• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Şekerim gerçek argan yağı doğum öncesi ve sonrası çatlaklara cilt problemlerine çok iyi geliyor. Bizzat denedim yani :) ama saf ve gerçek argan yağı türkiyede yoktu ben doktor arkadaşım aracılığı ile getirtiyordum ama şimdi aynı marka türkiyeye de gelmiş geçen bir eczanede gördüm öptümmm

slm kullandığınız markanın adını banada yazarmısınız lütfen mail adresimi veriyim şimdiden teşekkürler neslihancidem@hotmail.com

slm kullandığınız markanın adını banada yazarmısınız lütfen mail adresimi veriyim şimdiden teşekkürler neslihancidem@hotmail.com

arkadaşlar güvenilir labaratuvarda yapılan çalışmalar göstermiş ki aslında argan yağı ile zeytinyağı arasında hiçbir fark yok..özellikle cilde olan faydaları açısından...
olay sadece ticrai istismar...bu gerçeği duyduktan sonra almaktan vazgeçtim..

arkadaşlar güvenilir labaratuvarda yapılan çalışmalar göstermiş ki aslında argan yağı ile zeytinyağı arasında hiçbir fark yok..özellikle cilde olan faydaları açısından...
olay sadece ticrai istismar...bu gerçeği duyduktan sonra almaktan vazgeçtim..

evet doğru bir yaklaşım, ama argan yağı zeytin yağından çok farklı, cilt çok hızlı emiyor, bir damlası yetiyor ve çok uzun süre nem sağlıyor, ben şahsen nemlendirici krem niyetine kullanıyorum.

Zeynep57,
argan yaginin faydalarini biliyorum,ama Turkiyede aktarlarda olup olmadigina, Sizlerden haber bekliyorum:1no2:.
Fransada oturan arkadaslar da bu yagi konusunda bilgilerini paylassinlar,lutfen
yerimseniben.

aktarlarda var argan yağı küçük bi şişede 34tl argan yağlı krem ise 54tl ben bakmıştım fiyatına . o an için fasla param yoktu alamamıştım ha bu arada denemedim.deneyenler paylaşım yaparsa sevinirim

benım cildim pütür pütür olmuştu kullandığım butun o kremleri bıraktım argan yağına basladım 1 hafta olacak cildimde düzelmeler var ama sadece 1 damla suruyorum yayıyorum butun cıldıme. O pütürlükleri cilt atmaya basladı bir de çok güzel nem verdiğinden hamile olduğum için gebe kremleri harıcındede gunde 1 kerede karnımada uyguluyorum mıs gb yumusacık. Birde ben aktardan işe yaramaz die en ucuzundan aldım 15 tl ye he bırde saç bakım yağlarımada katıyorum :)) O pahalı pahalı aldıgım kremler mahvetti yüzümü ne varsa doğal ürünlerde var.

Selam arkadaşlar ben de bugün bir şişe argan yağı aldım hem cildim de hem de saçımda denicem umarın anlatılanlar kadar yumuşak oluuur :)

Argan yağını almayı düşünüyorum, saçım için kullanıcam.Saçlara ipeksi bi yumuşaklık veriyomuş doğru mu?Sırf bunun için alıcam.Kullananlar söylese iyi olur.

kızlar öyle bahsedildiği gibi mucize bir yağ değil ama saç ve cilt için iyi bir nemlendirici
yok leke geçirir yok cözenek küçültür hele en büyük yalan güzide duranın cildini düzeltmesi
yahu o delik deşik çıban gibi sivilceler cilt soymadan antibiyotiksiz düzeltilemez
kesin kimyasal peeling ile düzelttiler
nemlendirici amaçlı argan yağı kullandı bir firmayla anlaşıp söyledi yağı piyasanın yeni ürün ihtiyacı kullandı
ciddi rakamlara satılıyor bu pek normal değil pahalı olması demek orjinal ve işe yarar olduğu anlamınada gelmiyor ki bu güne kadar kozmetik ürünlerine harcadığımız para ve alamadığımız sonuçlar ortada:19:
google a ''doa kozmetik'' yazıp ulaşabilirsiniz
boşa ne olduğu belirsiz o firmalara para dökmeyin biz kadınlar her zaman böyle konularda kullanılıyoruz:19:
iki topiğim var kendi kullandığım ve başarılı olan formül ve ürünler umarım yardımcı olabilirim

