Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Kılıçcım aktar eski komşumuz çıktı ellerinde büyümüşüm haberim yok
Karden'den başka marka yağ vermiyor diğer markaları onaylamıyor dediğin gibi saf değiller diyor

bence yerli mrka alma...
saç için nashi var..italyadan ithal dünya çapında marka..fakat cilt için uygun değil..bende cilt için arıyırum..

hemen bakıyorum dediğin markaya. sen kullandınmı bu ürünü??
dün internette komple argan yağı seti gördüm tüm vücut için 69 tl hiç inandırıcı gelmedi. nasıl bir toplum olduk böyle anlamadım Allahın verdiği nimetlerin hemen sahtesini veya kalitesizini üretiyolar iyi deyip satıyorlar gerçeğini satın hakettiği fiyata satın nerden ne alacağımızı şaşırdık.

nashi saç için kullandım oldukça başarlı bir ürün ve hesaplı...
ama cilt için uygun değil diyorlar...
bana cilt için gerekli..

kızlar argan yağını alırken dikkat edin kokusu yok denecek kadar azmış orjinalinin hangi marka alırsanız bakın,ben harem kullandım ama memnun kalmadım kokusu feciydi

Valla ben sac icin olan argan yagini aldim.sac kremi seklinde.ama üzerinde nasil kullanilacagi yazmiyor.harika bir kokusu var.

eczanede satılanlar guvenılır orıjınal olur herhalde..

yasemin hanım size döndü mü acaba orjinal yağ markaları ne imiş? özelden atar mısınız?

Merhaba,
banada özelden marka ismi vermen mümkün mü?Uzun zamandır araştırıyorum ama ürünlerin orjinalliği kafamı karıştırıyor.
Bu yüzden karar veremedim.
ŞİMDİDEN teşekkürler...

merhaba papatya

deowell markasını alıp kullandın mı acaba? yorumların var mıdır bu konuda?

bana yazarmısın markasını
teşekkürler

aldığınız markayı öğrenebilir miyim? özelden veya burdan?

arkadaslar 2ay once aldım.baya bıde para verdım.su 129 olandan.sertıfıkalı falan.tatıldeydım memlekette yenı geldım bu arada.kremlerıme gerı dondum onlar daha faydalı.memnun kalmadım hıc.sadece makya oncesı cıldı ıyı nemlendırıyo ozaman kullanıyorum.ne kırısıklık ne cıltte duzelme hıc bır etkısı yok parama yazık oldu.

arkadaşlar ben çok arada kaldım akne problemim var cildim karma en son argan yağı aldım, cildimi temizleyip tonikledikten sonra argan yağından az miktar alıp cildime sürüyorum, müthiş bir şey 1 hafta oldu sadece gece yatmadan önce kullanmama rağmen hiçbir eksisini görmediğim gibi cildim ışıl ışıl oldu sivilce izlerim bile azaldı. Göz altlarıma da kayısı çekirdeği yağı sürüyorum o da bakalım daha bir etki göstermedi ama umudumu yitirmedim.

arkadaşlar merhabe öncelikle hepinize çok tşk ediyorum.

hemen hemen her konuda inceliyordum siteyi sonunda üye oldum geç bile kaldım ama:)

senelerdir cildimle uğraşıyorum çok şükür kullandığım bir ilaç sonrası o koca sivilcelerden kurtuldum
ama gözenekler çok açık kaldı kozmetik kullanmamaya ve doğal çözümlerden faydalanmaya çalışıyorum
argan yağı şimdiki ümidim ama arap saçı oldum bütün orumları okudum lütfen rica ediyorum en iyi marka hangisidir
emin olan birisi msj atarsa çok sevinirim.binlerce şükür yüzümün şimdiki haline ama bebeksi cildimi özledim çok bu kırmızı lekelerden ve deliklerden kurtulmak istiyorum.hepinize çok tşk ediyorum

Merhabala asagida bahsettiginiz argan yagının markası nedir, saca ve cildede suruluyormu ve memnun kaldınızmı::))

ya ben doa diye bir siteden aldım, yağ gayet güzel 2-3 günde bir yüzüme sürüyorum, ben genelde yüzüme çok fazla şey değdirmem, doğal gül suyu rosenseden alıyorum onla silerim sabun kullanmam suyla yıkarım, makyaj yapmadığım için sorun olmuyor yani, bana yağın sertifikasını falan yolladılar, fiyatını tam hatırlamıyorum ama 100 ml 35 liraydı sanırsam, bu sitede bir başlıkta görüp almıştım, sonra yosun sabunu falan aldım onlardan, ucuz ve güzel ürün satıyorlar.

canım siteye ulaşamadım..daha açık yazman mümkün mu?

Arkadaslar ben ottoman marka argan yağı aldıgımı söylemıstım kullanmaya baslayalı bır ayı gectı sanırım ama pek bir degısıklık ve fayda gormedım kokusu da yok denılen gıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…