arkadaşlar ben 4 aydır argan yağı kremi kullanıyorum(eczaneden aldım)ve çok memnunum cildim ışıl ışıl ve pürüzsüz görünüyor gözaltımada sürüyorum.üstelik hiç o kadar pahalıyada almadım (35 tl)burada marka veriliyormu bilmiyorum isteyene özelden mesaj atarım.
talya yı aktarda sordum...
hakkında olumlu konuşmadı...
saf olmayabileceğini söyledi..
başka marka yok mu bildiğiniz?
morfose var, ama ben talya kullandım ve cildimde lekekerim kalmadı hatta cildim bebeksi oldu
Hanımlar argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?
Ben orjinalini anlayana kadar bekleme kararı aldım ve bir çözüm geliştirdim.
1) Cildinize uygun nemlendiricinin içine 2-3 ampul evigen ekleyin öyle kullanın.
2) ''buğday yağı + hodan yağı + kayısı çekirdeği yağı+ üzüm çkirdeği yağı'' bunlarıda başka bir şişede hodan yağını 3 kapak diğerlerini bir kapak koyarak
gece temiz cilde sürüp yatın.
Sabah yüzünüzü yıkayıp e vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uyguayın 5-10 gün sonra değişim neymiş görün..
Kulaklarımı bol bol çılatırsınız
hangisi gerçek argan anlayamadığım için alamıyorum so life alayımmı arkadaşalar.
merhaba arkadaşlarŞekerim gerçek argan yağı doğum öncesi ve sonrası çatlaklara cilt problemlerine çok iyi geliyor. Bizzat denedim yani :) ama saf ve gerçek argan yağı türkiyede yoktu ben doktor arkadaşım aracılığı ile getirtiyordum ama şimdi aynı marka türkiyeye de gelmiş geçen bir eczanede gördüm öptümmm
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
merhaba marka ismini özelden yollarmı sınız ?
tşkler
arkadaşlar ben 4 aydır argan yağı kremi kullanıyorum(eczaneden aldım)ve çok memnunum cildim ışıl ışıl ve pürüzsüz görünüyor gözaltımada sürüyorum.üstelik hiç o kadar pahalıyada almadım (35 tl)burada marka veriliyormu bilmiyorum isteyene özelden mesaj atarım.
ben bi sitede buldum
30 ml 99 lira
çok pahalı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?