Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Klomen kullanımının akabinde takipleri aret hocanın kendisi mi yapıyor yanındaki başka doktor mu ? Sizde nasıl oldu?

Embriyo haberinize de çok sevindim inşallah sağlıkla birikirler

Klomen kullanımının akabinde takipleri aret hocanın kendisi mi yapıyor yanındaki başka doktor mu ? Sizde nasıl oldu?

Embriyo haberinize de çok sevindim inşallah sağlıkla birikirler
Merhaba bende hep aret hoca yaptı kontrolleri başka doktor görmedim hiç. Çok teşekkür ederim

Merhaba bende hep aret hoca yaptı kontrolleri başka doktor görmedim hiç. Çok teşekkür ederim
Aret kamar Klomen le mi tedavi ediyor. Bide pgt yapıyor mu? Sordum ama gelin görüşelim deyip cevap vermediler. Bide görüşme ücretli paraları saça saça devam edersek nasıl olacak bu iş?

Merhaba ben de Aret hoca ile tedavi görüyorum. Tedavim 23 aralıkta başladı. 45.550 den yararlanan son hastalardan oldum.
yumurta büyütme ve durdurma iğnelerim (gonal f ve cetrotide) beraberinde bende klomen kullandım sabah akşam. Dün opu işlemim oldu ve 23 adet yumurta toplandı. Şuan dediğiniz gibi yeni gelen hastalar 70.000 tl ile Aret hocada tedaviye başlıyor ve ilk görüşme muaynede 2.100 tl almıstı bizden 1 defaya mahsus şimdi 3.250 oldu o sanırım. Her kontrolde kan değerlerine bakıyor ona göre ilaç iğne dozu ayarlıyor. Bana dondurulmuş transfer yapılacak. Dün opu sonrası 3 gün antibiyotik ve 7 gün kan sulandırıcı iğne verildi ve 1 hafta protein ağırlıklı beslenmem söylendi. Akışına bıraktık
İlerliyoruz. Bu arada önceden fertijin de tedavi gördüm 1 canlı transfer, 1 histereskopi ve1 dondurulmuş transfer olmuştum. Başarısız olunca memnun kalmadım ve direkt merkez değiştirdim. Aret hoca çok titiz ilerliyor ve çok güven veriyor. Bu arada fiyatlar epey uçmuş asgari üctet zammı ile bir arkadasım da brüksel tüp bebek merkezinse hüsamettin uslu da başladı onda da 2024 fiyatı 75.000 tl olmus

Dün sordum 70 bin + ilaçlarda 25 _ 30 bin tutar dediler
Malesef fiyatlar çok yükseldi ilaçlar hastalara göre belirleniyor benim sorunum düşük yumurta rezervi olduğu için hiç iğne kullanmadım sadece klomen ile büyüttük çatlatma iğnesi en son ve cetroide kullandım o kadar

Biz şanslılar olduk ama bu fiyatlar gerçekten çok zorlayıcı biz havuz yapıcaz sürekli bi yumurta büyütme ve opu şeklinde daha masraflı oluyor inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah. Sizin adınıza çok sevindim inşallah harika kalitelerde bol bol embriyonuz olur

Canim merhaba benimde amh dusuk 0.97 sadece 1 yumurta toplandi ve oda embriyo olamadan tedavim gecen ay iptal edildi senin amh degerin kac bn hic gebe kalamadim bu arada hic coxugum yok cok ümitsizlige kapildim ya

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimEvet ucundan kıyısından yakaladım bende. 16 kasım gibi merkezi aradım 27 aralık randevu verdiler sonra tekrar ısrarla aradım biraz daha öne alınır mı diye 25 aralık tarihe çektiler sonra beklentimden erken 21 aralıkta regl olunca 2 kere aradım 23 aralık için regl 3.gününe denk geliyor diye ama maalesef dolu cevabı aldım ve randevuyu iptal edersem 3 hafta ileri randevumun atılacağını söylediler. Tamam dedim 25i iptal etmeyin gelicem. Sonra dayanamadım bir kaç kez daha aradım dedim bakın bir sürü rapor rahim filmi vs var elimde ben kararlıyım öylesine görüsmeye gelmiyorum eşimi de alıp gelip regl 3. Günü tedaviye başlamak istiyorum lütfen anlayış gösterin 23’ü gelelim yıldırdım sanırım telefondaki personeli insafa gelip randevu verdiler:) tahmin edebiliyorum sürecinizi gerçekten maddi, manevi yıpratıcı bir süreç insallah sizin embriyolarınızda gayet kaliteli olur ve ilk transferde evlat sahibi olursunuz

Canim merhaba benimde amh dusuk 0.97 sadece 1 yumurta toplandi ve oda embriyo olamadan tedavim gecen ay iptal edildi senin amh degerin kac bn hic gebe kalamadim bu arada hic coxugum yok cok ümitsizlige kapildim ya
Merhaba benimde amh haziranda 0.47 idi bi daha baktırmadım tedaviye başladık, baktırıp moralimi bozmak istemiyorum yumurta olduça umut var. Malesef benimde çocuğum yok inşallah Allah nasip eder hepimize, embriyonu 5. Güne mi götürmek istediler senin?

