Merhaba ınanın 1 aydır kendıme gardroptan keske almaz olaydım dedıgım canta ıle ugrasıyorum. Gardrop uygulamasından aldıgım marka ve pahalı cantayı karsı taraf hemen odemesını yaparsanız daha da ındıricem fıyatını dedı. Tabıkı mutluluktan ve bır yandan endıse duyarak tamam dedım. Urun sıze geldı mi kısmı cıktı .... beyefendı ( ısmını paylasmayı cok istiyorum baska ınsanlarıda kandırmasın) onu onaylayın yoksa sıze yolladıgıö kod gardropta gozukmez dedı akılsız ben onayladım. Ptt degıl arasla yollıcakmıs. Benım hayatımın en streslı surecı basladı. Kendıme bırıktırdıgım parayla bır canta aldım kadınlar gunu hedıyem ılk defa. Aras kargoyu sureklı takıp ve arama halındeyım yuklu mıktarda bır para verdım ve gece uyuyamıyorum. Bır hafta ıcınde baska kargomu getıren aras kargo kargomun gerı cekıldıgını soyledı ve satıcıyı aradım yanlıslık oldu dedı. Dogru mu bilemıyorum. Sonra duzeltildi dıyen aras kargodan kısıde var duzeltılmedı dıyen de. Aras kargo tutarsız ve ne dedıgı bellı olmayan bır kurum malesef oncedende evden kargo alımında yasattılar. Kargo o saatten sonra kayıp oldu ve hala antalya plaj subesıne gıtmesı beklıyorum. Arkadaslar Gardroptan aldıgım urun kullanıcısını paylasıcam orjınal........ baslıyor ılerleyen gunlerde cunku sız benım gıbı hata yapmayın. Beyefendı hemen satarken telefona donus yaptı fakat sonraki surecte gunlerce acmadı. Halada sadece cuma yazar sonra bıtiri oda ıadesını yapıyorum der yalan konusur ve kapatır. Kargoyu gerı cektı Suan kargo gelırse ıade yapıcam dıyor. Bakalım dava acmaya hazırlanıyorum. Lutfen Gardrop gıbı sıtelerden alısverıs yapmayın aras kargo zaten hıc bır zaman sıstemı calısmayan ve kargonun nerde oldugunu bılmeyen bır sırket.
Son düzenleme: