o zaman sana güzel haber salı gününden beri 1.8 kg :) hoş bunun büyük kısmı sudur ama olsun çok mutlu oldum dedigin gibi sürekli yiyorum yani karnımın acıktığını hissetmeden ve bol bol su :)
Canim seni cok iyi anliyorum. Ben de bir kisir dongudeydim. Ye, kilo al. Kilo alinca mutsuz ol yine ye....offf cok kotuuydu.akapunktur ,diyetisyen kendi yontemlerim ve olene kadar spor.yok yok yok. Kusmayi da denedim ama kendime olan saygimi yitirdim. Isvec karatay elma lahana. Yok yok. En son care zayiflama ilaci alacaktim. Onlarin zararlarini bilirsin. En sonunda dukan diyetiyle tanistim...ve harika kilo veriyorum..dukan kesin cennetliktir diyorum. Ne olur kendi hatrin icin kitabi al ve oku.hayatin degisecek.ben kaybolan yillarima yaniyorum. 7 yildir gormedigim kilodayim. Bir dene....oof inan artık kendimden soguyorum kayınpederim bile lafını etmeye başladı 'senden tek isteğim var zayıfla' diye eşim desen oda çok istiyor baskı yapmıyor rencide etmiyor ama zayıflarsam çok mutlu olucak biliyorum .. diyetisyene de gittim kendim diyetlerde yaptım ama yok geçen sene 12 kg werdim 6sını tekrar geri aldım yediğim yemek değil içtigim içmek değil anlamıyorum eşimde yemiyorsun neden böylesin sen diyor üzülüyorume bebek desen bu kg ile hamile kalmak istemiyorum..
Kilo problemini ne yaptiniz verebildiniz mioof inan artık kendimden soguyorum kayınpederim bile lafını etmeye başladı 'senden tek isteğim var zayıfla' diye eşim desen oda çok istiyor baskı yapmıyor rencide etmiyor ama zayıflarsam çok mutlu olucak biliyorum .. diyetisyene de gittim kendim diyetlerde yaptım ama yok geçen sene 12 kg werdim 6sını tekrar geri aldım yediğim yemek değil içtigim içmek değil anlamıyorum eşimde yemiyorsun neden böylesin sen diyor üzülüyorume bebek desen bu kg ile hamile kalmak istemiyorum..
Canim bunlar hastalıklı düşünceler beni yanlış anlama ama zayıflamak için ilk önce bu düşüncelerden kurtulmalisin başarı hikayelerini okumanın tavsiye ederim özellikle güldemirin başarı hikayesi yaz google a forumda çıkıyor canım kendine bu şekilde eziyet etme lütfenbir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?