Aret kamar düşük amh tüp bebek

Yorumlara bakicak olursak aret kamar ileri yaşta daha başarılı. 45 yaşında bir arkadasta ulun ulugdan çok mmenundu.

Çok iyi aslında. Kaç toplama yapıldı? Amh kaçtı sizin?
Bir toplama yapıldı amh bakmadı hoca. Bende sorun yok zaten kaç tane doktora gittiysem yumurtalıkların gayet iyi diyorlar 37 yaşımdan beri uğraşıyorum yani klomen çatlatma iğnesi ve 1 aşılama denedik baktık olmuyor son çare tubbebek yaptık gene olmadı. hersey normal ama olmuyor işte

Benim iğnelerle 6-7 yumurta topaniyor da klomenle 2-3 tane ancak büyür diye düşünüyorum. Sizin iyi buyumusler.

Benim birkaç yumurta çıksa şükrediyorum. Çıkan da zaten boş çıktı. Tedavim bitti. The end. 😣
Siz nerde tedavi oldunuz? Yaşınız daha gencmis ümitsiz olmayın. Benim bir arkadaşın ilk denemede bütün yumirtalari boş çıktı. Sonra üç ay arisutu kullandı hepsi dolu çıkmış. Bende bir ümit aldım kullandım ama olgun olmasına rağmen yine yumurtlar döllenmedi. Belkıs sizde ise yarar. Birde Kevser kurnazin diyetlerini. Falan uygulayip sonuç alanlarda var.

Siz nerde tedavi oldunuz? Yaşınız daha gencmis ümitsiz olmayın. Benim bir arkadaşın ilk denemede bütün yumirtalari boş çıktı. Sonra üç ay arisutu kullandı hepsi dolu çıkmış. Bende bir ümit aldım kullandım ama olgun olmasına rağmen yine yumurtlar döllenmedi. Belkıs sizde ise yarar. Birde Kevser kurnazin diyetlerini. Falan uygulayip sonuç alanlarda var.
Ben Aret kamara gittim. Memnun kaldım. Ama olmadı işte.

Back
X