Çok teşekkür teşekkür ederim neşem, hayırlı haberlerini bekliyorum seninde, aret hocaya güveniyorum önceki tedavimde bunu hissetmemiştim

İnşallah sağlıkla evladına kavuşursun. Çok zam gelmiş heosine Allah yardımcımız olsun inşallah.Bende Aret kamar düşünüyorum
Benim görünürde herşey normal hiç bir sorun yok ama 2 buçuk yıldır olmuyor bı türlü. Yaşımda 35 üstü heralde ondan olmuyor

İnşallah teşekkür ederim bende 36 yaşındayım bende ve eşimde kan hormon ve spermiyogram da hiç bir sıkıntı cıkmadı. Önceki merkezde denemelerimiz olumsuz olunca Aret hoca bize gen testi ve sma testi yaptı çok şükür onlarda da bisey çıkmadı. Biz artık normal yolla çocuk sahibi olamama sebebimizi 2 unsura bağlar olduk 1.si covid zamanı galeyana gelip 4 tane biontech olduk. 2.si de stres. Şimdi akışına bıraktık Aret hocaya karşı itaat et rahat et modumuzu açtık bakalım insallah süreç hepimiz için güzel ilerler. Randevu aldığınızda randevu saatinde orda olun ama 1 saat sonra size sıra gelme durumu söz konusu olabilir çünkü merkez herhangi bir hastanenin acil servisi gibi çok yoğun. Biz ilk gittiğimizde inanamamıştık. +30 herkes toplanmış gibiydi. Beni bir diğer şaşırtan konu Aret hoca gercekten işini aşkla yapıyor akşam 9-10’a kadar merkezde hasta bakıyor. Saygı duydum

Ben korona aşısı hiç yaptırmadım ama eşim yaptırmak zorunda kaldı. Eşimde SMA testi yaptırdı çok şükür onda çıkmayınca benden istemediler. Bir kere aşılama yaptırdım o da olmadı.artik son çare tüpbebek kaldı. Aslında üç doktor arasında kararsız kaldım Aret kamar, Hüsamettin Uslu, Serdar Koç. Zaten fiyat olarak aşağı yukarı hepsi aynı en azından işini iyi yapan biri olsun bari.

Bir arkadasımı Hüsamettin Uslu’da başladı memnun şimdilik. Benim Aret Kamar’ı tercih etme sebebim tanıdığım bir kaç kişi ilk denemede onda olumlu sonuc aldı ve evlat sahibi oldular bir de ben çalışıyorum ve maalesef iş yerinden sürekli izin alamıyorum. Aret hocanın esnek çalışma saatleri benim çok işime geldi iş çıkış saatlerimde tedaviyi hiç izin almaya gerek olmadan opu ya kadar sağlama şansım oldu. Bir tek dün izin kullandım:)

Canim benim ilk döllenme olmadı dediler sonra bekleyelim dediler sonra 3 hüçreye bolunüp oyle kaldi gelisimini tamamlayamadı zaten süreçtende memnun kalmadim simdi doktor ve hastane arastiriyorum herkes bahceci diyor ama orasi bana biraz para odakli gibi geldi senin onerecegin bir yer var mi canim birde ben argifertil kullaniyordum vitamin cok artmis fiyatı senin kullandigin vitamin var mi

Salı günü klomene başladık, pazartesiye randevum vardı aret hocaya, bugün arayıp ozan hocanın bakacağını söylediler. İşleyişlerinin bu şekilde olduğunu bir aret hocanın bir ozan hocanın bakacağını söylediler. Fakat size başkası bakmamış klomen sonrası. Hoşlanmadım bu durumdan içim sıkıldı şimdi :/

Ne güzel Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah

Ben bahçeciyi tercih etmedim nedense ayağım oraya hiç gitmedi. İlk 2 denemem acıbademde oldu malesef 4 yumurtamı erken çatladığı için toplayamadık, ardından 3 folikül toplandı 5. Güne gitmedi. 3. Gün biri 8 diğeri 10 hücreliydi ben e dondurulabilinirdi. Sonrasında devam etmek istemedim çok araştırdım aret kamara karar verdim genowomen kullanıyorum omega3 arı sütü folik asit şimdilik bunlar

Bilemedim şimdi belki benimde mi doktor değişir hiç yaşamadım bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…