• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

ay ne güzel kuzum yaa. çok seviniyorum senin için :16: gözümde canlandı herşey. boyutumuz aynı olmuş, benim de 85 b. o gün bana da biraz dar gelmişti ödemden. burnunda eminim çok zarif olmuştur canım. inşallah ağrın sızın kalmaz çabucak toparlarsın. kas altı ya, çok yorma tatlım kendini. kollara dikkat lütfen. bir de sen de galiba pilates yaptığını söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam. ben ilk günlerimde hep pilatesi düşünerek hangi kasıma ağırlık verirsem kolları göğsü kullanmadan kalkabilirimi düşünerek kalkmıştım. karnımı çok sıkınca az zorlamayla doğrulabiliyordum. paylaşiiim dedimmm :34:

bende ayak karın kaslarımı kullnmaya çalışıyorum canım iki kez akşam yavşca kalkabildim ama bira uyumuşum üç buçukta biuyandım resmen sırtımkütük gibi kaskatıydı..annemi uyandırmrk zorundakaldım:59:YENİ ÇİÇİŞLER ....TL,ANNEMİN İLGİSİ SABRI PAHA BİÇİLEMEZ!!!:16:

nazirem sen nasıl oldun:nazar:yani iki üç günsonra bende daha ii olabilecekmiyim acaba..:58:

ben çok iyiyim canım daha doğrusu ben ameliyattan sonra duygusallığı yoğun yaşadım ama ağrı vs pek yaşadım diyemicem ilk andan itibaren kendim yatıp kalktım ameliyattan sonra hastanede ilk kalkışta bile hemşireye ben kendim kalkarım deyip kendim kalkmıştım çünkü kollarımdan tutupta kaldırmak istemişlerdi öyle daha çok canım yandı ama sen 2 ameliyat birden oldun tabiki seninki daha sancılı bir süreç olacaktır yarın daha rahat hissedeceksin kendini ve 4. gün her işini rahatlıkla yapabileceksin ben dün 2 küçük çocuğum var onları bile yıkadım düşün artık 1-2 gün sabret herşey güzel olacak

:70:

:53::53::53:çok şaşırdım hiç de belli etmedin gercekten süpriz oldu:34:gecmiş olsun bitanem.benimde arası ayrık sporcu sütyeninin arasına cengelli iğne takbilirsin dedei doktorum çok .şiş ve gerginlerçok ağrım var akşam uyyamadım.şimdi siteye girp biraz güçaliim dedim zor yazıyorum.buarada benimameliyatım uzun sürdüğü için kilot falançıkarılmıştı konuşuyoduk ya sonta diren hepsivardı..:5:neyse gecti biiti.işh.daha iiolucaz..

ewett güzeel süpriz oldu di mi :1: benm sütyenin arası fermuarlı çook sıkıyor yaaa. doktora sorcam biraz gevşetsek olmaz mı acaba :26: bnde kalkarken yatarken zorlanıyorum. ama kollarımı iyi hareket ettirebliorum şükür. yukarı kaldıramıyorum tabii.

bu arada söylemeyi unuttum. benim kilotumu çıkardılar ama özel bir şort giydirdileeeeerrr :52: çoook sewndim waryaaa çıkarmıcaz bu şortu dediler :52: çok mutlu gülerek girdim ameliyataaa:61: keşke sanada şort filan werselerdi nolurdu sanki. anlayamıyorum hala şu alt olayının çıplak olmasına...

aresyacııımmm geçmiş olsuuun canımmm :71: 2 ameliyat birden olmuşsun inşlh her şey istedğin gbi olurr cnmm:16: senin ameliyat gnünle benm ameliyatım aynı gündü. ben foruma yazmadım günümü dedim sizlere süpriz olsun :66: bıktırdım çünkü forumdaki kızları, sürekli gün alıyordum sonra doktordan wazgeçiyordum :1: ama iyiki bu sefer wazgeçmemişim :34:

bu arada benimde göğüs aram ayrık, birleşicektir dimi kızlarr!!! biraz daha birleşseler yeter :61:

karamelinde ameliyatı güzel geçer inşallahh:16: ben ameliyata girerken sizlerede dua ettim benim ameliyatmdan haberiniz olmasada :34: Rabbim bizi bir ömür mutlu olanlardan eylesin olmak isteyenlerede nasip etsiinnnnn:66:

geçmişler olsun sweet .
çok sevindim senin adına.artık cicişli günler senindir doya doya yaşaaaaa :9::7:

:70:

:53::53::53:çok şaşırdım hiç de belli etmedin gercekten süpriz oldu:34:gecmiş olsun bitanem.benimde arası ayrık sporcu sütyeninin arasına cengelli iğne takbilirsin dedei doktorum çok .şiş ve gerginlerçok ağrım var akşam uyyamadım.şimdi siteye girp biraz güçaliim dedim zor yazıyorum.buarada benimameliyatım uzun sürdüğü için kilot falançıkarılmıştı konuşuyoduk ya sonta diren hepsivardı..:5:neyse gecti biiti.işh.daha iiolucaz..

tatlım çengelli iğne benim ameliyat sütyenimde duruyor hala gece onunla yatıyorum. sen de tak. tabii göğüs yapısıyla da ilgili ama bir kaç milim birleşir demişti doktor. çok yapışık da sevmiyorum zaten ben. diren çıkartılırken nasıl oldu kuzum ya, en zzoru o diyorlar ya hep :59:

tatlım çengelli iğne benim ameliyat sütyenimde duruyor hala gece onunla yatıyorum. sen de tak. tabii göğüs yapısıyla da ilgili ama bir kaç milim birleşir demişti doktor. çok yapışık da sevmiyorum zaten ben. diren çıkartılırken nasıl oldu kuzum ya, en zzoru o diyorlar ya hep :59:

papatyam bende çok bitişk sevmiyorum yani normal sütyenle zaten birleşik durur die tahminediyorum.:40:benim de önden fermuarlı sporcu sütyenim işte arasına çengelli iğne tak şekil alması açısından dedi doktorumuz..çokilgili sağolsun dün üç kez yanıma geldi baktı ağrı sızım var mı die..hastanedeydi ameliyatı varmış ii oldu benim içinde:61:direnleri çıkarırken acıdı kasaltı olduğu için takılması gerekiyomuş..biddde çıkardıktan sonra biras sıktı kan kalmasın die çok canım yandı ama gecti bitti allaha şükür..:24:yarın kontrolüm var..demin telf.ettim kas gevseticiyi ağrı kesiciyi üç kez alabilirmiyim die tabiii ağrın varsa alabilirsin ama zoru atlattın die moral verdi :16:işte böyle...sen kontrole nezaman gelcen kuzum:70:

ewett güzeel süpriz oldu di mi :1: benm sütyenin arası fermuarlı çook sıkıyor yaaa. doktora sorcam biraz gevşetsek olmaz mı acaba :26: bnde kalkarken yatarken zorlanıyorum. ama kollarımı iyi hareket ettirebliorum şükür. yukarı kaldıramıyorum tabii.

bu arada söylemeyi unuttum. benim kilotumu çıkardılar ama özel bir şort giydirdileeeeerrr :52: çoook sewndim waryaaa çıkarmıcaz bu şortu dediler :52: çok mutlu gülerek girdim ameliyataaa:61: keşke sanada şort filan werselerdi nolurdu sanki. anlayamıyorum hala şu alt olayının çıplak olmasına...

canım arkadan gevset sıkarsa gevsetebilirsin demişti bana doktorum..:40:benim ameliyatım uzun sürdü ya ikiameliyat olunca mecbur sonta takmışlar..hatta odaya gelinceye kadar haberim yoktu anneme dedim ki neden benim tuvaletim gelmio die:1:amannn napiiimm oldu bitti sonucta bunu yapanda hemsireler onlar için normal bidurum tabi biz alışık diiliz ama...ben narkoz aldıktan sonra çıkarmışlar ondan utanmaya fırsatım olmadı:1:

geçmişler olsun sweet .
çok sevindim senin adına.artık cicişli günler senindir doya doya yaşaaaaa :9::7:

darısı başına canımcım..şimdilik ağrı çekiyoruz ama işh.ilerleyen günler güzel olur..bide şunu anladım ne kadar kendini hazırlasam da çekilen ağrı çok farklı..aklında olsun leylacım..bakalım ssenin kasaltımı olcak kasaltı gercekten ağrılıymış...:43:

