• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

Evet hanımlar, saat olmuş 01.30, sizi de uyutmadım. Yine uyumayacağım daha ama, oturmaktan belim ağrıdı biraz, uzanayım biraz da.
Çok teşekkür ederim hepinize. Yarın burada olursak görüşmek üzere diyeyim.
İsim bulmak arka planda kaldı benim için, çok eğlendim sizinle sohbet ederken.
İyi geceler, yarın görüşmek üzere. :KK3:

Evet hanımlar, saat olmuş 01.30, sizi de uyutmadım. Yine uyumayacağım daha ama, oturmaktan belim ağrıdı biraz, uzanayım biraz da.
İyi geceler
:)

Ama ben yeni gelmiştim 😄neyse kısmet 🙋🏻‍♀️😄

Bir şey diyeceğim yalnız, bu fikri unutmadı hala oradan yürüyor bana. "Sen beni sevmiyor musun, seviyorsun, çifte kavrulmuş lokum gibi bir durum olur bu" falan diyor. Neydi o isim söylemeyeyim beğeneceği tutar demiştim, onu sahalara salma aşamasına geldim, adam fikri tuttu bırakmıyor, aaaaaa, Bamsı beyrek miydi neydi :KK70:

Sizin cinsiyet belli mi? Erkekse gezin sayfalarda :KK70:
sanirim kiz 😁

Sungur
Sarp
Ayaz

Yağız

Beğendiğim isimlerden bir kaçı.
Umarım faydalı olur. =)

Tam benlik konu he hemen yerimi alayım. Çünkü benim eşim de sizin eşinizle aynı ne isim bulsam hepsine kılıf bulur hepsiyle dalga geçer kızımın isminde bile dünya savaş verdim en sonunda birbirimizi ikna edemedik iki isim koyduk onun ve benim istediğim isimler oldu. İkinci ismi Duru kızımın o ne öyle Duru sabunları sabun markası falan dedi ama benim hayalimdi vazgeçiremedi:) bende bir daha çocugum olursa erkek ya da kız tek isim ve Türkçe kökenli isim koyacağım. Çünkü iki isimler söylenmiyor size önerim erkek ismi Alp Türk olabilir
Alper Türk olabilir birleşik yapabilirsiniz böyle
Alperen türk olabilir.
Alp ismini çok severim türetiyorum
Gökalp
Eralp
Alphan
Alptuğ bunlar alpli isimler eşiniz beğenirse benim zor beğenen eşimle alp konusunda anlaşmıştık erkekte Alptuğ ve alphan ikisine zor bela olabilir dedi :KK70:
Kızıma Feyza düşünmüştüm bir ara o ne öyle feza torpilleri vardı. O aklıma geldi ıyyy demişti. Her şeye birşey bulur sizinle aynı durumdayız yani 9 ay isim konusu konuşuldu.

Alp dışında türkçe isimler olarak
Batu
Bertuğ
Orhun
Ertuğrul
Yavuz
Bartu
Çağan
Yaman
Uygar :)
Umarım içinden birini beğenir

Back