- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
yahu sordum aranızda yapan var mı diye kusuyorum da demedim 1 saat yürümediğimi nereden biliyorsun? bence sen kayıtsız kal bu tavırla lütfen..
oof inan artık kendimden soguyorum kayınpederim bile lafını etmeye başladı 'senden tek isteğim var zayıfla' diye eşim desen oda çok istiyor baskı yapmıyor rencide etmiyor ama zayıflarsam çok mutlu olucak biliyorum .. diyetisyene de gittim kendim diyetlerde yaptım ama yok geçen sene 12 kg werdim 6sını tekrar geri aldım yediğim yemek değil içtigim içmek değil anlamıyorum eşimde yemiyorsun neden böylesin sen diyor üzülüyorume bebek desen bu kg ile hamile kalmak istemiyorum..
bir arkadaşım üniversiteye başladığımız sene kendini kusturarak 25kg vermişti 3 ay gibi kısa bir sürede aranızda bunu yapan var mı? bu arada kızın dişleri çürüdü ve mide kapakçığı bozuldu ama kafamda ciddi ciddi yapmayı planlıyorum artık bunu bu kgla kalmak istemiyorum ne yaptıysam olmadı bu lanet kglardan kurtulamıyorum 44 bedenim 38 olmak istiyorum
Etu merhaba...Bak,internette hadise diyeti var. Eurovisiona katıldığı zaman 2 ayda 8 kilo verdiği diyet. Yememeye değilde,sağlıklı beslenip bütüüüüün gün yeme esasına dayanıyor :) Metabolizmanı hızlandırıyorsun bu şekilde ve istemesen de veriyorsun kilo.. Ben bugüne kadar 3 sene aralıkla 2 kere yaptım. İkisinde de 7şer kilo verdim. Hatta birincisini işyerinden bir grup arkadaşla yapmıştık,ben öğle tatillerinde tabaklarını gezip tatlıları çıkartıyordum. H.sonu evlerine giderken de yemin ettiriyodum abur cubur yememeleri içinGrupça verdik kiloları. ve bütün gün bişiler yiyiyorduk. Herkes dala geçiyodu..bunlar yiyiyo bütün gün,nasıl kilo veriyolar anlamıyorum..diye :))
İnternetten bak o diyete. Denemek istersen,basitleştirmek ve daha da etkin hale getirmek için birkaç yol önerebilirim :)) Bu arada abur cuburu çok çok abartmadığın,ve aylarca evde hareketsiz kalmadığın sürece,normal yeme düzenine geri dönünce de almıyorsun kiloları geri :)
Sevgiler
aaa hiç duymadım ben bunu deneyeceğim mutlaka yardımcı olursan gerçekten çok sewinirim diğer arkadaşlar beni anlamamış bi kaçı azarlar gibi konuşmuş ben şuan çaresizim ve bi çıkış arıyorum benim senin gibi bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var karşımda parmak sallayacaklara değil ..
Her gece yatmadan bir bardak sütünü mutlaka iç. Hem zayıflatıyo,hem bağırsakları çalıştırıyor :) Ama yatmadan kendini acıkmış hissedersen süt yerine bi dilim kepek ekmeği ve yoğurt yiyebilirsin,cacık da olur :))
canim sakin ama sakin deneme benim bir tanidigim var oda senin gibi dü$ündü, kilo vermek için kendini kusturdu, ba$larda fazla kaçirdigi için kustu ama sonradan normal insanlardan 3-4 kat daha fazla yemeye ba$ladi sanirim midesinin yapisi degi$ti, ve kilo almaya ba$ladi, aldikca kendini kusmaya verdi, ama hiç bir i$e yaramadi, kendini mahfetti, 60 lardan 90 lara çikti resmen oysa yediklerini kusuyordu dü$ün yani, di$lerinde çürükler oldu, di$cide bir$ey yapamiyor artik, üstelikte ses tellerine zarar veriyormu$ ve bu yüzden girtlak kanserinden ölüyorlar genelde, mide agrilari ülserlerde cabasi...
