• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

Ayda kız ismi nasıl dedim, yazarsam şevkiniz kırılır yazmiciiiiim :KK70:

Yok canım, bir cıngara bakar :KK70: Şu an iyi günler bunlar, ondan üstüne gitmiyorum, gönlü olsun istiyorum. Salon kadını çizgimden çıkarmasın beni yani :KK70:
Ben biliyorum bunu ayda ismine bazı kişiler marsta diye cevap verir 😅 ya da bi espri varya
-Ayda 500 bin dolar kazanmak ister misin?
-Evet
-O zaman aya git 😁😁😁

Şöyle dedi, bunu dedi diye yazmayayım, direkt ağzından yazıyorum:

"Bu sonu Tatlıtuğ'un tuğ'u ile bitenleri sen önermediğin için problem çıkarmaya gerek yok, isterlerse benim adımın sonuna tuğ eklesinler yine de olmaz.

Çağrı koyup her ramazan "hehe Çağrı seni tvde görmüşler" dedirtmeyelim. 20 senedir var o film, 20 sene daha sürer.

Uygar olacağına Uygur olur, bunu zaten konuşmuştuk. He de yeter, Uygur olur.

Ertuğrul asla olmaz, git bi' 7-8 sene sonra okullara, her sınıfta 3 tane Ertuğrul göreceksin TRT'deki dizi yüzünden. Artık teneffüslerde tahta kılıçlarını alıp 'öz hakiki Ertuğrul" kim onu bulmaya çalışırlar.

Alp için zaten beeeeeelki demiştim, hala belki.
İçinde gök geçenleri neye çevirecekler söylemem gerek yok sanırım, sen Göktürk diye diretiyorsun ama hem Göktürk Türk eko gibi olacak, hem de k harfi k olarak kalmayacak.

Sungur Çorumlu olsak olurdu. (Çorum'da ilçe var Sungurlu diye onun için diyor.) :olamaz: Ayrıca Uygur bulgursa, Sungur bulgur da olur."

dedi. Didi. :D

Yavuz'u söylemedim bile, daha önce yazmıştım, üniden bir arkadaşımdı kıskanırdı onu. Kürşat yılan hikayesi dizisi nedeniyle yalan oldu.

Yine sadece bir isme onay çıktı, o da neydi beeeeelki.:olamaz: Uygur geliyor sanki yarabbim :olamaz:
O zaman Oral Uygur, hadi bakalım :D
Uygur'a hayır :KK12:En Büyük KK

Ediz
Eray
Tuna
Timur
Başar

Batu
Saner
Uzay
Yekta

Devam mı? =)