Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım siteye ulaşamadım..daha açık yazman mümkün mu?
Şekerim gerçek argan yağı doğum öncesi ve sonrası çatlaklara cilt problemlerine çok iyi geliyor. Bizzat denedim yani :) ama saf ve gerçek argan yağı türkiyede yoktu ben doktor arkadaşım aracılığı ile getirtiyordum ama şimdi aynı marka türkiyeye de gelmiş geçen bir eczanede gördüm öptümmm
slm kullandığınız markanın adını banada yazarmısınız lütfen mail adresimi veriyim şimdiden teşekkürler neslihancidem@hotmail.com
arkadaşlar güvenilir labaratuvarda yapılan çalışmalar göstermiş ki aslında argan yağı ile zeytinyağı arasında hiçbir fark yok..özellikle cilde olan faydaları açısından...
olay sadece ticrai istismar...bu gerçeği duyduktan sonra almaktan vazgeçtim..
Zeynep57,
argan yaginin faydalarini biliyorum,ama Turkiyede aktarlarda olup olmadigina, Sizlerden haber bekliyorum:1no2:.
Fransada oturan arkadaslar da bu yagi konusunda bilgilerini paylassinlar,lutfenyerimseniben.
cevap veren yokmu?
kızlar öyle bahsedildiği gibi mucize bir yağ değil ama saç ve cilt için iyi bir nemlendirici
yok leke geçirir yok cözenek küçültür hele en büyük yalan güzide duranın cildini düzeltmesi
yahu o delik deşik çıban gibi sivilceler cilt soymadan antibiyotiksiz düzeltilemez
kesin kimyasal peeling ile düzelttiler
nemlendirici amaçlı argan yağı kullandı bir firmayla anlaşıp söyledi yağı piyasanın yeni ürün ihtiyacı kullandı
ciddi rakamlara satılıyor bu pek normal değil pahalı olması demek orjinal ve işe yarar olduğu anlamınada gelmiyor ki bu güne kadar kozmetik ürünlerine harcadığımız para ve alamadığımız sonuçlar ortada
google a ''doa kozmetik'' yazıp ulaşabilirsiniz
boşa ne olduğu belirsiz o firmalara para dökmeyin biz kadınlar her zaman böyle konularda kullanılıyoruz
iki topiğim var kendi kullandığım ve başarılı olan formül ve ürünler umarım yardımcı olabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
benım cildim pütür pütür olmuştu kullandığım butun o kremleri bıraktım argan yağına basladım 1 hafta olacak cildimde düzelmeler var ama sadece 1 damla suruyorum yayıyorum butun cıldıme. O pütürlükleri cilt atmaya basladı bir de çok güzel nem verdiğinden hamile olduğum için gebe kremleri harıcındede gunde 1 kerede karnımada uyguluyorum mıs gb yumusacık. Birde ben aktardan işe yaramaz die en ucuzundan aldım 15 tl ye he bırde saç bakım yağlarımada katıyorum :)) O pahalı pahalı aldıgım kremler mahvetti yüzümü ne varsa doğal ürünlerde var.
Marka veremiyoruz herlde. morf... marka argan yağını aldım.Daha 2 kez kullandım.Çok hoşuma gitti gerçekten, yumuşacık yaptı saçlarımı.ÜStelik kokusuda bi harika