in$allah bu dü$üncenden kurtulursun, ölmeni istemiyoruz <3
aaa hiç duymadım ben bunu deneyeceğim mutlaka yardımcı olursan gerçekten çok sewinirim diğer arkadaşlar beni anlamamış bi kaçı azarlar gibi konuşmuş ben şuan çaresizim ve bi çıkış arıyorum benim senin gibi bana yol gösterecek insanlara ihtiyacım var karşımda parmak sallayacaklara değil ..
canım seni çok iyi anlşıyorum ama o kilo verenler aslında kilo vermiyorlar sadece ölüme doğru gidiyorlar.inan ki kustuğunla kalıyorsun hiçbir işe yaramıyor.zaten maksimum bir kaç gün dayanabilirsin sonra artık kusmak istemezsin.ben denemiştim ergenlik çağındayken.akıllı bir abla önermişti.
şu an kendini çok çaresiz hissettiğin için böyle diyorsun
gerçekten seni anlıyorum benim de 30 kilo fazlam var ama yine de kendimizi bırakmamalıyız bence.
sütü es geçelim lütfen hiç sewmediğim bişi warsa oda süt ama yourtu ce cacıgı çok sewiyorum ya birde inanılmaz çok yiyoruz baya baya bisürü şey acıkmam sanırım ekmeğide baya bol üstelik :) şekerim falan yok ama insülin direncim war tatlıya inanılmaz bi düşkünlüğüm war bu yüzden mesela her yemek sorası canım tatlı bişiler istio onuda 2-3 light meyweli bisküwiyle geçiştirmeye çalışıyorum .. bunu mutlaka yapıcam ama emin ol sende denediğin için daha iyi oldu önümde örnek olarak dünden beri diyete başladım zaten ama bugünde kawaltı ettiğimden beri bişi yemedim şimdi akşam yemeğinde domates çorbası barbunya bi kase yourt ve 1 dilim ekmekle birlilkte yicem yarında buradaki listeye başlıcam çok teşekkür ederim ayrıca bukdar ugrasıp yazdıgın için gerçekten..
ya oda laf sokmak için söylemiyor benim için söylüyor ama işte ben alınıyorumşuan 87kg yum hamile kalsam 20kg koy 107 emzirme falan kurtarmaz sanırım beni :)
sütü es geçelim lütfen hiç sewmediğim bişi warsa oda süt ama yourtu ce cacıgı çok sewiyorum ya birde inanılmaz çok yiyoruz baya baya bisürü şey acıkmam sanırım ekmeğide baya bol üstelik :) şekerim falan yok ama insülin direncim war tatlıya inanılmaz bi düşkünlüğüm war bu yüzden mesela her yemek sorası canım tatlı bişiler istio onuda 2-3 light meyweli bisküwiyle geçiştirmeye çalışıyorum .. bunu mutlaka yapıcam ama emin ol sende denediğin için daha iyi oldu önümde örnek olarak dünden beri diyete başladım zaten ama bugünde kawaltı ettiğimden beri bişi yemedim şimdi akşam yemeğinde domates çorbası barbunya bi kase yourt ve 1 dilim ekmekle birlilkte yicem yarında buradaki listeye başlıcam çok teşekkür ederim ayrıca bukdar ugrasıp yazdıgın için gerçekten..
Rica ederim :)) inşallah faydasını görürsün. Ben inanıyorum işe yarıyacağına. Yalnız bugün yaptığın gibi "kahvaltıdan beri birşey yemedim" olayına girme olur mu? Bi gram veremezsin yoksa. Bu diyette öğünleri,ara öğünleri atlamaman çok önemli.. Bütün gün çalışıcak mide.. doğal olarak metabolizman da çalışıcak :)) Anlaştık mı?
Güzel haberlerini bekliyoruumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?