• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arapça olmayan isim

kavun kokusu kavun kokusu
Aklıma geldi bak sen Selçuk istiyorsun yaa son zamanlara doğru rüya görüyormuş gbi yap kan ter içinde uyan noldu biliyor musun hayatım de noldu diyecek
Rüyamda beyaz sakallı biri Selçuk Han'ın adını koyun Selçuk türk olsun bebeğiniz dedi dersin
Bebeğin adı belli oldu dahası tartismaya kapalı falan de :KK70:
Eşi pek yutacak birine benzemiyor hatta tekrar rüya gör ak sakallı dedeye selam söyle iç işlerimize karişmasın der :KK70:

O zaman kendi begendigin ismi kullan öyle.kabul ettir :KK70:
Kafam yine pırıl priil :KK70:
Ya da zaten en çok benim elimin altında olacak bu çocuk, içten içe işlerim, Selçuk ismine ısındırırım, adını değiştirip Selçuk yapmazsan sütümü helal etmeme bağlarım, şak 18 yıl sonra al sana Selçuk. O daha çok koyar hatta insana :D

Ya da zaten en çok benim elimin altında olacak bu çocuk, içten içe işlerim, Selçuk ismine ısındırırım, adını değiştirip Selçuk yapmazsan sütümü helal etmeme bağlarım, şak 18 yıl sonra al sana Selçuk. O daha çok koyar hatta insana :KK70:
Hahahahhha :D
Çok mantıklı yavaş yavaş çocuğu işle sen :)

Bütün herkese bişey var :KK70:
Türk oğlu türk olsun çok mantıklı :KK70:
Ahahahahaaaaa çok güldüm yaaaaa.
Gözleri parladı adamın. Türkoğlu Türk olacaksa adı, ben öyle bir şeye açıksam kendi ismioğlu Türk olurmuş.
Hani adı Ahmet olsun eşimin, çocuğun adı Ahmetoğlu Türk olsunmuş.
Ben de senin aneeeyn güzel mi dedim.

Ahahahahaaaaa çok güldüm yaaaaa.
Gözleri parladı adamın. Türkoğlu Türk olacaksa adı, ben öyle bir şeye açıksam kendi ismioğlu Türk olurmuş.
Hani adı Ahmet olsun eşimin, çocuğun adı Ahmetoğlu Türk olsunmuş.
Ben de senin aneeeyn güzel mi dedim.
Hahahahha
Allahım ya rabbim düşünceye koş :D
İnsn kendi ismiyle oğlunu nasıl sever :D

Kesin güzel güzel.olmasa babam evlenir miydi falan demiştir :D

Okuya okuya geldim valla çok eğlendim :)
Tosbayı uyutuyordum bi baktım uyumuş çocuk öyle aktı konu
Oğul koyun siz :) ilerde kendisi seçince kocaya dava açar değiştirirsin :))

Back