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
:42:

kızlar öyle bahsedildiği gibi mucize bir yağ değil ama saç ve cilt için iyi bir nemlendirici
yok leke geçirir yok cözenek küçültür hele en büyük yalan güzide duranın cildini düzeltmesi
yahu o delik deşik çıban gibi sivilceler cilt soymadan antibiyotiksiz düzeltilemez
kesin kimyasal peeling ile düzelttiler
nemlendirici amaçlı argan yağı kullandı bir firmayla anlaşıp söyledi yağı piyasanın yeni ürün ihtiyacı kullandı
ciddi rakamlara satılıyor bu pek normal değil pahalı olması demek orjinal ve işe yarar olduğu anlamınada gelmiyor ki bu güne kadar kozmetik ürünlerine harcadığımız para ve alamadığımız sonuçlar ortada:19:
google a ''doa kozmetik'' yazıp ulaşabilirsiniz
boşa ne olduğu belirsiz o firmalara para dökmeyin biz kadınlar her zaman böyle konularda kullanılıyoruz:19:
iki topiğim var kendi kullandığım ve başarılı olan formül ve ürünler umarım yardımcı olabilirim

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
:42:

erineyip fasa giden bir arkadşa getirtim en doğal en pahalı olanını...3 hafta kullandım..zeytinyağı yada badem yağından hiçbir farkı yok..anlayacağınız tamamen ve tamamen ticari istismar...burda mucize sonuç aldım diye yazanlar kesinlikle satıcı..bu işin ticaretini yapıyor..birkaç ay sonra söner bu balon..

benım cildim pütür pütür olmuştu kullandığım butun o kremleri bıraktım argan yağına basladım 1 hafta olacak cildimde düzelmeler var ama sadece 1 damla suruyorum yayıyorum butun cıldıme. O pütürlükleri cilt atmaya basladı bir de çok güzel nem verdiğinden hamile olduğum için gebe kremleri harıcındede gunde 1 kerede karnımada uyguluyorum mıs gb yumusacık. Birde ben aktardan işe yaramaz die en ucuzundan aldım 15 tl ye he bırde saç bakım yağlarımada katıyorum :)) O pahalı pahalı aldıgım kremler mahvetti yüzümü ne varsa doğal ürünlerde var.

Doa Kozmetik, BTKSEL YALAR, DOA, ARGAN YAI

argan yağı mucize değildir..

Arkadaslar uzun süredir siteyi takip ediyorum ve çok faydalandım bir çok konuda
Argan yağı konusunda ise bir karmaşa olduğunu görüyorum, kafam epey karıştı.
ben kullanmadım ama kullanıcı yorumlarını gördüm
lilakutum isimli sitede, kitoko markası icin olumlu seyler yazılmış. ilk mesajım olduğu icin reklam sanılmasın sadece isim soran arkadaslar coktu, belki bir göz atmak isteyen olur, dediğim gibi ben kullanmadım, o parayı verip hüsrana uğramak da var

Argan yagini ben yüzüme kullandim ama bir degisiklik görmedim acikcasi, yani pek bir etkisini görmedim, ama sac icin birebir gercekten. Yakin bir arkadasim Fas´tan getirmisti tatil dönüsü. Hakiki argan yagi olmasi cok önemli kizlar, ucuzlarina kacmayin , mutlaka yag karisimi oluyormus icinde, arkadasim öyle söyledi. Saclarimi yikamadan önce islatip argan yagini sürüyorum uclarina ve orta kismina kadar, sac diplerine gelmemesine dikkat edin ama, yoksa cok yagli oluyor. yaklasik 2 saat bekletiyorum ben yagi sacimda, sonra yikiyorum, gercekten fark ediyor, daha yumsak ve ipeksi oluyor saclar.

bazen yikadiktan sonra cok hafif bir sekilde , daha nemliyken sac uclarima sürüyorum ve öyle kurutuyorum, dozunu kacirmazsan yagli bir görüntü falan olusmuyor merak etmeyin...sac bakimi icin gercekten tavsiye ederim

Marka veremiyoruz herlde. morf... marka argan yağını aldım.Daha 2 kez kullandım.Çok hoşuma gitti gerçekten, yumuşacık yaptı saçlarımı.ÜStelik kokusuda bi harika

Marka veremiyoruz herlde. morf... marka argan yağını aldım.Daha 2 kez kullandım.Çok hoşuma gitti gerçekten, yumuşacık yaptı saçlarımı.ÜStelik kokusuda bi harika

Bende kullandım hatta ilk aldığımda konu dahi açtım ama içeriğini oku bakalım o morf.... un saf argan yağı mı:1:

Back