wawww çok güzel olmuşşş fotonu yeni bulabildimmm...çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım..canım forumda evlenmeden önce yaptıran da çok evlendikten sonra yaptıran da çocuk olduktan sonra da var...yani ertelemek ertelememek senin kendi tercihin...emzirme konusunda bi zararı yok..ben bi çoçuktan sonra yaptırdım ilerde bi çocuk daha düşünüyorum..yalnız şöyle bişi var operasyondan ancak altı sonrahamile kalman, doğumdan sonrada en erken ıkı yıl sonra yaptırman doğru olur..bu aklında olsun ona göre doğru zamanı tercih edersin...ama bence erteleme inan boşuna zaman kaybı...umarım hersey gönlünce olur!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aresya Meme Estetiği Ameilyatı!
- Konu Sahibi Aresya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Maşallah yahu arkadaş listemdeymişsin biz daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum gecikmeli olarak geçmiş olsun diyorum siteyi kullanmayı unutmuşum :)) İsimden isme geçerek görüyorum olanı biteni Papatyanın sayfasında gördüm ameliyat olduğunu bir de baktım listemde varmışsın iyiki varmışsın resimlerini de görmüş oldum bomba gibisin başka da bir şey demiyorum :))
İyi günlerde sağlıkla kulan, önümüz yaz emin ol hiç kapatmak istemeyeceksin
Yaza girmeden yaptırdın ya şu yazın keyfini sür ayakların 5 cm yukarıda yürürsün benim gibi :)))
Yaza girmeden yaptırdın ya şu yazın keyfini sür ayakların 5 cm yukarıda yürürsün benim gibi :)))
kızlarrrrr nasılsınız giremedim bir süredir özledim sizleri 19 mayısta havuza girdim gittim kendime mayokini aldım bu arada 63 kiloyada düştüm biliyorsunuz benim sadece 3 kişi biliyordu birde lise arkadaşım var oda geldi çok sevdiğim bir dostum sen ne yaptın dedi kesin toplatmış birşeyler yapmışsın dedi bomba fıstık gibi duruyor dedi söyledim tabiiki saklayamadım şimdi o da yaptıracak ablasıda yazı bari atlat dedim yok dedi benimde bunlardan bir an evvel olsunçok mutlu oldum hepinizi çok öpüyorumözellikle seni aresyacımmsj için sağol bebeğim
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
aresyam burnun ne oldu yaa bu arada, memnun musun. onu es geçtim resmen :26:
canım ucu hala biras şiş zmanla inecek dedi doktorumuz masaj aypıyorum genel anlam da ii di,yebilirim.işh. daha ii olacak!
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
Maşallah yahu arkadaş listemdeymişsin biz daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum gecikmeli olarak geçmiş olsun diyorum siteyi kullanmayı unutmuşum :)) İsimden isme geçerek görüyorum olanı biteni Papatyanın sayfasında gördüm ameliyat olduğunu bir de baktım listemde varmışsın iyiki varmışsın resimlerini de görmüş oldum bomba gibisin başka da bir şey demiyorum :))
tesk ederim tatlım!!konuşmuştuk..arkadaşlık talebi göndermiştim kabul etmeni rica etmiştim beğenilerden ötürü merak ederek..albümüne yorum da yazdım hatta..beğenmene çok sevindim seninkiler bi başka güzel..zamanla dahada güzel olacaklarını umut ediyorum bendedenemeye bile cesaret edemediğim sırt ve göğüs dekolteli elbiseler badiler alacağım kesin!!artık onları giyince ben 5cm yukarıda diil resmen uçarak giderim gideceğim yere...heheeeehee!!!hepimiz sağlıkla kullanalım işh.bir ömür boyu!!!sevgiler canım!!
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
kızlarrrrr nasılsınız giremedim bir süredir özledim sizleri 19 mayısta havuza girdim gittim kendime mayokini aldım bu arada 63 kiloyada düştüm biliyorsunuz benim sadece 3 kişi biliyordu birde lise arkadaşım var oda geldi çok sevdiğim bir dostum sen ne yaptın dedi kesin toplatmış birşeyler yapmışsın dedi bomba fıstık gibi duruyor dedi söyledim tabiiki saklayamadım şimdi o da yaptıracak ablasıda yazı bari atlat dedim yok dedi benimde bunlardan bir an evvel olsunçok mutlu oldum hepinizi çok öpüyorumözellikle seni aresyacımmsj için sağol bebeğim
canım benim eminim çok yakışmıştır mayokini.bende hiç denemeye cesaret edemediğim mayokinelere bu el atıcam işh.canım ben tesk ederim asıl ameliyat öncesi verdiğin destek içinbende seni çok öpüyorum!
canım ucu hala biras şiş zmanla inecek dedi doktorumuz masaj aypıyorum genel anlam da ii di,yebilirim.işh. daha ii olacak!
sevindim iyi olmasına tatlım
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
aresyacıımmmm bombalarını gördümmm tekrarr maşallahhh diyoruumm sen dha nslsın izler ne durumda ?
jel kullanıyorum canım gögsümün altında kalıo zaten.rengi açılacak zamanla çizgi halinde olacak korktuğum durumda diil yani..senin koltuk altıydı dimi esas senin nasıl yyazın terleniyo falan zor olmuyo mu?:26:bu arada beğenmene sevindimçok teşk.ederim:92:
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
Papatyacim benim ark teklifimi kabul edermisiiin?
Bende haftaya Caghan ve Cemil beyle görusecem, iki ameliyati bi anda olmak istiyorum, annemi zar zor ikna ettim, daha sen kucuksun buyur memelerin dedi, ama burunda kuculmez herhalde :)
hayırlısı bakalım!!!
Bende haftaya Caghan ve Cemil beyle görusecem, iki ameliyati bi anda olmak istiyorum, annemi zar zor ikna ettim, daha sen kucuksun buyur memelerin dedi, ama burunda kuculmez herhalde :)
heheh.kaç yaşındasın ki? :)
heheheh çok güldüm kabul ediyorum hemen secbeğen
heheh.kaç yaşındasın ki? :)
21 yasindayim ama memelerim buyumez artik demi yaniiii
ben 21 yaşındayken oğlum 3 yaşındaydı şukadarını söyliyebilirim hani derler ya evlen büyür yok olmadı çocuk olsun büyür oda olmadı keşke o zamanlar ameliyat olsaydım ama hiçççç aklımdan bile geçmezdi zaten çokta duyduğum bişey değildi sen şanslısın böyle bir şansın var gelişimin tamamlandıysa ki bunu ancak bir doktor söyleyebilir çünkü bana göre gelişim kişiyle alakalı bu yaşlarda olmadı bir iki sene sonra mutlaka yaptır mutsuz geçen her yılına yazık araştır ondan sonra herkesi ikna edebilirsin
ben 21 yaşındayken oğlum 3 yaşındaydı şukadarını söyliyebilirim hani derler ya evlen büyür yok olmadı çocuk olsun büyür oda olmadı keşke o zamanlar ameliyat olsaydım ama hiçççç aklımdan bile geçmezdi zaten çokta duyduğum bişey değildi sen şanslısın böyle bir şansın var gelişimin tamamlandıysa ki bunu ancak bir doktor söyleyebilir çünkü bana göre gelişim kişiyle alakalı bu yaşlarda olmadı bir iki sene sonra mutlaka yaptır mutsuz geçen her yılına yazık araştır ondan sonra herkesi ikna edebilirsin
Bir sey sorabilirmiyim?
Normal sartlar altinda cocuk doguktan sonra emzirme asamasindan sonra gögüslerde sarkma oluyormus.
Peki estetik olduktan sonra hamile olup cocuk emzirenler de böyle bir durum söz konusu oluyor mu?
Bir sey sorabilirmiyim?
Normal sartlar altinda cocuk doguktan sonra emzirme asamasindan sonra gögüslerde sarkma oluyormus.
Peki estetik olduktan sonra hamile olup cocuk emzirenler de böyle bir durum söz konusu oluyor mu?
benim göğüslerimde emzirme sonrası sarkma yoktu ama üstler boşalmıştı bütün doku aşağıdaydı
bu sarkma olayı birazda kişiye göre değişiyor tabi spor yapmanın sürekli uygun sütyen takmanın ve genetik faktörlerde önemli
şimdiki gibi protez olsaydı göğsümde üstler boşalmıcaktı diye düşünüyorum
eğer bedeninize uygun protez kullanılırsa sarkma gibi problem olmıcaktır en azından benim gibi yapıya sahip olanlarda böyle olucaktır
benim bir oğlum var başka çocuk düşünmüyoruz şimdilik ama olurda ilerde olursa diye doktoruma sorduğumda ne kadar büyük protez koyarsak okadar yerçekimine maruz kalacaktır demişti
ozaman doktorların büyük protezden kaçma bahanesi olarak görmüştüm bunuda söyledim ama sonuçta vücudumuza bir ağırlık yerleştiriliyor elbetteki vücut derimiz buna tepki verecektir biz elimizden geldiğince kilomuza dikkat edicez spor yapıcaz ben öyle yapıyorum yani açıkçası bukadar güzel görünen göğüslerimin hep böyle kalmasını istiyorum
secbegen tabikide büyümez :) ki diyelim ki büyüdü yine de senin istediğin kıvama gelemez yani :) o yüzden bence hiç erken filan değil..ne kadar çabuk yaptırırsan o kadar kara geçersin bence.:)
- 13 Kasım 2009
- 513
- 9
- 296
inşallah yıpratmaz cnm ben düşünmüyorum ama belli olmaz süpriz olursada artık çok takmıyorum değiştiririm bir kere yaptırdım nasılsa bir kerede yavrum için derim sende takma sen istiyorsun ikinciyi :)işh.ikinci doğum yıpratmaz çicişlerimizikızlar ben hala hastalanmadımdoğum kontrol hapımıda kullanmadım bu ay içimi bulandırıo die,sarsmasın çicişleri istifra ederim die düşündüm..:18:bu hafta üçüncü haftam normal sartlarda en gec yarın hastalanmam lazım
cnm ameliyat sonrası ilk mi olucak adetin :44: eğer ilk değilse neden bu gecikti ki :26: normalde narkoz almamız bazılarımızı etkliyor benim erken olmuştu ameliyat sonrası ama eğer ilkse normal ama sen yinede tedbiri elden bırakma amaaaaa acaba bebişmi geliyor diyede düşünebilirim hakkında hayırlısı cnm nasılsa ikinciyi er yada geç dşünüyorsun allah başka sıkıntı vermesin yarınıda bekleyelim bakalım
ama yarın mutlaka yaz bana çatlarım yoksam
Son düzenleme: