- Konu Sahibi MMorsalkimm
Çok teşekkür ederim inşallah size de en kısa zamanda nasip olurMaşallah, çok sevindim ikizler geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah size de en kısa zamanda nasip olurMaşallah, çok sevindim ikizler geliyor
İnşallah canım inşallah Pazartesi için randevu aldım bakalım neler olacakÇok teşekkür ederim inşallah size de en kısa zamanda nasip olur
Oksoparı henüz vermedi ona transferle başlanıyor sanırım karından olan?Hadi hayırlısıyla sende bizim gibi hamis olacaksın inşallah kalçadan olanlar bebis tutununca da bi 3 ay sürüyor en az diye biliyorum oksapar 9 ay galiba kese görmeye gittiğimde sorup güncellerim :) kevgire döndük resmen
Hadi kolaylıkla inşallahİnşallah canım inşallah Pazartesi için randevu aldım bakalım neler olacak
Canım sen testini ne zaman yaptıracaksınCanımmm çok teşekkür ederim inşallah hepimizin kucağı dolar
20 mart test günüm direniyorum o gün yapmak için öncesine şuan için cesaret edemiyorum bir türlüCanım sen testini ne zaman yaptıracaksın
Akışa bırak zamanında yap içini ferah tutmaya çalış canım20 mart test günüm direniyorum o gün yapmak için öncesine şuan için cesaret edemiyorum bir türlü
Merhaba günaydın evet oksapar transfer sonrası başlanıyor karından yapılarakOksoparı henüz vermedi ona transferle başlanıyor sanırım karından olan?
Evet bunu kullanıyoruz doktora bende sordum bunu ama bizim tedavimizde vajinal alınması daha etki ediyor dedi. Mecbur öyle devam ediyorum bendeVajinal progestan fitil olarak bunu mu kullanıyorsunuz? İçinde ağız yoluyla kullanılır yazıyor ama ?Eki Görüntüle 3401411
Hayırlısıyla çok güzel haberlerini alacağız inşallah20 mart test günüm direniyorum o gün yapmak için öncesine şuan için cesaret edemiyorum bir türlü
Bu ilacı devlet karşılıyor canım, imkanın varsa yazdırabilirsin. Bu ilaç vajinal yolla da kullanılabiliyor. Ablam da hamileliğinde kullanmıştı.Vajinal progestan fitil olarak bunu mu kullanıyorsunuz? İçinde ağız yoluyla kullanılır yazıyor ama ?Eki Görüntüle 3401411
Günaydın neşem inşallah günler yaklaştıkça heyecan artıyorHayırlısıyla çok güzel haberlerini alacağız inşallah
Bilmez miyim hayatımda hiç bi şeyi bu kadar merak etmemiştimGünaydın neşem inşallah günler yaklaştıkça heyecan artıyor
Tamamdır denk gelirse yazdırayım hangilerini karşılıyor bilemiyorum sgk. Telaşla alıveriyorum ilaçlarıBu ilacı devlet karşılıyor canım, imkanın varsa yazdırabilirsin. Bu ilaç vajinal yolla da kullanılabiliyor. Ablam da hamileliğinde kullanmıştı.
TamamdırEvet bunu kullanıyoruz doktora bende sordum bunu ama bizim tedavimizde vajinal alınması daha etki ediyor dedi. Mecbur öyle devam ediyorum bende
Maşallah neşem ikizler geliyor kesinMerhaba bugün transferin 12. Günü kan verdim değer 1.786,1 oldu çarşamba kese görmeye gideceğiz