Burayı okuyanlar için;
Uygulamalardan ürün alırken satıcıların çakallığına KANMAYIN!
Sizin hatanız kişinin bilgilerini vererek ürünün parasını kendisine, şahsına transfer ettiniz.
Gardrops da bir sürü ürün sattım, asla kimseye hesap numaramı vermedim veya aldığım hiçbir şeyde kişisel bilgilerini benimle paylaşmalarına izin vermedim.
Gardrops çalışma prensibi;
siz ürünü alırsınız, karşı taraf kargolar. İster ptt isterse aras vs ne isterse verir ve sisteme takip kodu girilir. Ardından size ürün gelir siz EĞER ONAY VERİRSENİZ para karşı tarafa geçer. Otomatik onay siz teslim aldıktan 3 gün sonra yapılır, ola ki bir sorun varsa ödeme ötelersiniz.
Size hesap numaramı verim, komisyon vs çok diyenlerden kaçın. İsterseniz dünyanın en güzel şeyi olsun asla almayın.
paranızı nasıl kurtarırsınız bilmiyorum gardrops size para iadesi yaptırsa bile sistemde gözüken meblağ kadarı yapılır yani yaptığınız havale boşa çıktı.
Tüketici hakem heyetine gitseniz bile çok fazla sonuç beklemiyorum maalesef.
buda burayı okuyan herkese ders olsun.
Uygulamalardan bir ürün alırken ödemeyi uygulamada yapın. Kişilerle muhatap olmayın, kimse sizin komşunuz, arkadaşınız değil güvenmek zorunda değilsiniz onlara.
ürün gelmeden ASLA ONAY VERMEYİN. Çünkü paranız uygulama hesabında tutulur, hatalı, sahte vb ürünse eğer kabul etmiyorum der iade edersiniz.
pahalı ürünleri 10tl 100tl ucuz diye uygulamalardan almayın. Varsın pahalı olsun birkaç lira gidin gerçekten arkanızda durabilecek muhatap bulabileceğiniz yerlerden alın