• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
talya yı aktarda sordum...
hakkında olumlu konuşmadı...
saf olmayabileceğini söyledi..
başka marka yok mu bildiğiniz?

sanırım bu markada türkiyede üretilen bir marka...
geçen akşam tv de ekemkte yapılan sahtekarlığı anlatıyordu...
artık herşeyden midem bulandı..
ekmekte bile sahtekarlık yapıyorlarsa argan da kimbilir neler yapıyorlardır..
bu yüzden ithal güvenilir bir markanın peşindeyim...

arkadaşlar ben 4 aydır argan yağı kremi kullanıyorum(eczaneden aldım)ve çok memnunum cildim ışıl ışıl ve pürüzsüz görünüyor gözaltımada sürüyorum.üstelik hiç o kadar pahalıyada almadım (35 tl)burada marka veriliyormu bilmiyorum isteyene özelden mesaj atarım.

özel mesaj atamıyorum canım marka vermek yasak değil ürünün adı hangisi söyleyebilirmisin

Hanımlar argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?
Ben orjinalini anlayana kadar bekleme kararı aldım ve bir çözüm geliştirdim.
1) Cildinize uygun nemlendiricinin içine 2-3 ampul evigen ekleyin öyle kullanın.
2) ''buğday yağı + hodan yağı + kayısı çekirdeği yağı+ üzüm çkirdeği yağı'' bunlarıda başka bir şişede hodan yağını 3 kapak diğerlerini bir kapak koyarak
gece temiz cilde sürüp yatın.
Sabah yüzünüzü yıkayıp e vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uyguayın 5-10 gün sonra değişim neymiş görün..
Kulaklarımı bol bol çılatırsınız:9::32::17:

Hanımlar argan yağının peşine düşmemizin sebebi içerdiği yüksek e vitamini değil mi?
Ben orjinalini anlayana kadar bekleme kararı aldım ve bir çözüm geliştirdim.
1) Cildinize uygun nemlendiricinin içine 2-3 ampul evigen ekleyin öyle kullanın.
2) ''buğday yağı + hodan yağı + kayısı çekirdeği yağı+ üzüm çkirdeği yağı'' bunlarıda başka bir şişede hodan yağını 3 kapak diğerlerini bir kapak koyarak
gece temiz cilde sürüp yatın.
Sabah yüzünüzü yıkayıp e vitamini ilave ettiğimiz nemlendiricinizi uyguayın 5-10 gün sonra değişim neymiş görün..
Kulaklarımı bol bol çılatırsınız:9::32::17:

Tek sorun kullanılan buğday yağı, kayısı çekirdeği yağı gibi yağlarında orjinalini bulmakta... O aldığınız yağların çoğu likit parafin... Ben bu yüzden artık aktarlardan yağ da almıyorum...

hangisi gerçek argan anlayamadığım için alamıyorum so life alayımmı arkadaşalar.

Şekerim gerçek argan yağı doğum öncesi ve sonrası çatlaklara cilt problemlerine çok iyi geliyor. Bizzat denedim yani :) ama saf ve gerçek argan yağı türkiyede yoktu ben doktor arkadaşım aracılığı ile getirtiyordum ama şimdi aynı marka türkiyeye de gelmiş geçen bir eczanede gördüm öptümmm
merhaba arkadaşlar
ben yeni üye oldum.lütfen şu organik olan argan yağı hangisi ise kullanan arkadaşlar yazabilir mi.özelden mesaj göndermek istedim.en az 100 tane göndermem gerekiyomuş.cildim gerçekten problemli.ben de düzelsin istiyorum cildimi.yorumları okudukça içim gitti.bebek gibi oluyo diye.ben aktarlara ya da internet sitelerine güvenemiyorum.ama gerçek ürünü bulursam ben de çevremdeki kadınlara öneririm.teşekkürler şimdiden

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim

merhaba marka ismini özelden yollarmı sınız ?
tşkler

nolurrrrrrrrr bu markanın ismini gönderin

arkadaşlar ben 4 aydır argan yağı kremi kullanıyorum(eczaneden aldım)ve çok memnunum cildim ışıl ışıl ve pürüzsüz görünüyor gözaltımada sürüyorum.üstelik hiç o kadar pahalıyada almadım (35 tl)burada marka veriliyormu bilmiyorum isteyene özelden mesaj atarım.

merhaba.bana bahsettiğiniz kremin markasını yazar mısınız lütfen.gerçekten ihtiyacım var.

merhaba.bana bahsettiğiniz kremin markasını yazar mısınız lütfen.gerçekten ihtiyacım var.

Valla argan yağını duydum hiç kullanmadım ama para tuzağıymış gibi geliyor,güvenemiyorum nedense..
bn her sabah ve akşam yüzümü sabunladıktan sonra bir tasa su koyup 1-2 damla sirke damlatıyorum ve onunla yıkıyorum,
inanın ne tonik gerekiyor ne de başka bişey yumuşacık yapıyor hoş bi koku oluyor tabi sirkeyi fazla koymadığınız sürece,sonrada cildime uygun kremi sürüyorum,
o kadar farkettiki cildim parladı ve her regl dönemimde sivilcelenmeme rağmen sirkeli su kullanmaya başladıktan sonra sivilcem bile çıkmıyor,arkadaşlarım cildimin parladığını güzelleştiğini söylüyorlar. duşta bile sirkem var son çıkmadan önce tüm vucudumu sirkeli su ile yıkıyorum çok faydasını görüyorum...

tabi ciddi cilt problemi olanlar ayrı onlar doktora gitmeliler şu reocutan mı ne onu kullansınlar..

umarım faydalı olmuşumdur...deneyin bişey kaybetmezsiniz..özellikle paranızı:)

Back