Kizzz yok ona lafim var tabiki
Niye olmasin aciklama yazilari kopyaladi bi kac kisi geride kalan sayfalardada var onlari okuyan kisi zaten 2. 3. Yazilari eklemez hepsi ayni zaten
Azda degiller satirrr satirrr
Evet okudum o yazinida yok kiz niye banlanayim kimseyle polemige girmiyrum benyazı kopyalama hakkındaki düşüncemi yazdım
böyle uzun bir yazıyı kimse okumaz altlarını çizmek lazım önemli yerlerin
sen yinede yazma banlanma :)
Evet okudum o yazinida yok kiz niye banlanayim kimseyle polemige girmiyrum ben
Kisiye satasmam hicbir zaman prensiplerime aykiri
Yok tatlim atisip tartismadim ben bu konuda kimseyle cogu cevapsiz kaldi cevapta vermem sadece konuya yazin kisiye yazmayin dedim ki munenin dedigide hep buuzun süreli yazışma sonucunda gidiyorum ben çoğunluklavalla sen bilirsin
canım ben ne demek istediğini anladımm annesi oğlum tedaviye yanaşmıyor.. ve bu konuda çok zorlanıyorum diyor yani kendini salmışlığı var.. ve annesi bu konuda çok muzdarip.. umarım tedavi olmaya karar verir de ..en azından kendi için.. bu arda kuralı görünce hani yakışıklı bir oyuncu vardı tee.. şimdi adını unuttumm alkolden ve sigara içmeyeceksin dediği halde doktoru.. içen ve gene elinde içki şişesiyle yakalanan. hep o gelir aklıma oda kendi yaşamı için vurdumduymaz bir şahıs..Buyuk konusmayla ne alakasi var meshur ol ye ic gez bes parasiz kal sal kendini
Cok izledik televizyonlarda yiyip icip harcayip kendini sokaklara atip yardim dilenenlere sozum ona bu cocuk kendi istegiyle sokakta kaliyor hastaligina lafim olmaz.Allah sifasini versin.acima meselesine gelincede daha oncede haberlere cikti annesi cirpiniyor oda kendini teslim etmiyor tedavi icin sizofren oldugunu dusunmuyorum bu cocugun tiptaki raporu neyi nedir beni baglamaz hastaysada ne yapayim.
Neyse ...
annesinden daha iyimi bileceksiniz oğlunun tedavi istemediğini bu şekil yaşamaktan hoşladığını açıkladı kadın ve anne olarak bu duruma çok üzüldüğünü kaydetti..olur mu şizofren olduğuna inanmıyor arkadaş. ayrıca şizofrense şizofren yani ne yapsın dimi ama. dilin kemiği yok hakkaten.
buda değişik bir bakış açısı..Belki de şizofren degildir? Ben gerçi şizofrenlere de pek inanamıyorum ya neyse... Yani sonuçta alıştıgı renkli hayat bir anda elinden gitti ve daha azına razı olamadı belki de. Bu yüzden de garip garip takılmayı seçmiş olabilir. Bilemem artık...
aşık nesillerden bir nefer de bendim eyvah babamda ya da eyvah kızım büyüdü de oynuyodu tv den ayrılmazdımHey gidi Kuzenlerim'in Oğuz'u... Bir nesil aşıktı sana be.
Hey canına yandığımın dünyası. Neyken ne hale getiriyorsun insanları. Korkulur senden.
(Cok arabesk gunumdeyim, isyanım var.)
bana mı diyorsunuz bunu??annesinden daha iyimi bileceksiniz oğlunun tedavi istemediğini bu şekil yaşamaktan hoşladığını açıkladı kadın ve anne olarak bu duruma çok üzüldüğünü kaydetti..
Nejat işler mi ? Çok beğenirim kendisinicanım ben ne demek istediğini anladımm annesi oğlum tedaviye yanaşmıyor.. ve bu konuda çok zorlanıyorum diyor yani kendini salmışlığı var.. ve annesi bu konuda çok muzdarip.. umarım tedavi olmaya karar verir de ..en azından kendi için.. bu arda kuralı görünce hani yakışıklı bir oyuncu vardı tee.. şimdi adını unuttumm alkolden ve sigara içmeyeceksin dediği halde doktoru.. içen ve gene elinde içki şişesiyle yakalanan. hep o gelir aklıma oda kendi yaşamı için vurdumduymaz bir şahıs..
size dedimm..bana mı diyorsunuz bunu??
teee işte oo evet çok güzel yapıtlara imza attı ama sonradan sergilediği davranışları kendi istedi .arkadaşlar.. ve sanat camiasındanda elini eteğini çektiler üstünden.. pekte yakışıklı biriydi baaa.. rabbim herkese akıl .ve şifa versin. anacım bir başımız ağrır onu defetmek için neler yaparız . ne mücadele ederiz. yeterki dertlerden kurtulalım ve pozitif olalım diyee..Nejat işler mi ? Çok beğenirim kendisini
Allah aşkına ne diyorsunuz siz?size dedimm..evlaefe nin ne demek istediğini ben anladımda bi sizmi anlayamadınız..daaa sayfalar ca dalga geçilmiş kızla.. evet şizofren ..evet hasta ..ama annesi oğlunun tedaviye yanaşmadığını ve doktorları dinlemediğini söyledi ve ben bu konuda nasıl davranacağımı bilemiyorum dedi kadın. yoksa hastaneye gitti ve tedavi gördü ve çıkışı sağlandı..ama bir hastalıkta ki en güzel iyileşme insanın kendine inanmasıdır . yani tedaviyi kabul etmesidir..
teee işte oo evet çok güzel yapıtlara imza attı ama sonradan sergilediği davranışları kendi istedi .arkadaşlar.. ve sanat camiasındanda elini eteğini çektiler üstünden.. pekte yakışıklı biriydi baaa.. rabbim herkese akıl .ve şifa versin. anacım bir başımız ağrır onu defetmek için neler yaparız . ne mücadele ederiz. yeterki dertlerden kurtulalım ve pozitif olalım diyee..
valla baştan okudum zaten ve kızla dalga geçenlerdede sizde varsınız alaycı yorumlayacağınıza o yazan ne demek istemiş.. .anlasaydınız ha sizi alıntıladım çünkü sayfanın sonundada sizi gördüm eee dedim yeter yanii..yoksa no problem..daha cevap yazmicam polemik yapmak istemiyorum..Allah aşkına ne diyorsunuz siz?
en başından okuyun bi ne yazmışım ne demişim?
ve mümkünse kavga edecek başka birini bulun kendinize
Ruhsal rahatsızlık bambaşka bir şeydir , Senin başın ağrır ilaç içersin , ama örneğin ; majör depresyona girmiş bir insan bir ilaç alayım da iyileşeyim diyemiyor. Yemek yemen gerekir , iştahın yoksa zaten bunu yapamazsın , uyuman gerekir uyuyamazsın , kafanı dağıtman pozitif düşünmen gerekir , olumsuz düşüncelerden kurtulamazsın. İnsanın hiç hali yoksa , ve hiç bir şey yapamıyorsa bu adamın o hislerden kurtulması hiç kolay değil.teee işte oo evet çok güzel yapıtlara imza attı ama sonradan sergilediği davranışları kendi istedi .arkadaşlar.. ve sanat camiasındanda elini eteğini çektiler üstünden.. pekte yakışıklı biriydi baaa.. rabbim herkese akıl .ve şifa versin. anacım bir başımız ağrır onu defetmek için neler yaparız . ne mücadele ederiz. yeterki dertlerden kurtulalım ve pozitif olalım diyee..
efendilik başka paraya pula önem vermemek başka,, ama senin ayakta olmanı isteyen sevenlerin var doktor içmeyeceksin tedavin için şart diyorsa sen bunu kendin için yapmalısın ha yapmadın devam ettin.. eee o zaman o düştüğün duruma ben niye üzüleyim.. demek istediğim budur NET..Yaa evet arkadasimin clube takilirdi hep sonra gumusluge yerlesti cokta uzun sure hastanede yatmisti ama hala iciyormus halindende memnun gozukuyor Vakti zamaninda Aliyede tanindiginda tanismistim musteri olarak gelmisti cokta efendi mutevazi bir adamdi.Paraya pula sohrete cok inem veren biri degil satin aldigi telefondan anladim.Allah hakkinda hayirlisini versin
söylediklerin hepsine katılıyorum canım.. katılmadığım tedaviye yanaşmamaları.. ve yanaşmadıkları için perişan duruma düşüyorlar.. eee ondan sonra basın acındırma politikası na başlıyor bizlerde ah öyleymiş vah öyleymiş hele hele öldüğü zaman.. ipin ucu öyle bir kopuyorki şaşıp kalıyorum..Ruhsal rahatsızlık bambaşka bir şeydir , Senin başın ağrır ilaç içersin , ama örneğin ; majör depresyona girmiş bir insan bir ilaç alayım da iyileşeyim diyemiyor. Yemek yemen gerekir , iştahın yoksa zaten bunu yapamazsın , uyuman gerekir uyuyamazsın , kafanı dağıtman pozitif düşünmen gerekir , olumsuz düşüncelerden kurtulamazsın. İnsanın hiç hali yoksa , ve hiç bir şey yapamıyorsa bu adamın o hislerden kurtulması hiç kolay değil.
En basitinden yakını ölmüş bir insan nasıl bir anda normal hayatına dönmesi gerektiğini bilmesine rağmen zorlanıyorsa , bu insanlar da zorlanıyor.
İnsanlar hala bunu hastalık olarak görmüyor ama .