- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yanlış anlamazsan merak ettiğim bişey var. eşin sana şiddet uygularken hiçmi karşı koymadın.
bende o durumları yaşadın. Sana tavsiyem bir doktora görün bu olayı kolay atlatmak için psikolojik destek al. Depresyonda olabilirsin bende ariyim şuan çok zor yardımcımız olsun allahArkadaşlar merhaba ;
Gunlerdir burdaki forumları okuyorun sürekli olarak . Yazılanları okudugumda bende burda paylaşmak istedim sizlerle içimi sıkan beni boğan bu donemimi.
Ben 25 yasındayım 1 yıl 3 aydır evliyim . Evlilik oncesi 3bucuk yıl kadar bir sevgililik evresi yaşadık . Bu donemde malesef ki hiç tanıyamamışım eşimi sanırım. Evlilik oncesi hıc bır seyı boyle hayal etmemiştim cunku esım bana karsı gayet anlayıslı herseyı oturup konusup orta yolu bulabıldıgım sureklı romantık suprızlrr yapan beni mutlu gormek için varını yogunu ortaya koyan herseyde arkamda yanımda olan ve beni cok seven bir adamdı ...
ama evlenip aynı evın ıcersıne gırdıgımızde ılk donemler yıne bu sekılde gayet sorunsuzdu..(ilk 3 -4 ay ) eşimin ailesiyle nişanlılık donemınden ıtıbaren pek anlasamıyorduk ama ben onların yaptıklarını soyledıklerını pek takmaz cevap vermezdım nasıl olsa eşim soyledıklerını onemsemıyor duskun degıl aılesıne dıye . Ama artık yaptıkları saygısızlıklar beni saymamaları bana soyledıklerı seyler sureklı laf sokmaları ve ozellıkle o p... babasının esımı doldurup doldurup eve yollaması sınırlerımı bozmaya baslıyordu ve esımle sureklı kavga etmeye basladık cunku hıc bırseye karsı ne yanımda oluyordu nede susturuyordu onları ...
annesi birdr o kadar yılan bır ınsankı benimle askım canım bitanem diye konusup arkamdan esıme karsı dolduran bir kadın (esımdede beyın olmadıgı ıcın bu dolduruslarla gaza gelir) .. neyse bu bır sekılde bu zamana kadar geldi .. annesi babası dolduyordu ıftıraları atıyorlardı yalanları sıyluyorlardı esımde gelıp evde bana patlıyordu ben esıme oatlıyordum bagır cagır kavga kıyamet bu zaman kadar geldik sabrımla
..esım bır gun geliyordu annemle gorusmeyeceksın benım annem cok yalancı cok cırkef bır kadın arasa bıle acmayacaksın derdı ertesı gun gelır anneme gıdıcez derdi ben gıtmıycem dedıgımdede kavga kıyamet kopardı .. bu dengesızlıklerı beni bogmaya baslamıstı bır gun oyle bir gun byle her soylenenden etkılenmesı beni yıpratıyordu asırı dengezıdı ben De artık napacagımı sasırıyordum kıme nasıl davranacagımı ..ailesiyle ıyı olsam suc oluyordu kotu olsam suc ... bunun dısında hıc bır problememiz yoktu sureklı annesı sunu demıs babası bunu demıs ben onların ıstedıklerını yapmıyormusum ,, onların evıne gıdp gelmiyormusum (kendılerıde cagırmama ragmen sureklı evıme bıle evlendıgımden beri 2 kez geldiler sadece oda zor zahmet ) yok efendım onları begenmiyormusum ,istemiyormusum .. onlar bana karsı ıyı olsalar ben neden istemeyeyım onları yada zorum ne nıye kacırayım huzurumu bos yere ama s... ogulları algılayamadı bunları .. zaten kendılerıde kopuk bır aıleler babası dogru durust eve gelmiyor cogu zaman dısarıda kalıyor yada cok gec saatlerde geliyor gelirsede annesi desen orda burda gezıyor sadece yatmak ıcın eve gıdıyor ben bunların evlendıkten sonra farkına varabıldım bır aıle duzenlerının olmamasının belki benim aile yapım esıme agır geldi oyle bır bırlık gormedgı ıcın kaldıramadı aıle olmanın yukunu
..neyse bundan 2 hafta once kayınpederım beni aradı bama bıldıgımız hesap soruyor '' sen bizden uzak duruyorsun oglumuzu kaybettık senın yuzunden ,, ben size yok efendım soyle dugun yaptım boyle esya aldım,, kocana sureklı guzel işler baglıyorum siz benim sayemde gecınıyorsunuz bu kadar rahat ,, ben olmasan senın kocan bır hıc ona ısını ben kurdum parasını ben verdım ben olmasam sız bır hıcsınız senın bıze mınnet etmen lazım ' dıye konusuyor herıf karsımda . Bende ılk kez evlendıgım gunden beri actım agzımı bu kez " baba bunlar suanda nereden cıktı ben sımdıye kadar sıze ne bır saygısızlık yaptım nede bırsey sız beni benimsemedınız hıc bır zaman bende bu yuzden sız ne kadar yakınsanız o kadar yakınım sıze ben her seyı saydım her hastalıgı her ozel gunu vsyı sız beni saymayınca bende bır sure sonra sız nasılsanız oyle oldum sadece vede ne yani şimdi arıyorsun beni sanki hayır kurumuymussunda bende yardıma muhtacmısım gıbı sunu yaptım bunu yaptım benım sayemde dıyorsun bana mı yaptın yaptıysan ogluna yaptın allaha sukur benım ne senın ne oglunun parasına puluna ıhtıyacım yok calısıyorum ıyıde kazanıyorum allaha sukur bunları benımle degıl oglunuzla konusun yada oglunuz varken hep bırlıkte konusalım dedim kapattım telefonu ben 2 gun boyunca esıme anlattmadım bu konusmayı pazar gunu oldugunda kahvaltı yaparken dayanamayıp anlattım esım bır sınırlendı ne demek bunlar dıye bagırmaya basladı ve babasını aradı ''baba boyle boyle demıssın "dıye veeee babası dedıkı ben karınla hıc konusmadım ki oglum bunları soyleyeyım nasıl uydurmus ben boyle seyler bıye sıylıyeyım dedi ben tabi şok içeridindr dinliyorum neyse esım bana ınandıgını soyledı konustuk hallettık benim annem babam boyle gorgusuzler soylerler dedi konu kapandı bende sasırdım bir daha hıc acmadım konuyu esımde acmadı.
. 5 gun once işten eve geldim yemek yapıyordum eşim geldi eve gun boyu benımle gayet normal bır sekılde konusan mesajlasan arayan adam eve geldi barut gıbı içmiş bildiginiz leş gibi sarhoşş bagırıyo cagırıyo bana sureklı hakaretler ediyor .. yok ben onu aılesınden koparmısım ben sızofrenmısım babasının soylemedıgı seylere soyledı demısım yok efendım annesı beni arıyormus arıyormus telefonlarını acmıyormusum ailesini hep kucuk goruyormusum (ailelerimiz biraz farklıydı beniö ailem maddi ve manevi olarak daha iyi durumdalardı bunu hep kompleks halıne getırdıler ) ben hep onu aılesıne kucuk dusurmusum vs vs bır suru ıftıralar butun gun babası ıle konusmus artık babasından utanıyormus benım gıbı bır karısı oldugu ıcın .. kendısı cok sarhos ve naptıgını bılmez bır halde beni kollarımdan tuttup sarsarak bir yere goturucegını ve onunla gıtmek zorunda oldugumu soylemeye basladı nereye duye sordugumda gorursun soru sorma sen istedin gibi cevaplar verince ben gelemem seninle suanda dedım beni iyice hırpalamaya vurmaya baslayıp gelıceksın dıye dıreteye basladı ben cok korktum ve gızlece annemle babamı aradım kosun bize gelin diye bu kez esım babamı aradım diye iyice delirdi elimden telefonumu alıp kırdı kapıyı arkadan kılıtledi ve bıldıgın dovmeye basladı beni ayagım kırıldı kollarım boyunlarım mosmor parmak izleri oldu ailem geldiğide kapıyı acmadı benim karım ıstedıgımı yaparım dıye bagırıyordu bır ara bos anını yakaladım kapıyı acıp bıldıgın kosarak kactım evden canımı kurtardım resmen o evden ..
sonrasında zaten komsularımla ve aılemle karakola gttık hastaneden darp raporu aldım 1 ay uzaklastırma cezası verdıler esıme tabı bu arada ne aradı ne sordu 5 gundur aılemın yanındayım .. annesı olucak o kadın annemi aradı kızınız bıttı bızım ıcın o bızı naparsak yapalım saymak zorundaydı artık oglum ne sızı ne kızınızı arayamaz ararsa nolcagını bılır cunku dedı annemdende agzının payını alıp kapattı telefonu bır dahada o cepheden ne ses var ne seda ..
. bense şimdi dusunuyorum aklımda onca seyden sonra gerı donmek asla yok !!!! ama nasıl olucak nasıl atlatıcam simdi tekrar nasıl yeni bir duzen kurucam ve sanki kocaman bir bosluktayım gıbı ıcımden ne kımseyle konusmak gelıyor ne telefonlara yanıt verıyorum ne mesajlara evden dısarı cıkmak dahı ıstemıyorum adım atmaya bıle mecalım yok .. suanda dava açmak o surecleri yasamak bıle cok zor geliyor bu konuda daha bir adım atamadım .. Bir an once içindeki bu sıkıntı kalbımdeki kırgınlıklar nefret gecsin gitsin istiyorum sadece (
Tabikide karşı koymaya calıstım ama gucumun ona yetmesini bekleyemezdık zaten yapabıldıgım tek sey orda oraya kacmaya calısmak oldu
Boşan kurtulda,
KIRIK ayakla nasıl koşup kaçtın ben onu anlamadım??
Ve yazın çoooook uzun paragraf yap, çok ayrıntı vermeden yazarsan daha iyi olur.
Kol kırıkken koşulur. Çünkü onun üzerine basıp koşmuyorsun.kaçar ya ilk an farkedilmeyebiliyor. oğlum kreş de düşmüş. bişeyi yok iyi dediler. ağlamadı da çocuk 2 yaşında falandı ancak. meğer dirsekten kırılmış kol.
bende o durumları yaşadın. Sana tavsiyem bir doktora görün bu olayı kolay atlatmak için psikolojik destek al. Depresyonda olabilirsin bende ariyim şuan çok zor yardımcımız olsun allah
Kol kırıkken koşulur. Çünkü onun üzerine basıp koşmuyorsun.
Kıbırdatmazsan belki çok acıtmıyordur.
Ama kırık ayak çok acıtmazmı yahu
Üzerine basılıp nasıl koşacaksın.
Kol kırıkken koşulur. Çünkü onun üzerine basıp koşmuyorsun.
Kıbırdatmazsan belki çok acıtmıyordur.
Ama kırık ayak çok acıtmazmı yahu
Üzerine basılıp nasıl koşacaksın.
O kadar zor ki bu süreç bende yaşıyorum 6 yıl oldu bu ayın sonunda 7 ye başlayacaktık. Başlayamadık ; olduramadık... Önümüzdeki ay son bulacak.Yabancılaştık ,daha da yabancılaşacağız ...Ne kadar zormuş ne kadar yıpratıcı .Yeni bir başlangıç için gücüm yok ama toparlayacağım kendimi.Allah sabır versin benimle aynı şeyleri yaşayanlara.Bir yanın eksik kalıyor hep,için acıyor,anılar canlanıyor gözünde.Geçecek diyorum geçecek sabret...