- 30 Ocak 2024
- 140
- 54
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba evet tedaviye başladık iğne kullanıyorum 3. Kontrole gideceğim yarın doktorun pozitif enerjisine çok inanıyorum doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum bakalım herşeyin hayırlısıMerhaba, tedaviye başladınız mı acaba? Biz de yaptırmayı düşünüyoruz eşimle ama merkez için karar veremedik hala benim de pkos var bu arada
Yumurta toplama işlemi nasıldı ağrınız oldu mu doktor bana pcos li olduğum için 1 ay ara verip transfer yapacağını söylediBen Aret kamar'da tedavi görüyorum yumurta toplandı transferi bekliyorum Allah nasip ederse.
Uyanınca çok hafif adet sancısı gibi oldu zaten ağrı kesici yaptılar bidaha ağrım sızım olmadı. Bana da bir ay sonra transfer dedilerYumurta toplama işlemi nasıldı ağrınız oldu mu doktor bana pcos li olduğum için 1 ay ara verip transfer yapacağını söyledi
İnşallah tutunur birbirimize güzel haberler veririzUyanınca çok hafif adet sancısı gibi oldu zaten ağrı kesici yaptılar bidaha ağrım sızım olmadı. Bana da bir ay sonra transfer dediler
İnşallah canım Allah isteyen herkese bizede nasip etsinİnşallah tutunur birbirimize güzel haberler veririz
Evet çok memnunum ilk denememde ilk transferde idrar testinde pozitif gördüm çok şükür 1-2 gün sonra kan vereceğim oda umarım iyi çıkarMerhaba hamile kaldınız mı? Memnun musunuz doktorunuzdan?
33 yaşındayım valla işini gerçekten hakkıyla yaptığını düşünüyorum hastalarla iletişimi gerçekten çok iyi ego olayı yok beni çok rahatlattı enerjimiz tuttu bence oda bu tedavide önemli hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç oluyor. 1-2 yerle daha görüşmüştük biz benim rahmimde küçük bir polip vardı 3 mm kadar farklı yerlerde bunu kesin almamız lazm denildi misal +45 bin lira istendi. Burda Aret hoca gerek yok rahmi kocaman bir oda gibi düşün minik bir toz tanesinden bişi olmaz demişti. Almaya gerek görmedi tabi ilaç tedavisi sırasında büyüyüp buyumedigini kontrol etti düzenli. Maddi anlamda da sirtinize extra yük yükleme modunda değiller bence birazda o etkili oldu. Ama biz çok memnun kaldık. Uzak kalmasaydi gebelik takibine de giderdim muhtemelen.Ayy çok sevindim gözunuz aydın Kaç yaşındasıniz acaba? Bende Memorial mi bahçeci mi burası mi hala karar veremedim
Hayırlı olsuniğne mi klomen mi kullandınız kaçıncı gün embriyosuydu,doğal siklus mu yapıldı33 yaşındayım valla işini gerçekten hakkıyla yaptığını düşünüyorum hastalarla iletişimi gerçekten çok iyi ego olayı yok beni çok rahatlattı enerjimiz tuttu bence oda bu tedavide önemli hem maddi hem manevi yıpratıcı bir süreç oluyor. 1-2 yerle daha görüşmüştük biz benim rahmimde küçük bir polip vardı 3 mm kadar farklı yerlerde bunu kesin almamız lazm denildi misal +45 bin lira istendi. Burda Aret hoca gerek yok rahmi kocaman bir oda gibi düşün minik bir toz tanesinden bişi olmaz demişti. Almaya gerek görmedi tabi ilaç tedavisi sırasında büyüyüp buyumedigini kontrol etti düzenli. Maddi anlamda da sirtinize extra yük yükleme modunda değiller bence birazda o etkili oldu. Ama biz çok memnun kaldık. Uzak kalmasaydi gebelik takibine de giderdim muhtemelen.
Teşekkür ederim iğne kullandım ben pkosluyum ama tamamen kişiden kişiye değişen bir süreç bazen pkolularada klomen kullanabiliyorlar. Ben iğne kullandım 5. Gün embriyosuydu evet. 13 tane 5. Gün dondurduk. 14 tane 5. Gün embriyosu kaldı 6. Güne beklettiler kalan 14 ü ama yasamadilar. Bir sonraki döngüde dondurulmuş 13 embriyomun 1 tanesi transfer edildi. Şükürler olsun ilk denemede tuttuHayırlı olsuniğne mi klomen mi kullandınız kaçıncı gün embriyosuydu,doğal siklus mu yapıldı
Maşallah ,çok iyi sayıda ilermiş 5.güne ,normalde çok azı ilerler ,sizin yumurta kalitesi iyiymiş rabbim kucağınıza almayı da nasip etsinTeşekkür ederim iğne kullandım ben pkosluyum ama tamamen kişiden kişiye değişen bir süreç bazen pkolularada klomen kullanabiliyorlar. Ben iğne kullandım 5. Gün embriyosuydu evet. 13 tane 5. Gün dondurduk. 14 tane 5. Gün embriyosu kaldı 6. Güne beklettiler kalan 14 ü ama yasamadilar. Bir sonraki döngüde dondurulmuş 13 embriyomun 1 tanesi transfer edildi. Şükürler olsun ilk denemede tuttu
Hayirli olsun bende aret kamarda tup bebek yaptirdim ve positiv ilk denemede …Evet çok memnunum ilk denememde ilk transferde idrar testinde pozitif gördüm çok şükür 1-2 gün sonra kan vereceğim oda umarım iyi çıkar
Evet çok şükür gerçekten pcoslu olmak o açıdan işime yaradı. Gerçi belli olmuyor 1-2 iyi embriyo ile de bebek sahibi olanlar var kısmet işi Allah bu yolda tedavi görüp gönülden isteyenlerin yardımcısı olsun inşallahMaşallah ,çok iyi sayıda ilermiş 5.güne ,normalde çok azı ilerler ,sizin yumurta kalitesi iyiymiş rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin
Çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahHayirli olsun bende aret kamarda tup bebek yaptirdim ve positiv ilk denemede …
Amin cumlemize nasipÇok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah