Aranızda Kusarak Zayıflayan Var Mı Kızlar?

yahu sordum aranızda yapan var mı diye kusuyorum da demedim 1 saat yürümediğimi nereden biliyorsun? bence sen kayıtsız kal bu tavırla lütfen..

ciddi ciddi düşünüyorum demen yapacağını gösterir az çok.
ciddi olmasan bu konuyu burda açmazdın herhalde.

Etu merhaba...Bak,internette hadise diyeti var. Eurovisiona katıldığı zaman 2 ayda 8 kilo verdiği diyet. Yememeye değilde,sağlıklı beslenip bütüüüüün gün yeme esasına dayanıyor :) Metabolizmanı hızlandırıyorsun bu şekilde ve istemesen de veriyorsun kilo.. Ben bugüne kadar 3 sene aralıkla 2 kere yaptım. İkisinde de 7şer kilo verdim. Hatta birincisini işyerinden bir grup arkadaşla yapmıştık,ben öğle tatillerinde tabaklarını gezip tatlıları çıkartıyordum. H.sonu evlerine giderken de yemin ettiriyodum abur cubur yememeleri için Grupça verdik kiloları. ve bütün gün bişiler yiyiyorduk. Herkes dala geçiyodu..bunlar yiyiyo bütün gün,nasıl kilo veriyolar anlamıyorum..diye :))

İnternetten bak o diyete. Denemek istersen,basitleştirmek ve daha da etkin hale getirmek için birkaç yol önerebilirim :)) Bu arada abur cuburu çok çok abartmadığın,ve aylarca evde hareketsiz kalmadığın sürece,normal yeme düzenine geri dönünce de almıyorsun kiloları geri :)

Sevgiler

canım benim sakın öyle bir şey yapma.benim bi akrabam yaptı öldü.
bir süre kilo veriyorsun bırakmak istediğinde kusmak istemesende kusmaya ve zayıflamaya devam ediyorsun.
bu engellenemiyor ve sonu ölüm oluyor.

ben sana alkali diyeti öneririm.sağlıklı besleniyorsun kilo veriyorsun.

Son düzenleme:

aaa hiç duymadım ben bunu deneyeceğim mutlaka yardımcı olursan gerçekten çok sewinirim diğer arkadaşlar beni anlamamış bi kaçı azarlar gibi konuşmuş ben şuan çaresizim ve bi çıkış arıyorum benim senin gibi bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var karşımda parmak sallayacaklara değil ..

Etucum merhaba. Tabiki yardım ederim. Diğer arkadaşlar da endişelenmişlerdir. Tehlikeli bişey kusarak vs. sonuçta. Tehlikeli de değil,ölümcül,çaresi yok bi kere başladıktan sonra...Neyse bunu bir kenara bırakalım bak diyet bu...inceliklerini ise ayrı bir mesajda yazıcam :)) Bir çok yol denediğine göre,senin de benim gibi metabolizman yavaş çalışıyordur muhtemelen diye düşünüyorum. Metabolizması ağır çalışan insanlar yedikleri miktarı azalttıklarında,ekmeği vs.yi kestiklerinde kilo veremezler. Metabolizma daha da yavaşlar. Verdiklerini de alırlar. Tabi hormonal bir sorunun da var mı ya da bir arkadaşın yazdığı gibi şekerin vs. var mı diye baktırman daha iyi olucaktır..Ama bu diyet aslında diyet olmayıp,sağlıklı beslenme şeklinde başka birşey değil...

İşte Hadise diyeti :)

Eurovision Şarkı yarışması 2009 da bizi temsil edecek olan hadisenin belçikadaki diyetisyeni güzel bir diyet listesi vermiş. 2 ayda 8 kilo veren hadisenin diyeti

Sabah: 1 bardak sıcak suyun içine 1 çay kaşığı bal karıştırıp aç karnına için. Ballı sıcak suyunuzu içtikten 10 dakika sonra 2 dilim kepek ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli, domates ve yeşil biberli tost yiyin. Yanında bir bardak portakal suyu içebilirsiniz.

Ara: 1 meyve (muz, incir, üzüm haricinde bir meyve)

Öğle:

içine biber, domates, yeşillikler, zeytin, tulum peyniri ve 2 yumurta beyazı konuş koca bir tabak salata Yanında 4 adet ızgara köfte yada tavuk ızgara yada bonfile bu salatayı haftanın 4 günü yiyeceksiniz. geri kalan 3 günü için salatanız şu şekilde olacak. içine domates, biber, salatalık ve yeşilliklerden konmuş koca bir tabaj salata. 4 adet ızgara köfte yada tavuk ızgara yada bonfile. üzerine bir kaşık zeytin yağı koyabilirsiniz.

Ara:

2 dilim kepek ekmeğinden yapılmıi kaşarlı tost (yağ sürülmeyecek.)

Akşam yemeğinden 2 saat önce: 2 kivi 5 çilek ve bir elmadan oluşan meyve salatası. üzerine tarçın dökün (tarçın iştah kese ve kan şekerini dengeler.) Eğer meyve salatası yemek istemezseniz bir bardak ayran 2 diyet biküvi yiyin. bunların dışında 1 kase yoğurt veya cacık yiyebilirsiniz..

Akşam:

3 çeşit mönüyü değiştirerek yiyin.

1. mönü: içine biber, domates, biber ve yeşillik konmuş bol limonlu salata. yanında ızgara tavuk yada balık. (derisi alınmış olacak.)

2. mönü: haşlanmış bürüksel lahanası, karnabahar, kabak, ıspanak gibi mevsim sebzeleri. bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği.

3. mönü: Nohut (az yağlı ve etsiz pişirilecek), içine domates, biber, salatalık ve yeşilliklerin konduğu koca bir kase salata. Nohut sevmeyenler mercimek ve barbunya da yiyebilir.

Uyumadan önce:

2 kayısı, 8 adet badem. 4 akşam bu ara öğünü yapın. kaan 3 günüde bir çay kaşığı tarçın karıştırılmış bir bardak ılık süt için

Öğle yemeğindeki miktarları değiştirebilirsin. 4 köfte falan demişler. Aman istersen onu 8 yap o köfteleri farketmez. Yeterki yediğin tavuk köfte her ne ise ızgara olsun illaki..Yeterki yeşilliği bol olan bir salata olsun. ve bir kaşık zeytinyağı da ekle o salataya. O da metabolizmayı hızlandırıyor. (yediğin yemekler dahil günde 2 çorba kaşığı zeytinyağı yemiş ol mutlaka,3 yapmamaya çalış :)) Yanında da bir iki dilim kepek ekmeği ye mutlaka. O da metabolizmayı hızlandırıyor. Hem yoksa erken acıkırsın,hem de miden zarar görebilir. ekmek mide asitlerini emer :))

Ara öğünleri assssla atlama. Diyet bisküvi falan da yiyebilirsin. Ama günde yarım paket ve kremasız olanlardan :) Öğle yemeği ve akşam yemeği arasındaki yiyeceğin sandviç çok önemli. Onu yemezsen metabolizman anında yavaşlar,o günü çöpe atmış olursun :)

Akşam yemeğinden önce illa meyve yemek zorunda değilsin. Sandviçin üstüne acıkmıyor insan akşam yemeğine kadar. Ben o hakkımı akşam yemeğinden sonraya saklarım hep. Zaten çalışıyorsan işyerine meyve salatası götürmeye üşenirsin..Bide yok 5 tane çilek yiyicem diyede kasmaya gerek yok. Karpuz falan yemede :) ne meyve istiyosan ye gitsin (çooook abartma tabi)

....

Akşam yemeklerine gelince...o listede yazanları boşver..İstediğin sebze yemeğini (etsiz) yiyebilirsin. Yeterki,zeytinyağıyla yapılmış olsun. Ama az yağlı yapılmış olsunki tabağına alacağın miktar bir kaşık zeytinyağını geçmesin. Ya da ızgara et yada tavuk ve yanında salata yiyebilirsin. Her akşam seç birini ya sebze yemeği-ya ızgara salata... Ama akşam yemeğindeki salataya da peynir koyma artık. Yağlı sonuç olarak. Valla ben tavuğu derisiyle seviyorum. Onu da ye gitsin Yanında da bir yada 2 dilim kepek ekmeğini sakın ihmal etme...

Bunların dışında bütün gün,bir iki kase yoğurt yiyebilirsin. Elma,çilek,vişne,kivi ye gitsinnnn.. Canın atıştırmak isterse,bademdir fıstıktır,cevizdir bi avuç ye..tek tek sayma :))

Bunun dışında günde 2-3 bardak yeşil çay şartttttttt..

Günde yarım saat,yürüyüş ya da deli gibi danset evde..Bu da şartttttt...

Ama hamburgermiş,pizzaymışş..çikolataymış,biirrrrr lokma koymıycaksın ağzına abur cubur.. Çünkü bu diyet zamanla hızını alan bir diyet...ilk bi ay ,3 kilo verdim oleeey dersin,bugün bi çikolata yersen hooooooooop başa dönersin. sanki hiiiiiiiç diyet yapmamışsın gibi. 2 ay kararlılık şart. Abur cubur asla yok 2 ay boyunca. Sağlıklı diye nitelendirilen heeeerşeyi yiyebilirsin,yağlı olmadığı sürece miktarına bile dikkat etmene gerek yok. Az yağlı makarna,az yağlı pilav da yiyebilirsin.. Börek olmasssss :)) Zaten bi ay geçsin,canın hep sağlıklı şeyler istiycek..