ben çok iyiyim canım daha doğrusu ben ameliyattan sonra duygusallığı yoğun yaşadım ama ağrı vs pek yaşadım diyemicem ilk andan itibaren kendim yatıp kalktım ameliyattan sonra hastanede ilk kalkışta bile hemşireye ben kendim kalkarım deyip kendim kalkmıştım çünkü kollarımdan tutupta kaldırmak istemişlerdi öyle daha çok canım yandı ama sen 2 ameliyat birden oldun tabiki seninki daha sancılı bir süreç olacaktır yarın daha rahat hissedeceksin kendini ve 4. gün her işini rahatlıkla yapabileceksin ben dün 2 küçük çocuğum var onları bile yıkadım düşün artık 1-2 gün sabret herşey güzel olacak

maşh.:nazar:ben okadar çabuk toparlayamam ikiameliyat çünkü..işh.ii olucam ama:40:sabretmeye calışıyorum:21:

darısı başına canımcım..şimdilik ağrı çekiyoruz ama işh.ilerleyen günler güzel olur..bide şunu anladım ne kadar kendini hazırlasam da çekilen ağrı çok farklı..aklında olsun leylacım..bakalım ssenin kasaltımı olcak kasaltı gercekten ağrılıymış...:43:

bir kaç gün ağrı çekip sonra mutlu olacaksın inşallah sakın moralini bozma.geçecek de hep.
bilmiyorum benimki nasıl olacak ama ağrı çekeceğimiz kesin

canıııııııııııııııım sen ne zaman oldun bu da şimdi bana çok güzel bir süpriz oldu :nazar::nazar::nazar:Allah nazadan korusu çok çok geçmiş olsun:71:kendine iyi bak tatlım:16:

tatlım geçiçek hemde çok hızlı iyleşeceksin inşallah sonrası harika bbir dönem seni bekliyor ben 20 günde bile süper hissediyorum değil bir kaç ay sonra ne olacak ayyy heyecanlanıyorum yine:52::1::16:

canım çağhan beye en son ameliyat oldun, ne kadar ödedin acaba? hangi marka protez kullanıldı?ve hangi hastane?

papatyam bende çok bitişk sevmiyorum yani normal sütyenle zaten birleşik durur die tahminediyorum.:40:benim de önden fermuarlı sporcu sütyenim işte arasına çengelli iğne tak şekil alması açısından dedi doktorumuz..çokilgili sağolsun dün üç kez yanıma geldi baktı ağrı sızım var mı die..hastanedeydi ameliyatı varmış ii oldu benim içinde:61:direnleri çıkarırken acıdı kasaltı olduğu için takılması gerekiyomuş..biddde çıkardıktan sonra biras sıktı kan kalmasın die çok canım yandı ama gecti bitti allaha şükür..:24:yarın kontrolüm var..demin telf.ettim kas gevseticiyi ağrı kesiciyi üç kez alabilirmiyim die tabiii ağrın varsa alabilirsin ama zoru atlattın die moral verdi :16:işte böyle...sen kontrole nezaman gelcen kuzum:70:

oy kuzum kıyamam neyse direnleri de atlattın ya kurtuldun, ağrıların da inşallah geçecek. kollarına dikkat et canım yormaa!! merak ediyorum o diren olayını. koltukaltından derinin içinden mi çıkıyor o hortumlar :26: çıkartınca orası ne oluyor :26: bu arada koltuk altı mı oldu, meme altı mı bak onu sormadım sana?

ben cumartesiye aldım randevumu. hastanede görecek çağhan bey beni. bir kız arkadaşımla geleceğim, akşam da izmirde kalacağız. akşam eğlence, gündüz de alışveriş :34: :66:

Aresya gecmis olsun inşallah ağrılarından da kısa bir sürede kurtulursun kizlar forumda sizin kadar aktif olamasalar yazismalri takip ediyorum leyla bende Ağustos'ta olmayı planlıyorum ama daha barış beyle görüşmeye gideceğim sanırım sende ona olacaktın degilmi yanılıyor da olabilirim

Aresya gecmis olsun inşallah ağrılarından da kısa bir sürede kurtulursun kizlar forumda sizin kadar aktif olamasalar yazismalri takip ediyorum leyla bende Ağustos'ta olmayı planlıyorum ama daha barış beyle görüşmeye gideceğim sanırım sende ona olacaktın degilmi yanılıyor da olabilirim

hala araştırmaya devam ediyorum canım.hayırlısı olsun ikimiz içinde.hem ağustosa kadar daha çok var.yorumları ,tecrübeleri okuyorum sürekli.doktorların özgeçmişlerini makalelerini okuyorum.haberleşelim canım :54:

Back