin.Saçta kalıntı da bırakmıyor.

Banyodan sonra nemli saçlarıma sürüp kurutuyorum.

Arkadaşlar ben de alacagım

arganisia ya da reventin markalı olanı kullanan var mı?

hangisi iyidir acaba?

Son düzenleme:
benim ilk kullandıgım argan yağı morfose idi bir kuaförden 40 tl ye almıstım cok iyi gelmişti sonra şişe yere düşüp kırıldı odama girerken hep kayıp düşüyordum vs..kullanmadıgım dönem saclarım mahvoldu hemen bir tane daha almalıyım dedim baska bir marka denemek istedim nashi argan yagını aldım 69 tl mi neydi..ikisi arasındaki farkları düşünüyorum morfose daha kıvamlıydı rengi daha koyuydu nashi de iyi nemlendiriyo sacı ama daha fazla marka denicem..

Aktarda sertifikalı bir ürün gördüm. Bio sertifikası. 59 TL fiyatı. Aktar önerdi ama şu an kararsızım. Önce bir zeytinyağını deneyeyim akşamları süreceğim. Ama argan yağını sabah işe giderken sürersek olurmu acaba, yağ olduğu için, ten rengini koyulaştırırmı. :) Bir sitede akşam yatmadan önce sürün diyor. Zeytinyağı sabah sürülemiyor. Eğer argan yağıda sadece gece sürülüyorsa ben zeytinyağı süreyim.

Son düzenleme:
Saçlarımda kullanmak için avonun yeni çıkan argan yağlı serumunu aldım.Şuan deneme iyatı 8 lira civarında.Normal fiyatı 14. Gerçeği bu kadar pahalıyken bunun bu kadar ucuz olması gerçek olmadığı ihtimalini güçlendiriyor ama kullanmakta fayfa var yine de...

Back