- 15 Haziran 2012
- 3
- 0
buğday yağını denedikten sonra sonucunu yazarmısınnnn merak ettimde...
Buğday yağı tüyleri besliyor, tavsiye etmem, tercih senin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buğday yağını denedikten sonra sonucunu yazarmısınnnn merak ettimde...
Muzice Resmen
Geçen yaz farklı rengini kullanmıştım, sivilceler çoşmuştu.
Şimdi pembe olanını kullanıyorum, 1 haftayı geçti..
Sivilceleri bıraktımi siyah noktalarm küçüldü.
bildiğim kadarıyla eski kadınların kullandıgı tek kremlerin arasında..
bildiğim kadarıyla cilt beyazlatmak için kullanılıyor...
nerden alıyorsunuz kaça alıyorsunuz....
Benimkide pembe, cildim hafif yağlı sanki sivilce yaptı bende ama beyazlattığı doğru :)
bu gün aktardan 2,5 tl ye arap kızı kremini aldım ve yüzüme sürdüm uygulama iyi olursa buraya yazıcam :)
arkadaslar bir arkadasim arap kizinin prospektusunu okutmus ve icinde amonyak oldugunu ogrenmis. diger renk veren madde ise pudraymis ve krem kismi da vazelin. ben de almistim bu urunu fakat amonyak olayini duyduktan sonra gercekten farkettim ki bu krem amonyak kokuyor. bir daha hayatta surmem, lutfen arkadaslar boyle seyleri degil yuzumuz baska vucudumuzun hicbiryeri icin kullanmayalim. arnavut kremi ile ayni kapiya cikiyor. bizim aile zaten yugoslav gocmeni orda cok kullanirlarmis bu kremi, herkesin cildini mermer gibi beyaz yaptigini fakat disleri de curuttugunu soylerdi ananem, bunun nedeni de icindeki civa tabiki. arap kizindaki amonyagin da cilt kanserine yol acacagi asikar. lutfen guzelim cildimizi boyle urunlerle bozmayalim, kulaktan dogma degil dermatolog onayli urunler kullanalim. bu cilt bize daha cok lazim:)
yazmış burada bir arkadaşım.
gittim ben de eczaneye sordum
kesinlikle kullanmayın o tarz kremler dedi
cilt kanserine yol açıyormuş !!!!!
arkadaslar bir arkadasim arap kizinin prospektusunu okutmus ve icinde amonyak oldugunu ogrenmis. diger renk veren madde ise pudraymis ve krem kismi da vazelin. ben de almistim bu urunu fakat amonyak olayini duyduktan sonra gercekten farkettim ki bu krem amonyak kokuyor. bir daha hayatta surmem, lutfen arkadaslar boyle seyleri degil yuzumuz baska vucudumuzun hicbiryeri icin kullanmayalim. arnavut kremi ile ayni kapiya cikiyor. bizim aile zaten yugoslav gocmeni orda cok kullanirlarmis bu kremi, herkesin cildini mermer gibi beyaz yaptigini fakat disleri de curuttugunu soylerdi ananem, bunun nedeni de icindeki civa tabiki. arap kizindaki amonyagin da cilt kanserine yol acacagi asikar. lutfen guzelim cildimizi boyle urunlerle bozmayalim, kulaktan dogma degil dermatolog onayli urunler kullanalim. bu cilt bize daha cok lazim:)
yazmış burada bir arkadaşım.
gittim ben de eczaneye sordum
kesinlikle kullanmayın o tarz kremler dedi
cilt kanserine yol açıyormuş !!!!!