Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yaşındayım 1 başarısız denemem var Aret kamardaYorumlara bakicak olursak aret kamar ileri yaşta daha başarılı. 45 yaşında bir arkadasta ulun ulugdan çok mmenundu.
Klomenle mi tedavi oldunuz iğneyle mi neden olmadı?40 yaşındayım 1 başarısız denemem var Aret kamarda
Klomenle oldum hersey normal bir sorunda yok ama hoca sebebi ileri yaştan diyor.Klomenle mi tedavi oldunuz iğneyle mi neden olmadı?
40 yaş üstu hamilelik haberleri paylaşıyor sürekli.Klomenle oldum hersey normal bir sorunda yok ama hoca sebebi ileri yaştan diyor.
Nasip kısmet bu işler her doktorun pozitif olan hastalari da var negatif olan hastalari da var. Pozitif olanlar paylaşıldığı için sanıyoruz ki hep pozitif oluyor.Hangi doktorun negatifleri paylaştıgini gördün ki?40 yaş üstu hamilelik haberleri paylaşıyor sürekli.
Kalan embirolarim var onları transfer ettircem onlarda olmazsa sıfırdan tekrar orda başlamam.Tekrar düşünüyor musunuz?
8 yumurta vardı 6 embiro olduİnşaallah olur. Klomenle kaç yumirta gelişti?
Bir toplama yapıldı amh bakmadı hoca. Bende sorun yok zaten kaç tane doktora gittiysem yumurtalıkların gayet iyi diyorlar 37 yaşımdan beri uğraşıyorum yani klomen çatlatma iğnesi ve 1 aşılama denedik baktık olmuyor son çare tubbebek yaptık gene olmadı. hersey normal ama olmuyor işteÇok iyi aslında. Kaç toplama yapıldı? Amh kaçtı sizin?
Büyüdüler ama işe yaramadı henüzBenim iğnelerle 6-7 yumurta topaniyor da klomenle 2-3 tane ancak büyür diye düşünüyorum. Sizin iyi buyumusler.
Benim birkaç yumurta çıksa şükrediyorum. Çıkan da zaten boş çıktı. Tedavim bitti. The end.Benim hiç döllenmiyor bile sizin birsuru embriyo olmuş biri tutar inşaallah
İnşaallah canım hepimize nasip etsin inşallah bu yolda emek veren herkes bebeğine kavuşsunBenim hiç döllenmiyor bile sizin birsuru embriyo olmuş biri tutar inşaallah
İnşaallahİnşaallah canım hepimize nasip etsin inşallah bu yolda emek veren herkes bebeğine kavuşsun![]()
Siz nerde tedavi oldunuz? Yaşınız daha gencmis ümitsiz olmayın. Benim bir arkadaşın ilk denemede bütün yumirtalari boş çıktı. Sonra üç ay arisutu kullandı hepsi dolu çıkmış. Bende bir ümit aldım kullandım ama olgun olmasına rağmen yine yumurtlar döllenmedi. Belkıs sizde ise yarar. Birde Kevser kurnazin diyetlerini. Falan uygulayip sonuç alanlarda var.Benim birkaç yumurta çıksa şükrediyorum. Çıkan da zaten boş çıktı. Tedavim bitti. The end.![]()
Ben Aret kamara gittim. Memnun kaldım. Ama olmadı işte.Siz nerde tedavi oldunuz? Yaşınız daha gencmis ümitsiz olmayın. Benim bir arkadaşın ilk denemede bütün yumirtalari boş çıktı. Sonra üç ay arisutu kullandı hepsi dolu çıkmış. Bende bir ümit aldım kullandım ama olgun olmasına rağmen yine yumurtlar döllenmedi. Belkıs sizde ise yarar. Birde Kevser kurnazin diyetlerini. Falan uygulayip sonuç alanlarda var.