Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Belki de.
Diğer yumurtanızda döllenmiş mi haber geldi mi? Umarım güzel haberler alırız. Benimde sizin gibi rezerv azlığım var ve peşpeşe başlamışız tedaviye:) inşallah güpgüzel hayırlı ve kısa vakitte bebişleri alırız kucağımıza☺️🍀
Sadece 1 embriyom var şimdilik, 2 tane daha yumoş büyütüyoruz inşallah onlarda embriyo olur

Aynen öyle canım ve bu tedaviye ilaçlarla birlikte 85 bin harcamıştık hepsi çöp oldu. Aret hoca hem 2 sefer yapmam için iğne hem fitil kullandırdı çatlamaması için öyleyken bile panik oldum opu günü inşallah çaylamamıştır diye
Senin kacinci denemen suan canim daha önce nerede olumsuz oldu

Merhaba Aret Kamara gidenler bilginiz varsa paylaşır mısınız. havuz yöntemi yapılırsa her yumurta toplamada 70 bin mi ödeniyor acaba diyelim 2 defa yumurta toplama yapıldı 140 bin mi ödenir

Merhaba Aret Kamara gidenler bilginiz varsa paylaşır mısınız. havuz yöntemi yapılırsa her yumurta toplamada 70 bin mi ödeniyor acaba diyelim 2 defa yumurta toplama yapıldı 140 bin mi ödenir
Merhaba canım aret kamarda tedavi görüyorum havuz yöntemi yapılıyor kasım ayında başlamıştık fiyat 45.550 idi bu fiyat bir sefer yumurta toplama ve bir sefer transfer parası oluyor opu günü ödüyorsunuz . Diğer ay tekrar yumurta toplama yapıldığında 20 bin idi. Şimdi zamlanmış 70 bin tüp bebek havuz ne kadar oldu daha sormadım bu ay öğrenicem zamlı fiyatı

Merhaba ilk başta muayene ücreti ödeniyor,Ben başladığımda 2100 lira idi. Daha sonra 45.500 lira ödemiştik bu rakamın içinde hem yumurta toplama hem transfer ücreti var. Yani bunu ödediğinizde sonra herhangi bir zaman yapacağınız İlk transfer ücretsiz olacak. Havuz yönteminde her ay toplattığımız her yumurta için tekrar 20.000 lira ödeniyor. Şu anda ilk Ödediğimiz 45.500 lira 70 bin lira olmuş. Bu arada ilaç kullanırken yumurtanın büyüyüp büyümediğini kontrol ettirmek için doktora her gidildiğinde e2 ve progesteron bakılıyor Bunun için de her gidişte 640 lira ödeniyor( 400 liraydı ocak ayi itibariyle böyle oldu)

Ben de Aralık ayında aret kamarda tedavi görmeye başladım.ilk yumurta toplamada 3 yumurta toplandı hepsi olgun ve döllenebilir durumda dediler ancak sadece bir tanesi döllenip 3. gün donduruldu. Dün yine yumurta toplama işlemim vardı. Işleme girmeden önce 3 yumurta görünüyordu ancak çıktıktan sonra 1 yumurtanın toplandığı söylendi, Bu sabah da arayıp döllenme olmadığını Ama Yarına kadar tekrar takip edeceklerini söylediler 😪

Ben de Aralık ayında aret kamarda tedavi görmeye başladım.ilk yumurta toplamada 3 yumurta toplandı hepsi olgun ve döllenebilir durumda dediler ancak sadece bir tanesi döllenip 3. gün donduruldu. Dün yine yumurta toplama işlemim vardı. Işleme girmeden önce 3 yumurta görünüyordu ancak çıktıktan sonra 1 yumurtanın toplandığı söylendi, Bu sabah da arayıp döllenme olmadığını Ama Yarına kadar tekrar takip edeceklerini söylediler 😪
Bende şu an kontrol sırasındayım. Opudan sonra 2 yumurta daha gözüktü onları büyütüyoruz inşallah bakalım büyüdülermi benimde şuan sadece 1 tane 3. Gün embriyom var, bizlerin işi biraz daha zor biraz daha emek zaman istiyor ama umudunu hiç kaybetme yumurta olduğu sürece umut var

Merhaba canım aret kamarda tedavi görüyorum havuz yöntemi yapılıyor kasım ayında başlamıştık fiyat 45.550 idi bu fiyat bir sefer yumurta toplama ve bir sefer transfer parası oluyor opu günü ödüyorsunuz . Diğer ay tekrar yumurta toplama yapıldığında 20 bin idi. Şimdi zamlanmış 70 bin tüp bebek havuz ne kadar oldu daha sormadım bu ay öğrenicem zamlı fiyatı
Cevabınız için teşekkürler zamlı fiyatı öğrenince yani havuz yapılınca ne kadar ödeniyor öğrenince yazar mısınız

Bende şu an kontrol sırasındayım. Opudan sonra 2 yumurta daha gözüktü onları büyütüyoruz inşallah bakalım büyüdülermi benimde şuan sadece 1 tane 3. Gün embriyom var, bizlerin işi biraz daha zor biraz daha emek zaman istiyor ama umudunu hiç kaybetme yumurta olduğu sürece umut var
İnşallah büyümüşlerdir ve döllenebilecek kaliteli yumurtalar olmuşlardır❤️ gerçekten çok zor ve stresli bir süreç, Ben çok sabırlı bir insanım ama beni bile çok yordu.

Bu arada iki kere yumurta toplattım birinde sabah 5.00te diğerinde sabah 6.00'da çağırdılar. Sizlere de böyle saatler mi veriyorlar, gece 3te uyandık 😏

Cevabınız için teşekkürler zamlı fiyatı öğrenince yani havuz yapılınca ne kadar ödeniyor öğrenince yazar mısınız
Opu 30-35 arası bir şey olmuştur muhtemelen. Ben sağlık çalışanı olduğum için 45.500 yerine 40.500 ödemiştim ama sonraki yumurta toplama işlemlerinde herhangi bir indirim yapmadılar. Aranızda sağlık çalışanı varsa İlk gittiğinde bunu belirtirse bazı kısımlarda indirim yapıyorlar %10.

Merhaba embriyonuzu 3. Gün mü dondurdular yoksa gelişimleri devam mı ediyor?

Ne durumdaymis yumurtalar buyumusler mi 😍

İnşallah büyümüşlerdir ve döllenebilecek kaliteli yumurtalar olmuşlardır❤️ gerçekten çok zor ve stresli bir süreç, Ben çok sabırlı bir insanım ama beni bile çok yordu

Ne durumdaymis yumurtalar buyumusler mi 😍
Biri 15 biri 13 olmuş perşembe tekrar kontrol var, bir de histeroskopi olmuştum içerde balon vardı onu çıkardı bugün hoca çok rahatladım 🥰

İlk opuda 9 da gitmiştik şimdi ne derler hiç bilmiyorum 😔
Şaşırdım beni opu için 5 Ocak saat sabah 11:30’da çağırdılar. Öğlen 1 gibi işlem yapıldı. Yarım saat kadar sürdü sonra saat 5’e kadar merkezde dinlenip çıktım. Sanırım Opu saatini çatlatma iğnesini yapıldıktan sonra 36. Saate göre ayarlıyorlar. Yarın beni de labdan arayacaklar 5. Gün olacak heyecanlıyım🥰

X