-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Opuya da aret hoca mı girdi pekiBilemedim şimdi belki benimde mi doktor değişir hiç yaşamadım bu zamana kadar
İnşallah teşekkür ederimbende 36 yaşındayım bende ve eşimde kan hormon ve spermiyogram da hiç bir sıkıntı cıkmadı. Önceki merkezde denemelerimiz olumsuz olunca Aret hoca bize gen testi ve sma testi yaptı çok şükür onlarda da bisey çıkmadı. Biz artık normal yolla çocuk sahibi olamama sebebimizi 2 unsura bağlar olduk 1.si covid zamanı galeyana gelip 4 tane biontech olduk. 2.si de stres. Şimdi akışına bıraktık Aret hocaya karşı itaat et rahat et modumuzu açtık bakalım insallah süreç hepimiz için güzel ilerler. Randevu aldığınızda randevu saatinde orda olun ama 1 saat sonra size sıra gelme durumu söz konusu olabilir çünkü merkez herhangi bir hastanenin acil servisi gibi çok yoğun. Biz ilk gittiğimizde inanamamıştık. +30 herkes toplanmış gibiydi. Beni bir diğer şaşırtan konu Aret hoca gercekten işini aşkla yapıyor akşam 9-10’a kadar merkezde hasta bakıyor. Saygı duydum
Benim histereskopide yapılacaktı onun için aret hoca girdi ama normalde opuya aret hoca girmiyormuş başta söylenmişti bu bize. Bilerek kabul ettikOpuya da aret hoca mı girdi peki
Neşem bende 20 güne 36 oluyorum inşallah bu yaşımızda anne oluruzYok opu ya Aret girmedi bize de baştan opu yu ben yapmıyorum ama sizi opu ya hazırlıyorum, transferinizi ben yapacağım dedi bizde kabul ettik. Opu ya kadar düzenli olarak hep Aret hoca kontrol etti.
Cidden çok aklıma takıldı bu konu şu anda ya neden acaba bir diğer hoca bir aret hoca dedilerYok opu ya Aret girmedi bize de baştan opu yu ben yapmıyorum ama sizi opu ya hazırlıyorum, transferinizi ben yapacağım dedi bizde kabul ettik. Opu ya kadar düzenli olarak hep Aret hoca kontrol etti.
İnşallah nasip olur canım bize ve dileyen isteyen, çabalayan herkeseNeşem bende 20 güne 36 oluyorum inşallah bu yaşımızda anne oluruz
Canım bilemedim acaba özel bi durumun mu var, belki bir noktada bi konuda Ozan hocanın bilgi ve tecrübesine güvendiği için öyle yaptı? Sana bunu ne zaman dediler? Ben şimdi şubat reglimde dondurulmuş tedavi sürecine başlayacağım dikkat ederim bana da acaba öyle mi diyecek diye eğer öyle yaparsa belki yoğunluktan yetişemediğinden böyle bir çözüm düşündüğünü düşünürümCidden çok aklıma takıldı bu konu şu anda ya neden acaba bir diğer hoca bir aret hoca dediler
Ay canim 4 yumurta nasil catlamis gitmis benim 1 catlamisti icim acidi vallahi acaba bunun bir yolu yokmu catlamamasi icin koruyucu birsey insallah tedavin olumlu ilerler canim allah sabir güç versin zor süreçlerBen bahçeciyi tercih etmedim nedense ayağım oraya hiç gitmedi. İlk 2 denemem acıbademde oldu malesef 4 yumurtamı erken çatladığı için toplayamadık, ardından 3 folikül toplandı 5. Güne gitmedi. 3. Gün biri 8 diğeri 10 hücreliydi ben e dondurulabilinirdi. Sonrasında devam etmek istemedim çok araştırdım aret kamara karar verdim genowomen kullanıyorum omega3 arı sütü folik asit şimdilik bunlar
Var tabii ki iğneler fitiller nedense vermemiş doktor benimde ilk tedaviydi hiç birşey bilmiyordum şimdi herşeyi öğrendim, yeni opu oldum aret hocada arkadan 2 folikül geldi şimdi onları büyütüyoruz inş tekrar opu olacağımAy canim 4 yumurta nasil catlamis gitmis benim 1 catlamisti icim acidi vallahi acaba bunun bir yolu yokmu catlamamasi icin koruyucu birsey insallah tedavin olumlu ilerler canim allah sabir güç versin zor süreçler
Yo özel bir durumla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Pazartesi günkü randevu için bugün arayıp güncellediler saati ve kişiyi. İşinin çıkmasını vs anlarım da telefondaki kişi herkes için işleyişin böyle olduğunu söyledi fakat sizlerde öyle bir durum olmamış. Kafamı bu karıştırdıCanım bilemedim acaba özel bi durumun mu var, belki bir noktada bi konuda Ozan hocanın bilgi ve tecrübesine güvendiği için öyle yaptı? Sana bunu ne zaman dediler? Ben şimdi şubat reglimde dondurulmuş tedavi sürecine başlayacağım dikkat ederim bana da acaba öyle mi diyecek diye eğer öyle yaparsa belki yoğunluktan yetişemediğinden böyle bir çözüm düşündüğünü düşünürüm
Bizde ilk görüşmede bu söylendi ama hiç başka doktora göZükmedim bence bize denk gelmemiş, sana denk gelmişYo özel bir durumla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Pazartesi günkü randevu için bugün arayıp güncellediler saati ve kişiyi. İşinin çıkmasını vs anlarım da telefondaki kişi herkes için işleyişin böyle olduğunu söyledi fakat sizlerde öyle bir durum olmamış. Kafamı bu karıştırdı
Belki de.Bizde ilk görüşmede bu söylendi ama hiç başka doktora göZükmedim bence bize denk gelmemiş, sana denk gelmiş
Evet öyle sistemleri var aret hoca çok yoğun olduğu zaman ozan hoca bakıyor zaten ilk başta diyorlar mua aret hoca kontrol ozan hoca diye . Gerçi bide şöyle durum var kim kabul ederseBelki de.
Diğer yumurtanızda döllenmiş mi haber geldi mi? Umarım güzel haberler alırız. Benimde sizin gibi rezerv azlığım var ve peşpeşe başlamışız tedaviye:) inşallah güpgüzel hayırlı ve kısa vakitte bebişleri alırız kucağımıza
Aret kamar da havuz yöntemi mi yoksa pgt mi yapılıyor? Bide bunlarin ücreti nedir orda tedavi olanlar cevap verebilir misiniz?Evet öyle sistemleri var aret hoca çok yoğun olduğu zaman ozan hoca bakıyor zaten ilk başta diyorlar mua aret hoca kontrol ozan hoca diye . Gerçi bide şöyle durum var kim kabul edersekabul etmeyip ısrar eden var bakmayın kime yuttururlarsa. Tamam yoğun olabilir ama sonuçta aret hocanın hastası olarak başlıyoruz
Arayıp bilgi almanız daha iyi zam gelmiş çünkü fiyatlara . Ondan bilgim yokAret kamar da havuz yöntemi mi yoksa pgt mi yapılıyor? Bide bunlarin ücreti nedir orda tedavi olanlar cevap verebilir misiniz?
Bende buna kiziyorum canim madem erken catlamamasi icin ilaci vs var neden doktor önlemini almiyor banada asistani dr boyle birsey dedi doktor sonraki tedavide onleyici birseyler kullaniriz filan demis ama ben nasil guveneyim simdi bu adama hem kolay mi hop diye 2. Tedaviye baslamak maddi olarak o kadar zor ki qllah hepimizin yardimcisi olsun canimVar tabii ki iğneler fitiller nedense vermemiş doktor benimde ilk tedaviydi hiç birşey bilmiyordum şimdi herşeyi öğrendim, yeni opu oldum aret hocada arkadan 2 folikül geldi şimdi onları büyütüyoruz inş tekrar opu olacağım
Aynen öyle canım ve bu tedaviye ilaçlarla birlikte 85 bin harcamıştık hepsi çöp oldu. Aret hoca hem 2 sefer yapmam için iğne hem fitil kullandırdı çatlamaması için öyleyken bile panik oldum opu günü inşallah çaylamamıştır diyeBende buna kiziyorum canim madem erken catlamamasi icin ilaci vs var neden doktor önlemini almiyor banada asistani dr boyle birsey dedi doktor sonraki tedavide onleyici birseyler kullaniriz filan demis ama ben nasil guveneyim simdi bu adama hem kolay mi hop diye 2. Tedaviye baslamak maddi olarak o kadar zor ki qllah hepimizin yardimcisi olsun canim
Rezerv az ise havuz yöntemi yapılıyor bu sana kalmış sen istersen oluyor ben havuz istedim şimdi 1 embriyom oldu onun yanına kardeşlerini eklemek istiyorum. Fiyatları zamlandı evet şuanda 70 bin olmuş havuz ücreti ne kadar oldu onu bilmiyorum yarın kontrolüm var öğreneceğim. Pgt 5. Gün embriyoları için yapılabiliyor 3. Gün embriyosuna yapılamıyor malesef onu da aret hoca gerek görürse yaptırırAret kamar da havuz yöntemi mi yoksa pgt mi yapılıyor? Bide bunlarin ücreti nedir orda tedavi olanlar cevap verebilir misiniz?
Anladım çok tşk ederimRezerv az ise havuz yöntemi yapılıyor bu sana kalmış sen istersen oluyor ben havuz istedim şimdi 1 embriyom oldu onun yanına kardeşlerini eklemek istiyorum. Fiyatları zamlandı evet şuanda 70 bin olmuş havuz ücreti ne kadar oldu onu bilmiyorum yarın kontrolüm var öğreneceğim. Pgt 5. Gün embriyoları için yapılabiliyor 3. Gün embriyosuna yapılamıyor malesef onu da aret hoca gerek görürse yaptırır