Hayırlı olsun :))

Her gece yatmadan bir bardak sütünü mutlaka iç. Hem zayıflatıyo,hem bağırsakları çalıştırıyor :) Ama yatmadan kendini acıkmış hissedersen süt yerine bi dilim kepek ekmeği ve yoğurt yiyebilirsin,cacık da olur :))

Her gece yatmadan bir bardak sütünü mutlaka iç. Hem zayıflatıyo,hem bağırsakları çalıştırıyor :) Ama yatmadan kendini acıkmış hissedersen süt yerine bi dilim kepek ekmeği ve yoğurt yiyebilirsin,cacık da olur :))

sütü es geçelim lütfen hiç sewmediğim bişi warsa oda süt ama yourtu ce cacıgı çok sewiyorum ya birde inanılmaz çok yiyoruz baya baya bisürü şey acıkmam sanırım ekmeğide baya bol üstelik :) şekerim falan yok ama insülin direncim war tatlıya inanılmaz bi düşkünlüğüm war bu yüzden mesela her yemek sorası canım tatlı bişiler istio onuda 2-3 light meyweli bisküwiyle geçiştirmeye çalışıyorum .. bunu mutlaka yapıcam ama emin ol sende denediğin için daha iyi oldu önümde örnek olarak dünden beri diyete başladım zaten ama bugünde kawaltı ettiğimden beri bişi yemedim şimdi akşam yemeğinde domates çorbası barbunya bi kase yourt ve 1 dilim ekmekle birlilkte yicem yarında buradaki listeye başlıcam çok teşekkür ederim ayrıca bukdar ugrasıp yazdıgın için gerçekten..

canim sakin ama sakin deneme benim bir tanidigim var oda senin gibi dü$ündü, kilo vermek için kendini kusturdu, ba$larda fazla kaçirdigi için kustu ama sonradan normal insanlardan 3-4 kat daha fazla yemeye ba$ladi sanirim midesinin yapisi degi$ti, ve kilo almaya ba$ladi, aldikca kendini kusmaya verdi, ama hiç bir i$e yaramadi, kendini mahfetti, 60 lardan 90 lara çikti resmen oysa yediklerini kusuyordu dü$ün yani, di$lerinde çürükler oldu, di$cide bir$ey yapamiyor artik, üstelikte ses tellerine zarar veriyormu$ ve bu yüzden girtlak kanserinden ölüyorlar genelde, mide agrilari ülserlerde cabasi...
in$allah bu dü$üncenden kurtulursun, ölmeni istemiyoruz <3

hepyeşil sayesinde kurtuldum bile canım normal diyet yapıcam tekrar spor ardından :)

canım seni çok iyi anlşıyorum ama o kilo verenler aslında kilo vermiyorlar sadece ölüme doğru gidiyorlar.inan ki kustuğunla kalıyorsun hiçbir işe yaramıyor.zaten maksimum bir kaç gün dayanabilirsin sonra artık kusmak istemezsin.ben denemiştim ergenlik çağındayken.akıllı bir abla önermişti.

şu an kendini çok çaresiz hissettiğin için böyle diyorsun
gerçekten seni anlıyorum benim de 30 kilo fazlam var ama yine de kendimizi bırakmamalıyız bence.

benimde 20-25 kg wermem lazım canım işte çaresizlik başka bir şey değil bendeki kendimi öldürmeye çalıştıgımda yok fakat çıkış yolu bulamadım artık kendime diyetler diyetisyenler spor salonları onca para...

Rica ederim :)) inşallah faydasını görürsün. Ben inanıyorum işe yarıyacağına. Yalnız bugün yaptığın gibi "kahvaltıdan beri birşey yemedim" olayına girme olur mu? Bi gram veremezsin yoksa. Bu diyette öğünleri,ara öğünleri atlamaman çok önemli.. Bütün gün çalışıcak mide.. doğal olarak metabolizman da çalışıcak :)) Anlaştık mı?

Güzel haberlerini bekliyoruumm :)

fikrinizi değiştirmenize çok sevindim.

ya oda laf sokmak için söylemiyor benim için söylüyor ama işte ben alınıyorum şuan 87kg yum hamile kalsam 20kg koy 107 emzirme falan kurtarmaz sanırım beni :)

hamilelikte dikkat ederseniz, zayıf birine göre daha az kilo alırsınız. ortalama 9-12 kg alın diyor dr lar. siz kilolu halde hamile kalırsanız, ort. 7 kg alarak sağlıklı bir bebek dünyaya getirebilirsiniz.

metabolik bir sorun varsa, dr unuz size uygun bir ilaç verir. o ilaçlar metabolizmayı düzenliyor, doğal olarak iştahı kapıyorlar. daha kolay kilo verirsiniz.
fazla yemediğiniz halde kilo aldıysanız lütfen dr kontrolünde işe başlayın. böylece kiloları geri almadan sorundan kurtulursunuz.
meyveli bisküvi yerine, yulaflı bisküvi tercih edin.

Son düzenleme:

o zaman sana güzel haber salı gününden beri 1.8 kg :) hoş bunun büyük kısmı sudur ama olsun çok mutlu oldum dedigin gibi sürekli yiyorum yani karnımın acıktığını hissetmeden ve bol bol su :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…