Birde girdikten sonra hesap yapın daha kaç bini bulacak :) Histeroskopi kesin bir şekilde yapacak. Onu yapmasa mutlaka biri operasyon olursunuz orada. Ben 1.5 yılda nelere şahit oldum hangisini anlatayım. Karalama gibi olur diye yazmak istemiyorum ama sussam gönlüm razı değil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aret Kamar a gidenler bilgi verebilir mi?
- Konu Sahibi ruhay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2024
- 141
- 77
- 13
- 39
Sanırım daha başındasınız sürecin. Evet ben 1,5 yıldan fazla bir süre oradaydım. 4 opu+2 histeroskopi yapıldı. Ve ben yeni histeroskopi olup gitmemem rağmen. Bir şekilde birşey arayıp yapacağız dedi bana. Uzun uzun anlattım tüp bebek bölümünde başlık açılmıştı. Ben pişmanlık içindeyim sadece zaman kaybı ve aşırı ilaç kullanımından kan değerlerim alt üst oldu şuan toparlanmaya çalışıyorum
Sanırım daha başındasınız sürecin. Evet ben 1,5 yıldan fazla bir süre oradaydım. 4 opu+2 histeroskopi yapıldı. Ve ben yeni histeroskopi olup gitmemem rağmen. Bir şekilde birşey arayıp yapacağız dedi bana. Uzun uzun anlattım tüp bebek bölümünde başlık açılmıştı. Ben pişmanlık içindeyim sadece zaman kaybı ve aşırı ilaç kullanımından kan değerlerim alt üst oldu şuan toparlanmaya çalışıyorum
İşte ben de bunlardan çekiniyorum biraz yoksa işin maddi boyutu önemli değil.Eşimin Ankaradan bir tanıdığı aracılığıyla iyi bir tüp bebek merkezinden bilgi aldık.Bütün tahlil ve testlerimi eşimin de tabi yolladık whatsap üzerinden.Doktorun bize dediği şey şuoğal yolla gebe kalma şansın tüp bebekten daha fazla.Biz doğu da bir şehirde yaşıyoruz.Ordan buraya kadar sizi çağırıp bir sürü maddi yük de yükleyebiliriz dedi doktor ama sizin doğal yolla şansınız var dedi
- 11 Mart 2024
- 141
- 77
- 13
- 39
Bence deneyin. Bütüncül tıbba bir bakın derim.Bir masraf yapılacaksa bence bu bakış açısına yapılmalı. Boş yere sağlığından oluyor insanİşte ben de bunlardan çekiniyorum biraz yoksa işin maddi boyutu önemli değil.Eşimin Ankaradan bir tanıdığı aracılığıyla iyi bir tüp bebek merkezinden bilgi aldık.Bütün tahlil ve testlerimi eşimin de tabi yolladık whatsap üzerinden.Doktorun bize dediği şey şuoğal yolla gebe kalma şansın tüp bebekten daha fazla.Biz doğu da bir şehirde yaşıyoruz.Ordan buraya kadar sizi çağırıp bir sürü maddi yük de yükleyebiliriz dedi doktor ama sizin doğal yolla şansınız var dedi
Bence deneyin. Bütüncül tıbba bir bakın derim.Bir masraf yapılacaksa bence bu bakış açısına yapılmalı. Boş yere sağlığından oluyor insan
Ekim ayında Bahçeci Tüp bebek merkezinde ilk defa deneyelim dedik (Hangi il olduğu nu söylemeyeyim)Beni sağlığımdan ettiler.Psikolojiyi hiç demiyorum bile.15 gün boyunca iğne vurdurdular yumurta toplama işlemi bile yapılamadı.Maddiyat önemli değil ama 100 bine yakın masrafımız oldu.Hiç arayıp sormadılar öldünüz mü kaldınız mı.Eşim doktora defalarca mesaj attı bilgi almak için cevap bile vermediler .İşin açığı artık tüp bebek olayını da ticarete döktüklerini düşünüyorum .Başlarından savdılar resmen.Ki gittiğim doktorların çoğu doğal yolla olur sizin demesine rağmen eşimin ısrarıyla bi tüp bebek deneyelim demiştik
- 30 Haziran 2024
- 32
- 12
- 3
- 31
Başınızdan kötü tecrübeler geçmiş öncelikle geçmiş olsun . Ben kendi sürecim adına şu anlık memnunum . İleride ne olur bilemem. Zaten tavsiye üzerine Aret beye geldim . Ablam ilk denemesinde ve bir arkadaşım da ilk denemesinde gebe kaldı . Tabi bunlar yaş , yumurtalıklara bağlı bir sürü etken var . Ben 30 yaşındayım bir yıldır doğal yolla gebelik elde edemedik . O yüzden bu yola başvurduk . Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ..Ekim ayında Bahçeci Tüp bebek merkezinde ilk defa deneyelim dedik (Hangi il olduğu nu söylemeyeyim)Beni sağlığımdan ettiler.Psikolojiyi hiç demiyorum bile.15 gün boyunca iğne vurdurdular yumurta toplama işlemi bile yapılamadı.Maddiyat önemli değil ama 100 bine yakın masrafımız oldu.Hiç arayıp sormadılar öldünüz mü kaldınız mı.Eşim doktora defalarca mesaj attı bilgi almak için cevap bile vermediler .İşin açığı artık tüp bebek olayını da ticarete döktüklerini düşünüyorum .Başlarından savdılar resmen.Ki gittiğim doktorların çoğu doğal yolla olur sizin demesine rağmen eşimin ısrarıyla bi tüp bebek deneyelim demiştik
Başınızdan kötü tecrübeler geçmiş öncelikle geçmiş olsun . Ben kendi sürecim adına şu anlık memnunum . İleride ne olur bilemem. Zaten tavsiye üzerine Aret beye geldim . Ablam ilk denemesinde ve bir arkadaşım da ilk denemesinde gebe kaldı . Tabi bunlar yaş , yumurtalıklara bağlı bir sürü etken var . Ben 30 yaşındayım bir yıldır doğal yolla gebelik elde edemedik . O yüzden bu yola başvurduk . Allah hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ..
- 30 Haziran 2024
- 32
- 12
- 3
- 31
Amin inşallahİnşallah sen de ilk denemede hamile kalırsın canım.Rabbim gönlüne göre versin