Aranzda jinefemde doum yapanlar var m?

bu gün randevum vardı jinefeme gittim kızlar sibel çevikkol dkr adı çok tatlı ve ççok nezih bir yer ayrıca pahalıda değilmiş yaw

Mrb ben elvan msjınızı daha önceden gördüm ama üye olmadığım için cvp yazamamıştım.ben jinefemde doğum yaptım ayrıca dr um sibel hnmdı çok memnun kaldım ve kesinlikle herkeze tavsiye ediyorum,başka sorularınız olduğunda seve seve cvp veririm hoşçakalın

Ben jinefemde yaptım ama bu tarihte işinize yararmı bilemiyorum öğrenmek isterseniz yazın lütfen

arkadaşlar jinefemin sadece özel sigortalarlamı anlaşması var? ben memurum oğlumda jinefemde ibrahim trak doktorumdu memnundum, ozaman vardı anlaşması,şimdi 7 haftalık hamileyim şimdi jinefemin fiyatları nasıl?

arkadaşlar jinefemin sadece özel sigortalarlamı anlaşması var? ben memurum oğlumda jinefemde ibrahim trak doktorumdu memnundum, ozaman vardı anlaşması,şimdi 7 haftalık hamileyim şimdi jinefemin fiyatları nasıl?

havva hanım için bugün aradım. evet özel sigortalarla anlaşması var emekli san.ile de ama 60 ytl muayene ücreti dediler.her defasında.eee bunun içinde zaman geçtikçe tahlil vs.ler eklenir mi bilinmez.

:uhm:

X