• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Arap Tarzı Göz Makyajları

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
iş biraz da kaşta gözde bitiyor :17: arapların da maşallah gözler kaşlar çok düzgün, genetiklerinde var sanırım :37:

Açıkçası benimde nasıl bozulmadan kaldığına dair bir bilgim yok. Günlük hayatta benzer bir makyaj kullanmak istiyorsan tek çözüm belli aralıklarda göz makyajını tazelemek oluyor.

sağol oslana , acaba kalem yerine eyeliner sürüldüğünde toplanmıyor mu?

sağol oslana , acaba kalem yerine eyeliner sürüldüğünde toplanmıyor mu?

Ne demek canım. Biraz cilt yapısıyla da alakalı bir durum. Yağlı göz çevresine sahip kişilerde daha fazla akma ve toplanma oluyor... Ben uzun zamandır ne kalem ne de eyeliner kullanmıyorum. Sürme ve far kullanıyorum bu sayede akma ve toplanma daha az oluyor.

Ne demek canım. Biraz cilt yapısıyla da alakalı bir durum. Yağlı göz çevresine sahip kişilerde daha fazla akma ve toplanma oluyor... Ben uzun zamandır ne kalem ne de eyeliner kullanmıyorum. Sürme ve far kullanıyorum bu sayede akma ve toplanma daha az oluyor.

bak sen deyince aklıma geldi maybelline'in bu ürünü çok çok kalıcı. bende altın ve koyu füme rengi var, belki fümeyi o iş için kullanabilirim, hatta bugün bi deniyim. :9::34: hiç de becerikli değilimdir gerçi bu konularda :9:
$maybelline-color-tattoo-24hr-eyeshadow.jpg

bak sen deyince aklıma geldi maybelline'in bu ürünü çok çok kalıcı. bende altın ve koyu füme rengi var, belki fümeyi o iş için kullanabilirim, hatta bugün bi deniyim. :9::34: hiç de becerikli değilimdir gerçi bu konularda :9:
Eki Görüntüle 823371

Paylaştığım videolardan esinlenerek yaparsın makyajını, yapacağına inanıyorum changing:9:

Back