- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 41
Tek sorun kullanılan buğday yağı, kayısı çekirdeği yağı gibi yağlarında orjinalini bulmakta... O aldığınız yağların çoğu likit parafin... Ben bu yüzden artık aktarlardan yağ da almıyorum...
bence yerli mrka alma...
saç için nashi var..italyadan ithal dünya çapında marka..fakat cilt için uygun değil..bende cilt için arıyırum..
hemen bakıyorum dediğin markaya. sen kullandınmı bu ürünü??
dün internette komple argan yağı seti gördüm tüm vücut için 69 tl hiç inandırıcı gelmedi. nasıl bir toplum olduk böyle anlamadım Allahın verdiği nimetlerin hemen sahtesini veya kalitesizini üretiyolar iyi deyip satıyorlar gerçeğini satın hakettiği fiyata satın nerden ne alacağımızı şaşırdık.
canım talya satıcısı değilsin değil mi?
Merhaba,
banada özelden marka ismi vermen mümkün mü?Uzun zamandır araştırıyorum ama ürünlerin orjinalliği kafamı karıştırıyor.
Bu yüzden karar veremedim.
ŞİMDİDEN teşekkürler...
kızlar deoweel argan yağı kullanıp memnun kalan var mı?
50 ml 59 TL miş.ecocert sertifikalı.çıkış yeri fas yazıyor.
sizce güvenilirmidir?
Bilsi olan lütfen cvp yazsın yada iyi bir argan yağı tavsiyesi olan cvp versin lütfen.
arkadaşlar ben 4 aydır argan yağı kremi kullanıyorum(eczaneden aldım)ve çok memnunum cildim ışıl ışıl ve pürüzsüz görünüyor gözaltımada sürüyorum.üstelik hiç o kadar pahalıyada almadım (35 tl)burada marka veriliyormu bilmiyorum isteyene özelden mesaj atarım.
Bende argan yağı temin ettim.
Fiyatı çok pahlı ama bence değer. 50ml şişe aldım.
Bir kaç gündür kullanıyorum.
Kokusu kesinlikle yoktur. Yüze sürdükten sonra kesinlikle yağlı bir iz bırakmıyo tene.
Alerji yapmıyor.
Çatlaklara ve kırışıklara iyi olduğunu söyleniyor.
Sadece 2 damla bütün yüze yeterlidir.
Cildi yumuşak ve pürüsüz yapıyor.
Sizde kullanacaksanız, kesinlikle BİO veya ORGANIK olanları tercih ettiniz.
Dikkat ediniz, kozmetik, saç için ve gıda için çeşitlere ayrılır.
Cilt için alıyorsanız mutlaka kozmetik olanı tercih ediniz.
Bence bir çok paraben ve diğer kimyasal maddeleri içeren kremlerden çok çok daha iyi ve sağlıklıdır.
Tavsiye ederim.
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
merhaba marka ismini özelden yollarmı sınız ?
tşkler
ya ben doa diye bir siteden aldım, yağ gayet güzel 2-3 günde bir yüzüme sürüyorum, ben genelde yüzüme çok fazla şey değdirmem, doğal gül suyu rosenseden alıyorum onla silerim sabun kullanmam suyla yıkarım, makyaj yapmadığım için sorun olmuyor yani, bana yağın sertifikasını falan yolladılar, fiyatını tam hatırlamıyorum ama 100 ml 35 liraydı sanırsam, bu sitede bir başlıkta görüp almıştım, sonra yosun sabunu falan aldım onlardan, ucuz ve güzel ürün satıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?